Francie, Yssingeaux
Člen skupiny Nactarome a značka skupiny Nactis Flavours, Sevarome se specializuje na návrh a výrobu potravinářských aromat, přípravků z ořechů, aromatických ingrediencí, ale také na texturanty, stabilizátory a potravinářské barviva pro gastronomii a potravinářský průmysl v oblasti sladkostí. Sevarome pracuje jak pro oblasti Pekařství-Patisserie, tak pro Cukrářství, Čokoládu, Zmrzlinu a Gastronomii...
Portfolio (55)
Francie, Mazerolles
LA FERME SAINT SYLAIN, nacházející se v Mazerolles v departementu Vienne, vyrábí a distribuuje od roku 2017 aromatické, léčivé byliny, bylinné čaje a biologické infuze. LA FERME SAINT SYLVAIN funguje v uzavřeném 100% bio cyklu: sama řízkuje, sází, sklízí, třídí a zpracovává. Všechno je zde vyráběno ručně a s velkým nadšením. Naše farma a naše know-how v pěstování a zpracování našich bio léčivých a...
Portfolio (72)
Francie, Feurs
...Široce používané v potravinářském průmyslu, karamelové barviva jsou vodou rozpustné aditiva získaná kontrolovaným působením tepla na potravinářské cukry za přítomnosti nebo nepřítomnosti chemických sloučenin podporujících karamelizaci... Karamelové barvivo existuje ve formě prášku, kapaliny a v široké barevné škále. Možné použití: AROMATICKÉ EXTRAKTY & KÁVOVÉ EXTRAKTY OVOCE, APERITIVY NA BÁZI VÍNA & PIV SODOVKY UZENINY & SPECIÁLNÍ CHLEBY OCET & OMÁČKY KRMIVO PRO ZVÍŘATA...
Portfolio (6)
Francie, Ham
...Objevte náš esenciální olej z řebříčku, pocházející z našich ekologických sklizní a pečlivě destilovaný v naší laboratoři v Hamu v Pikardii. Tento čistý a 100 % přírodní esenciální olej nabízí hojivé účinky a podporuje ženy během jejich menstruačních cyklů. Naše produkty jsou certifikovány ECOCERT, neobsahují žádné přísady ani konzervanty a jsou šetrné k životnímu prostředí. Výhody: Objevte náš...
Portfolio (127)
Francie, Lézignan-Corbières
...Výkony Příspěvek z dřeva, jemné a měkké třísloviny, aromatické přísady jsou velmi blízké francouzskému dubu. Doporučení Bílé odrůdy: jemné dřevo po 4 až 5 měsících. (Ochutnávka velmi brzy). Červené odrůdy: zrání minimálně 10 měsíců. Sušení Přirozené, na vzduchu, za tvrdých klimatických podmínek: déšť, studený vítr a přirozené teplo. Doba sušení: 2 roky.
Portfolio (21)
Francie, Bréal-Sous-Montfort
...SOLINA dodává funkční aditivní ingredience, vývary, základy omáček, aromata, aromatické směsi a barviva pro celou řadu uzenářských výrobků a rybářský průmysl. SOLINA je přítomna v Evropě, Asii a na Blízkém východě, celkem má 11 výrobních závodů a 11 výzkumných a vývojových center ve 17 zemích.
Portfolio (3)
Francie, Levallois Perret Cedex
... extrakty a aromatické látky. Naše produkty nacházejí své uplatnění v potravinářství, zejména v oblasti pekařství, cukrářství, dětské výživy, nápojů, dietních a výživových produktů. Díky silným pozicím na francouzském trhu se dnes rozvíjíme na mezinárodní úrovni a realizujeme tak více než 45 % našeho obratu na export do více než 30 zemí Evropy, Asie nebo Severní Ameriky.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play