Francie, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Hmoždíř a palička z olivového dřeva, průměr, ručně vyrobené, pro přípravu vašeho aïoli, drcení koření, česneku, dochucovadel. Nezbytné v každé dobré kuchyni, hmoždíř z olivového dřeva. Užitečný ručně vyrobený nástroj, tento předmět je přírodní, nelakovaný. 15 modelů od 7 cm průměru až po 30 cm. Od 1500 € do 150,00 €.
Portfolio (198)
Francie, Sète
...1 sáček trubiček z chobotnice, česnek, cibule, náplň (maso nebo ryba podle výběru), sůl, pepř, petržel, rajčatová omáčka, olivový olej, "aioli" a bílé víno. Doporučujeme rozmrazit vaše trubičky z chobotnice pod vodou těsně před přípravou. Naplnit trubičky náplní podle vašeho výběru a uzavřít konec trubičky párátkem. Orestovat česnek, cibuli a petržel. Přidat rajčatovou omáčku a bílé víno. Vložit naplněné trubičky a nechat dusit 25 až 35 minut na mírném ohni. Při servírování smíchat aioli s omáčkou. Podávat s těstovinami nebo rýží.
Portfolio (42)
Francie, Malataverne
...světlá, lehčí rosé se perfektně hodí k pikantním pokrmům a exotické kuchyni jako je kuskus, kari, aïoli nebo výrazné asijské speciality. Silnější rosé s výraznějším charakterem se pak skvěle hodí k hlavním chodům. Snadno se kombinují s omáčkovými pokrmy (zejména s rajčatovou omáčkou) a s kuchyní ze jihu. Ratatouille, lilek parmigiana, lasagne, pizzy a jehněčí ragú budou jen umocněny! Víno král barbecue.
Portfolio (188)
Francie, Aiguilhe
... masa, jehněčí (černá rasa z Velay), telecí z Velay a Forez, fin gras z Mézenc, vepřové z Haute-Loire. Telecí hlava, vepřové nohy, maouche lozérienne, auvergnatský hrnec, kuře v hrnci, telecí blanquette. Řada tradičních francouzských omáček, omáčka gribiche, omáčka meurette, omáčka ravigote, zelená omáčka, omáčka madeira, omáčka à la diable, aioli. Řada pestos s bylinkami, pesto z medvědího česneku, pesto z kopřivy. Sosse, omáčka, produkt z Francie, tradiční francouzská kuchyně vařená šéfkuchařem. Práce na zakázku.
Francie, St Christol Les Ales
...Ve službách gastronomie od roku 1936, Coudène, dnes evropský lídr v "brandade de morue", se dokázal diversifikovat vytvořením řady jižních specialit: brandade de morue, Parmentier, tapenade, kaviár z lilku, rybí polévka, rouille, aïoli... a celou svou řadu nových lahůdek na pomazání.
Francie, La Seyne Sur Mer
Restaurace Univers Pizza, nacházející se ve městě La Seyne sur Mer, blízko Six Fours v departementu Var, otevírá své dveře všem, kteří mají rádi tradiční kuchyni s provensálským nádechem. Univers Pizza vítá své zákazníky 7 dní v týdnu, na oběd i večeři, s pizzami pečenými v dřevěné peci a dalšími specialitami jako je Paella s mořskými plody, Tapas nebo slavné Aïoli. Restaurace nabízí možnost jíst na místě, vzít si jídlo s sebou nebo si nechat jídlo doručit, od nákupu za 9 €.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play