Francie, Le Puy Ste Reparade
...Nos naznačuje šťavnaté červené a černé ovoce s tóny sladkých koření. Kolo a jemné, ústa jsou dobře vyvážená, s krásnými hladkými tříslovinami a osvěžujícím závěrem. Stručně řečeno, je to současně silné, jemné a šťavnaté.
Portfolio (17)
Francie, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Abychom rozšířili naši nabídku lihovin, rozhodl se dům Egiazki pracovat na ginu s chutěmi z Baskicka, který využívá trnku. Receptura, která kombinuje sladkost trnky s osvěžujícím charakterem jalovcových bobulí. Tato ovocná aliance dává velmi harmonickému ginu: jemnému, mírně hořkému, jak tonickému, tak svěžímu. Při ochutnávce je nos květinový a rafinovaný, a ústa jsou poznamenána trnkou. Gin Arana vás okouzlí svou rafinovanou hořkostí a vůněmi citrusů, absintu a zázvoru.
Portfolio (58)
...ORIGINE – TERROIR Vin Rouge sec La Misaine Rouge Sec byla speciálně vybrána našimi enology, aby vám nabídla vyvážená, autentická a chutná vína, ideální pro doplnění každodenních jídel. Vin de communauté Européene VINIFIKACE Tradiční v nerezových tancích. CÉPAGES Tempranillo DÉGUSTACE Krásná intenzivní a jasná rubínová barva. Nos s jemnými aromaty čerstvého a křupavého červeného ovoce. Ústa jemná a vyvážená. ACCORDS METS & VINS Podávejte k pokrmům na omáčce, k červenému nebo bílému masu, grilovanému nebo pečenému. Servírujte při 16°C.
Portfolio (96)
Francie, Saint-Bris-Le-Vineux
...Průhledné červené víno s purpurovými odlesky. Intenzivní, elegantní, nos odhaluje tóny zralého černého a červeného ovoce (maliny, borůvky, rybíz), jemných koření, moka a tabáku. Koncentrované, bohaté, ústa odhalují sametové třísloviny, které zdůrazňují bohatství sametového celku. Retro-olfakce černého ovoce (rybíz, myrty). Lahodný závěr.
Portfolio (60)
Francie, Auxerre
... barva","Temps de garde:17 ans":"Doba zrání: 17 let","Le conseil de l'œnologue:à servir entre 10 et 12°C":"Rada enologa: podávat mezi 10 a 12 °C","grande complexité avec des notes d'agrumes (citron vert, citron confit), de gingembre, d'abricot et de fleurs blanches":"velká komplexnost s tóny citrusů (limetka, kandovaný citron), zázvoru, meruněk a bílých květin","Bouche":"Ústa","Accord metvin entrées...
Portfolio (190)
Francie, Condom
... řada lahodných překvapení. Ústa: Neuvěřitelně kulaté a štědré, velmi máslové a vyvolávající dojem lehkosti a jemnosti. Doporučení: Je to Armagnac, který je třeba degustovat po dobu 30 minut, abyste pocítili všechny jeho nuance. Vhodné k červenému masu a kořeněným pokrmům. Používáno šéfkuchaři v kuchyni. HMOTNOST: 1,4 kg LAHEV: Lahev 150cl, Lahev 70cl SKU: GHAGE...
Portfolio (66)
Francie, Vedène
...domovy pro seniory…), lékárníkům a kosmetičkám chránit si obličej od vrcholu hlavy až po krk. Ochrana je kompletní, protože visiéra pokrývá orgány, které mohou být kontaminovány koronavirem: ústa, nos, oči. Každý profesionál má individuální bezpečnostní ochranu proti koronaviru. Ochrana je lehká, může se nosit po celý den, je kompatibilní s brýlemi a lze ji čistit a prát. Velikost je univerzální, ale podobně jako čelenka se přizpůsobí všem tvarům obličeje.
Portfolio (37)
Francie, Châtillon
... dopřejete ikonickou skleničku šampaňského, která ho doprovází! Obsah alkoholu: 17% Myslete na tyto nápoje pro vaše obchodní dárky Styl: Ovocný a bylinkový Barva: Žlutý křemen Nos: Velmi voňavý s tóny mučenky a čaje Ústa: Hladké s tóny mučenky a vanilky, s bylinkovým závěrem na čaji a bazalce...
Portfolio (4)
Francie, PARIS
...Nuance světle zlaté, lesk je jasný. Nos je hluboký a expresivní s arómami medu, kdoule a ovocné pasty. Také tóny hroznů a peckového ovoce doplňují paletu vůní. Ústa jsou ovocná, květinová, sladká a lahodná. Závěr se projevuje v plnosti. Ideální při jídle na bázi telecího masa nebo sushi či tuňáka. 93 % Pinot Noir a 7 % šampaňské červené víno. Zlatá medaile Gilbert a Gaillard 2014 a 2015.
Portfolio (4)
Francie, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Merlot - Marselan Medailista zlaté medaile od Gilberta a Gaillarda Barva granátová, Nos se projevuje na tónech zralého černého ovoce a poté na tónech lékořice. Ústa jsou štědrá a sametová Encépagement: Merlot - Marselan Půdy: Jílovito-vápencové...
Portfolio (8)
Francie, Mouvaux
...Před nasazením masky si umyjte ruce vodou a mýdlem nebo použijte dezinfekční prostředek na bázi alkoholu; nasaďte masku tak, aby zakrývala nos a ústa. Doporučuje se nosit tuto masku na holé pleti, nošení vousů může snížit účinnost filtrace mimo zamýšlené limity. Aby se maska co nejlépe přizpůsobila vaší tváři; zkontrolujte, zda při silném výdechu nedochází k úniku vzduchu do očí. Při nošení...
Portfolio (180)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...Toto je krásný objev, Minervois "Les Traverses" z vinařství Courbissac! Pěkně vyvážené, nos a ústa se vyvíjejí na aroma třešní, jahod, malin, ale také černých oliv, pepře a tymiánu. Celkově je tedy výrazné a krásně vonící, přičemž je podpořeno krásnou svěžestí, která zvýrazňuje vápenatou mineralitu. Vynikající cuvée, které přináší skvělý požitek při degustaci a zároveň si zachovává výborný poměr cena/výkon! Objem: 75cl Typ: Červené víno Odrůda: 1/3 Grenache, 1/3 Syrah, 1/3 Mourvèdre AOC: Minervois Skladování: K pití již nyní a k uchování až do roku 2025 Teplota podávání: 16-18°C...
Portfolio (321)
Francie, Quincampoix
...„Mezcal“ – Divoká agáve – Espadin – Láhev o objemu 0,7 litru 45 % | agáve espadin Původ: San Luis del Río – Oaxaca – Mexiko Výrobce: Koch Poznámky k degustaci: Nos: suchý a minerální, velmi lehce kouřový. Náznak mandarinkového citronu. Ústa: velmi jemný na degustaci a s extrémně hladkou texturou. Vyskytuje se zde minerální stránka doplněná o chutě podrostu a okurkové vody. Závěr je mírně slaný. Velmi úspěšný espadin „mezcal“ charakteristický pro své terroir. Mezcal přepravený plachtěním na palubě Gallant v roce 2023.
Portfolio (20)
Francie, Malataverne
...Nom NOVELUM Tradition Appellation Côtes de Bergerac Millésime 2015 Cépages Sémillon, Muscadelle Couleur Blanc Moelleux Degrés 11% vol Accords mets vins Apéritif, foie gras, meloun, jemně modrý sýr, dezert. Nez et Bouche Robe žlutá, jasná. Nos citrusů, hrušky a manga. Ústa vyvážená mezi sladkostí a kulatostí exotického ovoce a svěžestí a živostí citrusů a meruněk. Moderní a trendy Bergerac Moelleux, lehký a ovocný.
Portfolio (188)
Francie, Pantin
...cedru a koření. Při protřepání dominuje dobře zralé ovoce. Na patře se útok projevuje na krásné hustotě, velmi kulaté, s mocnými a jemnými tříslovinami. Dřevité, vanilkové a třešňové jádrové tóny se projevují na krásné délce „Château Les Dames de la Renardière 87/100 Ročník 2008 Červené víno – Bordeaux supérieur Barva granátová, rubínové odlesky. Nos rozvinutý na hezkých malých červených ovocích v kompotu (jahoda, rybíz, malina), s opraženým a kořeněným nádechem. Ústa jemná, svěží, s obalenými tříslovinami a přesnými aromaty. Styl křupavý,...
Portfolio (102)
...Nos evokuje zan, krb, kouř a celou řadu ovoce (ostružina, černá třešeň, rybíz, švestka). Ústa jsou expresivní, gurmánská s těmito stejnými ovocnými aromaty, které se rozvíjejí na svěží a jasné osnově. Závěr je dlouhý s osvěžujícími tóny kávy. Označení: Vin de Pays d'Oc Chardonnay Barva: Červená Objem: 0,75 L Alkohol: 13% obj. Podnebí: Středomořské Odrůda: 100% Chardonnay Teplota podávání: 15 - 16°...
Portfolio (17)
...„Císař“, plné, sladké bílé víno s nádhernou, jemnou a elegantní vůní, která obklopuje nos a naplňuje ústa. Ideální jako aperitiv, skvěle doplňuje foie gras, sýry a dezerty. Odrůdy: 100% Gewurztraminer Srážky: 550 mm/rok Věk: 40 let Zrání: 8 až 9 měsíců ve stoletých sudech Alkohol: 12,5% Cukr: 25 g/L Celková kyselost: 2,5 g/L Teplota podávání: 8-10°C Skladovatelnost: 10 let...
Portfolio (36)
Francie, Lys Haut Layon
...Terroir: Hlinito-písečný půdní typ na břidlici Situace: Vysoký layon Vinifikace Vinifikace probíhá podle tradiční metody. Víno zůstává na kvasnicích minimálně 9 měsíců před degoržováním. Degustace mezi 6 a 8 °C Oko: Světle žluté Nos: Bílé ovoce, meduňka Ústa: Jemné bublinky. Živý, téměř nervózní útok. Elegantní chuť. Potenciál k uchování: K pití do 3 let Vyváženost: Brut Párování s jídlem a vínem: Ideální jako aperitiv, do koktejlů a k dezertům. Vacherin glacé s malinami. Řez: Dvojitý Guyot Nadmořská výška: 100 až 120 m...
Portfolio (43)
Francie, Soing-En-Sologne
...Rouge soutenu, violacé, limpide, Nos: červené ovoce, černý rybíz, včelí vosk Ústa: kulatá, vyvážená, na ovoci, s tříslovinným závěrem Domaine: MAS DE BAGNOLS Appellation: IGP COTEAUX DE L'ARDÈCHE Région: VALLÉE DU RHÔNE Barva: Červená Odrůdy: Chatus 100 % Způsob pěstování: Řízené zemědělství Charakter: silný Objem: 75 cl Ročník: 2019 Hmotnost: 1 kg Množství síry: velmi málo nebo bez síry...
Portfolio (100)
Francie, Roubia
... aroma třešní, bohaté aroma červeného ovoce. Ústa Intenzivní, sametová, lehké tóny černého rybízu, bohaté tóny třešní, bohaté tóny červeného ovoce, elegantní třísloviny, jemné třísloviny, kulaté, strukturované tělo, dobrá intenzita, dlouhá perzistence. Doporučení k jídlu a vínu Grilované červené maso, Bílé maso, Pernatá zvěř, Drůbež, Sýry z kravského mléka Teplota podávání: 16° - 18° Barva: Červená Odrůda: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkohol: 14,5% Objem: 75 cl (láhev)...
Portfolio (28)
Francie, Paris
...Masque MEDICAL – plis Type IIR BFE 98% TIANRONG Tento jednorázový ochranný maska není sterilní. Je velmi účinný, zakrývá ústa a nos a je ideální pro jakékoli lékařské vyšetření. Je určen k zachycení výparů z dýchacích toků (slina, sekrety ...) emitovaných jeho nositelem, přičemž umožňuje snadné dýchání. Model typu II, v souladu s normou EN14683. Zajišťuje účinnost filtrace bakterií vyšší než...
Portfolio (34)
Francie, Cénac
...Fermentace našich červených vín probíhá mezi 25 °C a 30 °C v termoregulačních nerezových tancích. Provádíme délestáž během fermentace, abychom dosáhli lepší extrakce mezi matolinami a moštem, poté probíhá extrakce jemněji. Následuje postfermentační fermentace trvající 8 dní. Nos ovocný, svěží, zářivý s tóny černých třešní, divokých ostružin, s nádechem koření, černého pepře a lékořice. Ústa...
Portfolio (9)
Francie, Mauléon-D'armagnac
...Nos je aromatický a nabízí intenzitu, sílu, eleganci a komplexnost. Najdeme v něm tóny kandované broskve, pomeranče, světlého tabáku, rancida, hrušky, pepře s nepatrnou špetkou cukrářství. Ústa jsou ovocná, jemná, vyvážená, gurmánská, s lehoučkým nádechem a nabízejí delikátnost, bohatost, dynamiku a svěžest. Dobrá délka a perzistence. Závěr je vzdušný a silný.
Portfolio (51)
Francie, Bondy
... méně než 8 % únikem dovnitř. Nosní klip pro morfologické přizpůsobení: nákup respirátoru FFP2 vám umožňuje zakrýt nos, ústa a bradu. Respirátor FFP2 lze nosit až 8 hodin. Připomínáme, že nošení respirátoru je jedním z prvních nezbytných ochranných opatření v případě sezónní nákazy nebo rozsáhlejší epidemie, jako je koronavirus.
Portfolio (4)
Populární země pro tento vyhledávací výraz