Francie, Lisieux
...Střeva jsou vyčištěná a zmražená. Často s čepicí. Hovězí střeva s pláství...
Portfolio (10)
Francie, Malataverne
...Jablečná omáčka je ovocná pyré složená z vařených nebo čerstvých jablek a případně trochu cukru nebo skořice. Ve Francii je omáčka dezert, zatímco v severní a východní Evropě nebo v Americe se omáčky velmi často podávají k masu. V Belgii a Nizozemsku se také podává jako příloha, zejména s jelitem nebo s kuřetem.
Portfolio (188)
Francie, Saint Marcel Les Valence
... ROBOMAT24MAX mohou nabízet až 70 a 140 různých produktů. Výstupní prostor pro produkty je umístěn v dosahu člověka (norma přístupnosti PMR pro osoby s omezenou pohyblivostí). Ideální řešení pro distribuci potravin (automaty s potravinami, studená strava, cukrářské výrobky, maso, sushi, hotová jídla...) a nepotravinářských produktů na různých místech, kde je často potřeba rychlého zásobení (nádraží...
Portfolio (158)
Francie, Boulogne-Sur-Mer
...Bar je bílá ryba ceněná pro své jemné maso a subtilní chuť. Tato ryba se často loví v pobřežních vodách, což zaručuje výjimečnou čerstvost a kvalitu. Bar je oblíbenou volbou v mnoha kuchyních po celém světě, oceňovanou pro svou všestrannost a rafinovanou chuť. Ideální pro různé recepty, bar může být grilován, smažen nebo pečen pro rychlý a chutný pokrm. Jeho jemná chuť se dobře kombinuje s mnoha kořením a omáčkami, což umožňuje velkou kulinářskou kreativitu. Výběrem baru se rozhodujete pro produkt vysoké kvality, který je jak výživný, tak lahodný.
Odpovídající produkty
Bar
Bar
Další produkty
Makrela MSC
Makrela MSC
Portfolio (8)
Francie, Saint Germain En Laye
...protizánětlivé, proti blechám… Je to esenciální olej, který je nezbytný v aromaterapii. V kuchyni se levandule často používá v receptech na zmrzliny, krémy, nálevy a likéry. Zvlášť zvýrazňuje maso, jako je jehněčí nebo kuřecí. Obsah: 10 mL/0,35 fl.oz...
Portfolio (22)
Francie, Fraisse Des Corbieres
... hydromel z medu z garrigue, pomocí enologické metody a u některých šarží probíhá zrání v hliněných nádobách (moderní amfory o objemu 160 l). Hydromel se podává chlazený, ohřátý a ochucený, dnes se často používá při přípravě mnoha koktejlů. Také se používá v kuchyni na deglazování (foie gras) a jako marináda pro jeho zjemňující účinek na maso.
Portfolio (10)
Francie, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 a 12 měsíců Jambon de Bayonne IGP 9 a 12 měsíců zrání. Naše šunky jsou často oceněny v Paříži. Proto si můžete být jisti, že ucítíte skutečný chuťový rozdíl oproti tradičním jambonům IGP Bayonne, které jsou běžně dostupné na trhu. kus 5 až 6 kg. Šunky de Bayonne jsou tradičně soleny solí z Salies de Béarn, aby získaly IGP. Tato sůl je zemní sůl z Pyrenejí a nikoli mořská...
Portfolio (31)
Francie, Besancon
...V KUCHYNI: Obohacuje pokrmy, často se používá v receptech na maso, drůbež, mořské plody jako krevety, mušle nebo kraby. Tato kuchyně se připravuje v marinádě. POZITIVNÍ ÚČINKY: Kari je směs zázvoru, kurkumy, koriandru, kmínu, kardamomu a několika druhů pepře. Má pozitivní účinky.
Portfolio (28)
Francie, Vatteville-La-Rue
... tráví 10 měsíců z 12 na pastvinách. V závislosti na brzkém jarním období se vracejí na pastviny na začátku nebo na konci března. V úkrytu mají k dispozici močálové seno, slámu a řepu. Farma se řídí filozofií respektu k životu. To zahrnuje výběr zvířat z chráněného a hodnotného prostředí. Laurent LEVACHER chová 300 skotu, který je poražen jednotlivě v posledním místním jatkách v údolí Seine, které je vzdáleno 15 minut od farmy, a je veden jeho péčí a často poražen téměř okamžitě (bez stresu)!
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play