No results

Žádné výsledky nebyly nalezeny pro
"meat processing"

Produkty pro "meat"
Flap maso
Vacuum Crescent Grosse Bavette Vacuum Crescent Bavette D'Aloyau Bavetta Grande Původy: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Teplot...
Australské A+ certifikované maso Angus z volného chovu
Australské A+ Certifikované Maso Angus Flap z Volného Chovu...
Hovězí maso
Naše hovězí maso, pocházející z nejlepších krav, je odborně zrající, aby zajistilo výjimečnou chuť a jemnost. Každý kus je pečlivě zpracován, aby se z...
Presa de cerdo ibérico
Iberské prase starší než 10 měsíců. Oválná centrální část vytažená z hřbetní části. Kousek vážící mezi 500 a 700 g. Presa z iberského prasete je ováln...
Lasagne al Ragù
Zapečená lasagne je klasika a jedno z jídel, které proslavilo italskou kuchyni po celém světě. Tato verze, ta nejznámější ze všech, je ochucena typick...
Mražené Charolaise mleté maso - 700g krabice
Charolaise mleté maso - 15% tuku - 2 x 350g - čisté hovězí...
Halal certifikace pro masné výrobky
Halal certifikace pro kebaby, burgery, nugety, masové kuličky, HAC steaky - Viz popis č. 1.
Mražené maso – blanšírované - suroviny
Mražené maso – blanšírované Dostupné balení: 0,500 kg balení 1,05 kg balení (7 x 150 g) Vlastnosti produktu: Šneci jsou vařeni jednou po dobu 5-7 minu...
Vepřové maso
Vepřové maso...
Hovězí koleno - Hovězí maso
Jedná se o pátý řez hovězí nohy a zahrnuje anatomickou oblast stehenní kosti bicepsu. Název je dán kulatým tvarem řezu. Maso je libové a jemné. Kloub ...
Vepřová kostra
Objevte naši vepřovou kostru, připravenou s největší péčí, aby nabídla chutné a kvalitní maso. Ideální pro profesionály v oblasti masa a nadšence do v...
ETDSK 600 LT STROJ NA MARINOVÁNÍ MASA
TECHNICKÉ SPECIFIKACE STROJE Materiál rámu: Celý rám vyroben z materiálu 304 CrNi. Kotel: Vybaven dvoustěnným nerezovým kotlem. Chladicí systém Vakuov...
Iberský Bellota Chorizo - BEDRA A UZENINY
Embutido vyrobený z směsi mletého masa z iberského vepřového, přidané soli a koření, hnětený a plněný do střívka. S jemnou chutí a charakteristickou v...
Faux Filet - Záda - Připraveno k Řezání - Explodováno
Faux Filet - Záda - Připraveno k Řezání - Explodováno...
Kuřecí stehenní maso
Kuřecí stehenní maso s nebo bez kůže. Různé možnosti balení k dispozici, čerstvé nebo mražené.
EURO 3,30 AL CONFEZIONE MASO SIMMENTHAL GR 140 X 3
La Simmenthal má jedinečné vlastnosti spojené jak s hovězím masem*, které pochází výhradně z vybraných kusů červeného svalstva*, tak s želatinou připr...
Chuť pečeného masa
Chuť pečeného masa je směs koření, která poskytuje bohatou, slanou chuť připomínající pomalu pečené maso. Ideální pro přidání hloubky do omáček, polév...
VG Hostly P-M C1 Analog masa z hrášku
VG Hostly P-M C1 Pea Meat Analog je špičkový rostlinný produkt navržený tak, aby napodoboval texturu a konzistenci tradičního masa. Vyroben z hráškové...
Masová klobása
Masová klobása je klasická portugalská klobása, kterou Monte Safira vytvořila s precizností a péčí. Vyrobená z nejlepších domácích mas, tato klobása j...
Faux filet de bœuf
Faux filet z hovězího masa je oblíbenou volbou pro milovníky masa, nabízí jemnou texturu a bohatou chuť, která pozvedne vaše oblíbené pokrmy. Tento fa...
Produkty pro "processing"
Linka na třídění barev - Zpracovatelská výrobní linka
Příprava na krásně zdobený design vyžaduje značné úsilí. Začínáme měřením prostoru dílny, abychom zjistili jeho délku, šířku a výšku. Poté, podle vstu...
Procesní zařízení
Podporujeme naše zákazníky řešeními složitých problémů. Plánujeme tlakové nádoby ve spolupráci s naším partnerem Titan Metal Fabricators (TMF) v USA.
Příprava
Úprava a tvarování Morando je jednou ze čtyř silných značek v podnikatelském sdružení KELLER. Morando se může pochlubit více než 100letou zkušeností ...
zpracování
Moderní obráběcí stroje umožňují zpracování dílů s následujícími maximálními rozměry: · průměr mm 3.000x9.000 (vnější broušení) · průměr mm 1.000x800 ...
Automatizace, Regulace Průmyslových Procesů
S.P.R.L. AKTIVNÍ VE SVÉM OBLASTI JIŽ TÉMĚŘ TŘICET LET. NAVRHOVÁNÍ A REALIZACE INOVATIVNÍCH A NA RŮZNÉ SITUACE PŘIZPŮSOBENÝCH ŘEŠENÍ. SPECIALIZACE NA...
RFA - Robotický frézovací systém pro flexibilní zpracování trubek
RFA umožňuje přesné zpracování velkých, objemných plastových trubek a tvarovaných dílů jako přípravu jednotlivých komponentů pro svařování nebo násled...
Linka na zpracování piping gelu
{"DESCRIPTION":"Vysoká stabilita při vysoké kapacitě.\nMůže zpracovávat různé viskozity a typy produktů.\nTyp použitého kovu: S.S 316 / 304.\nCertifik...
Konvenční Obrábění
4 Velké Soustruhy max. 1 500 mm průměr max. 8 000 mm délka Přesnosti až 0,5 mm 6 Boehringer DUE 800 max. 520 mm průměr max. 3 000 mm délka Přesnosti a...
PRŮMYSLOVÁ LINKA NA ZPRACOVÁNÍ MANDLÍ (200 KG/H)
Průmyslová linka je kompletní řada zařízení pro zpracování mandlí na výrobní úrovni. Linka je vybavena takovým objemem zařízení, které co nejvíce auto...
Sestavení komponentů
Proces začíná úplnou kontrolou vstřikovacího procesu, při kterém jsou suroviny přesně vstřikovány do forem, aby byly vyrobeny požadované komponenty s ...
Animace Potravinářský Průmysl - Vysvětlení Animace Systém Potravinářského Průmyslu Reinasan
Prostřednictvím této animace se snažíme hravým způsobem stručně a jasně vysvětlit náš systém pro potravinářský průmysl. Další podrobnosti o tomto a př...
Směsi a Zakázková Výroba
CONDETTA Základní materiály vyvíjíme v úzké a důvěrné spolupráci s našimi zákazníky, pro které profesionálně doprovázíme celý výrobní proces – od konc...
Zpracování mrazícího cyklu
Freeze Cycle Processing je inovativní postup pro úpravu materiálů, který pozitivně ovlivňuje fyzikální a mechanické vlastnosti různých materiálů (mate...
Zarovnávací systém AL251C CT Pack - Zpracování cukrovinkových produktů
Extrémně spolehlivý streamingový systém pro zpracování cukrovinkových produktů Funkce orientačního systému AL251C spočívá v generování toku produktů ...
Podpora: Proces malování - Robotické stříkání, vaše hlavní činnost?
SybotX nabízí soubor služeb v oblasti robotizovaného stříkání. Proces lakování vyžaduje stejně tak dovednosti v robotice jako v lakýrnickém řemesle. N...
Prototypování - 3D Tisk/Aditivní Výroba - Digitální Zpracování Světla (DLP)
Při 3D tisku metodou DLP se používá UV světlu citlivá pryskyřice (fotopolymer) jako výchozí materiál, přičemž rozdíl oproti metodě stereolitografie (S...
Produkty a řešení pro průmysl
Jako poskytovatel řešení pro potravinářský průmysl pomáháme s optimalizací procesů a prevencí stažení výrobků z trhu. Od roku 1866 naše jméno – jako ž...
Ozstar Zařízení na zpracování potravin - Dragee - Bubnový cukrový povlak
Stroj na dražování se používá k potahování ořechů cukrem. Topení umístěné pod bubnem udržuje cukr rozpuštěný. Když se buben otáčí, cukr se lepí na výr...
Vybavení pro Komerční Kuchyně
Malé a velké stroje od výroby po nakládku. V oblasti stravování poskytujeme veškeré vybavení pro komerční kuchyně.
Přepracování a Zpracování
Zpracování kovových výrobních zbytků, jako jsou odlitky, škrabky, staré pájky a anody, udržuje cykly surovin udržitelně – a zajišťuje budoucí potřebné...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play