YAYA NATURELLEMENT SAVOUREUX je vaším ideálním partnerem pro jedinečné a rafinované kulinářské kreace. Jako specializovaný výrobce nabízíme širokou škálu cukrů a solí s vynikajícími bio příchutěmi, ideálními pro vylepšení vašich pokrmů po celý rok, stejně jako dárkové sady a sirupy pro obohacení chuti vašich nápojů. Nabízíme aromatizované a barevné cukry: malina, maracuja, skořice, bílá čokoláda,...
Portfolio (200)
Francie, Warmeriville
...{"ingredients":"Seznam ingrediencí:\nSirup z glukózy, cukr, želatina, dextroza, okyselovač: kyselina citrónová, karamelový sirup, aroma, obalové látky: bílý a žlutý včelí vosk, karnaubský vosk,\nNutriční hodnoty na 100g:\nEnergetická hodnota (kcal) 332 kcal / 100g\nBílkoviny 0,03g / 100g\nTuky 0,5g / 100g\nCukry 43g / 100g\nVláknina 40g / 100g\nBílkoviny 6,6g / 100g\nNasycené mastné kyseliny 0,1g...
Portfolio (127)
Francie, Talant
DECO RELIEF je specialistou na vybavení a ingredience pro cukrářství a čokoládu. DECO RELIEF je značka profesionální kvality. Naše silikonové formy mají mnoho výhod (flexibilita, snadné vyklápění…). Spojením forem s barvivy a aromaty naší značky můžete vytvořit atraktivní cukrářské výrobky s širokým spektrem barev a chutí. DECO RELIEF je také specialistou na kulinářskou dekoraci, který vám zaruč...
Portfolio (192)
Francie, Pornic
...Vaše nová rutina CBD ve formě chutných a lahodných bonbónů s p’tits Sivazen s CBD, vyrobených v tradiční francouzské výrobě. Každý bonbón obsahuje 10 mg CBD a vždy žádné stopy THC, takže nepředstavuje žádné riziko závislosti ani změn vašich myšlenek. Složení : Cukr, glukózový sirup, přírodní aroma z verbény a máty, přírodní barviva: extrakt z ostropestřce (žlutý), extrakt ze spiruliny (modrý...
Portfolio (6)
Francie, Lys Haut Layon
...Terroir: Hlinito-písečný půdní typ na břidlicích Situace: Haut layon Hrozny jsou sklizeny ručně po jednotlivých výběrech. Vinifikace Alkoholová fermentace probíhá v sudech a zrání trvá 18 měsíců v sudech. Zbytkový cukr: 210 g/litr Alkohol: 12,5 Degustace při teplotě mezi 10 a 12 °C Nos: Žlutý Nos: Tóny kdoulí Chuť: Sušené ovoce, kdoule s bohatým závěrem Potenciál zrání: 20 let Vyváženost...
Portfolio (43)
Francie, Furiani
...INGREDIENCE Hořká čokoláda 70% (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní aroma vanilky), canistrelli (pšeničná mouka, bílé víno, ovocná pálenka, slunečnicový olej, sůl), feuilletine (pšeničná mouka, cukr, anhydrovaný mléčný tuk, mléčný protein, sůl, ječmenný slad, kypřící prášek: E500II), sušené ovoce (mandle, lískové ořechy, pekanové ořechy), glukózový sirup, sorbitol, malinová dužina, citron žlutý, pohanka, lyofilizovaná káva, 4 koření (zázvor, skořice, anýz, muškátový oříšek), UHT smetana, lepek, přírodní barviva Reference:EC240NOIR...
Portfolio (97)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play