Francie, Yssingeaux
Člen skupiny Nactarome a značka skupiny Nactis Flavours, Sevarome se specializuje na návrh a výrobu potravinářských aromat, přípravků z ořechů, aromatických ingrediencí, ale také na texturanty, stabilizátory a potravinářské barviva pro gastronomii a potravinářský průmysl v oblasti sladkostí. Sevarome pracuje jak pro oblasti Pekařství-Patisserie, tak pro Cukrářství, Čokoládu, Zmrzlinu a Gastronomii...
Portfolio (55)
Francie, Mazerolles
LA FERME SAINT SYLAIN, nacházející se v Mazerolles v departementu Vienne, vyrábí a distribuuje od roku 2017 aromatické, léčivé byliny, bylinné čaje a biologické infuze. LA FERME SAINT SYLVAIN funguje v uzavřeném 100% bio cyklu: sama řízkuje, sází, sklízí, třídí a zpracovává. Všechno je zde vyráběno ručně a s velkým nadšením. Naše farma a naše know-how v pěstování a zpracování našich bio léčivých a...
Portfolio (72)
Francie, Feurs
...Široce používané v potravinářském průmyslu, karamelové barviva jsou vodou rozpustné aditiva získaná kontrolovaným působením tepla na potravinářské cukry za přítomnosti nebo nepřítomnosti chemických sloučenin podporujících karamelizaci... Karamelové barvivo existuje ve formě prášku, kapaliny a v široké barevné škále. Možné použití: AROMATICKÉ EXTRAKTY & KÁVOVÉ EXTRAKTY OVOCE, APERITIVY NA BÁZI VÍNA & PIV SODOVKY UZENINY & SPECIÁLNÍ CHLEBY OCET & OMÁČKY KRMIVO PRO ZVÍŘATA...
Portfolio (6)
Francie, Ham
...Objevte náš esenciální olej z řebříčku, pocházející z našich ekologických sklizní a pečlivě destilovaný v naší laboratoři v Hamu v Pikardii. Tento čistý a 100 % přírodní esenciální olej nabízí hojivé účinky a podporuje ženy během jejich menstruačních cyklů. Naše produkty jsou certifikovány ECOCERT, neobsahují žádné přísady ani konzervanty a jsou šetrné k životnímu prostředí. Výhody: Objevte náš...
Portfolio (127)
Francie, Lézignan-Corbières
...Výkony Příspěvek z dřeva, jemné a měkké třísloviny, aromatické přísady jsou velmi blízké francouzskému dubu. Doporučení Bílé odrůdy: jemné dřevo po 4 až 5 měsících. (Ochutnávka velmi brzy). Červené odrůdy: zrání minimálně 10 měsíců. Sušení Přirozené, na vzduchu, za tvrdých klimatických podmínek: déšť, studený vítr a přirozené teplo. Doba sušení: 2 roky.
Portfolio (21)
Francie, Bréal-Sous-Montfort
...SOLINA dodává funkční aditivní ingredience, vývary, základy omáček, aromata, aromatické směsi a barviva pro celou řadu uzenářských výrobků a rybářský průmysl. SOLINA je přítomna v Evropě, Asii a na Blízkém východě, celkem má 11 výrobních závodů a 11 výzkumných a vývojových center ve 17 zemích.
Portfolio (3)
Francie, Levallois Perret Cedex
... extrakty a aromatické látky. Naše produkty nacházejí své uplatnění v potravinářství, zejména v oblasti pekařství, cukrářství, dětské výživy, nápojů, dietních a výživových produktů. Díky silným pozicím na francouzském trhu se dnes rozvíjíme na mezinárodní úrovni a realizujeme tak více než 45 % našeho obratu na export do více než 30 zemí Evropy, Asie nebo Severní Ameriky.
Populární země pro tento vyhledávací výraz