Francie, Escamps
... Připravený k pití, Diz Genévrier se vyznačuje svou originální a rafinovanou chutí. Jeho jemná chuť splňuje očekávání moderních spotřebitelů hledajících nápoj bez cukru a umělých produktů. Bio a ekologicky odpovědný nápoj pro autentický zážitek Vyrobený v souladu s praktikami ekologického zemědělství, Diz Genévrier se řadí mezi ekologicky odpovědné produkty. Naše rostliny jsou pěstovány bez pesticidů...
Portfolio (10)
Francie, Paris
...Bulles de Jardins je naše řada gastronomických perlivých nápojů bez alkoholu, bio a s nízkým obsahem cukru. Můžete je vychutnávat samostatně nebo je použít k přípravě vašich koktejlů! Zdravá a elegantní alternativa k sodovkám, navržená tak, aby doprovázela vaše jídla od aperitivu až po dezert.... Bulles de Jardins Ambré, náš recept vyrobený z čerstvých ořechů a bílých hroznů, s jantarovými a fermentovanými tóny, které připomínají některá vína z Jury. Receptura s jantarovými a fermentovanými tóny, inspirovaná vinařskými tradicemi. Ideální k doprovodu sýrů nebo útulných pokrmů! Objem: 75cl...
Portfolio (200)
...Bio kokosový cukr od Yaya Naturellement Savoureux je lahodná a výživná alternativa k tradičnímu cukru. Vyrobený z mízy pupenů kokosového stromu, tento nerafinovaný cukr je přirozeně sladký s lahodnou kokosovou chutí a jemným karamelovým nádechem. Charakteristiky: - Biologický původ: Náš kokosový cukr je certifikován jako bio, pěstován bez pesticidů a škodlivých chemikálií, pro vyšší kvalitu a...
Portfolio (200)
Francie, Champier
...Náš datlový sirup je vyroben výhradně z bio datlí z jižního Tuniska. Díky jedinečnému výrobnímu procesu má světlou barvu a sladkou chuť. Náš datlový sirup neobsahuje žádné přidané cukry, konzervanty, barviva ani umělé aroma. Je to skvělá alternativa k rafinovanému cukru. Ideální pro nahrazení cukru. Umožňuje přirozeně sladit s nižším glykemickým indexem. Používá se v přírodních jogurtech, tvarohu, palačinkách, vaflích, chlebu, topinkách, musli. Také jako náhrada cukru při přípravě koláčů, cereálních tyčinek, bábovek, koláčů, smoothie, mléčných koktejlů, džusů...
Portfolio (13)
Francie, Chalonnes Sur Loire
...Postup Redux umožňuje snížit obsah alkoholu vína o 1 až 2 stupně, a to zpracováním moštu před fermentací. Redux je patentovaná subtraktivní technika, která umožňuje snížit obsah cukru v moštu hroznů díky dvoustupňovému membránovému zpracování: filtraci a reverzní osmóze. Cílem je extrahovat z moštu při nízké teplotě koncentrovaný cukrový sirup. Alternativa k technikám dealkoholizace vína, Redux hodnotí a zachovává kvalitativní potenciál moštu díky ovládání procesu a použitým membránám. Celosvětová poptávka po víně s nižším obsahem alkoholu nachází s Redux kvalitativní řešení.
Portfolio (33)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play