...tento cukr vám umožňuje snadno přidat bohatou a chutnou javorovou příchuť do všech vašich příprav. Ingredience : Nerafinovaný řepný cukr (100% francouzský) Javorové aroma Přírodní barviva : E150C (karamel) a E160C (extrakt z karotenu) Balení : Sklenice PET o hmotnosti 200g Použití : Pečivo : Ideální pro nahrazení klasického cukru v koláčích, sušenkách a dalších sladkostech. Nápoje : Přidejte ho do vašich káv, čajů, horké čokolády nebo dokonce do smoothie pro jedinečnou javorovou chuť. Reference:SUCRE0083B...
Portfolio (200)
...Hrozny Korinth VIJAYA mají malou velikost, jsou černé barvy. Jsou sladké a mírně kyselé, bez pecek, ideální do dezertů, rýžového pudinku, pečiva, sušenek… VIJAYA také nabízí celou škálu sušených hroznů, aby uspokojila ty největší labužníky... Najdete je v sekci Sušené Ovoce. Reference:20701...
Portfolio (123)
Francie, BLOIS
...Mousseline Určeno pro balení a přepravu chleba a baget. Naše nabídka mousseline: • bílý kraftový papír nebo hnědý papír z čisté dřevní hmoty • bílá nebo potištěná • v listech různých formátů nebo v rolích Sáčky na pečivo 7 formátů sáčků pro balení a přepravu všech typů pečiva, v různých množstvích. Sáčky jsou nabízeny v • bílém kraftovém papíru nebo hnědém kraftovém papíru z čisté dřevní hmoty • s potiskem nebo bez Sáčky na chleba Pro lepší hygienu a uchování při přepravě chleba a baget. Sáček z bílého kraftového papíru s grafikou odkazující na řemeslo.
Portfolio (6)
Francie, Faverolles-Sur-Cher
... blogu! Vyrobeno v dílně, která používá ořechy. Skladujte na suchém místě chráněném před teplem. Nutriční informace na 100 g perníku Energie 1319 KJ / 315 Kcal Tuky 2.7 g z toho nasycené mastné kyseliny 1.4 g Sacharidy 66.3 g z toho cukry 40.8 g Bílkoviny 4.7 g Sůl 0.2 g Minimální trvanlivost 3 měsíce po výrobě. Naše perníky jsou vyráběny tradičním způsobem v dílně v FaverollessurCher v LoiretCher. Čistá hmotnost: 150g Balení: zlatý karton a fólie Doba výroby: 15 dní...
Portfolio (28)
Francie, Talant
...Oživte všechny své cukrovinky s tímto zeleným zahradním práškovým potravinářským barvivem. Bílý světelný barvivo z řady Spring Color je ideální pro barvení cukru, cukrovinek, makronek, krémů, pečiva... Malé balení je velmi praktické pro malé výroby nebo domácí použití. Tato barviva jsou ideální pro výrobu barevného narozeninového dortu, duhového dortu, nebo pro barvení vašich polev k dekoraci...
Portfolio (192)
Francie, Vourles
... (z obilného sladu)* (13%), prášek do pečiva* (škrob z kukuřice*, jedlá soda, vinný kámen), sůl z Guérande AOP. (*Složky pocházející z ekologického zemědělství). Průměrné nutriční hodnoty na 100 g: Energie 407,1 kcal/1713,7 kJ - Tuky 10,4 g - z toho nasycené 5,8 g - Sacharidy 66,5 g - z toho cukry 42,5 g - Vláknina 8,1 g - Bílkoviny 7,9 g - Sůl 0,8 g Použití: Přidejte ingredience podle uvedených proporcí. Balení: Sáček 5 kg - Sáček 25 kg - Přizpůsobené balení na vyžádání v BigBag. Certifikace: Ekologické zemědělství EU. Zaručená minimální trvanlivost při převzetí produktu: 4 měsíce.
Portfolio (7)
Francie, Auxerre
... chod (křepelky na sauternes), sýr (roquefort) Vinification Vinifikace probíhá v sudech z francouzského dubu, s podílem nových sudů kolem 40%. Zrání, ve stejných nádobách, trvá 20 až 24 měsíců. Œil: barva světle citronové zlato Rada enologa: podávat při 10-13°C Alkohol: 14% Vrchol: 2023-2033 Balení: Karton 6 lahví po 75cl Domaine: Château Climens Appellation: Sauternes Ročník: 2016 Odrůda: Sémillon Pěstování: Biodynamika Label: Appellation d'Origine Contrôlée...
Portfolio (190)
Francie, La Chapelle-St-Luc
...Pro balení baget nebo pečiva není nic lepšího než mušelínový papír. Je tištěn na papíře z čisté buničiny s vodou ředitelnými inkousty a je přizpůsobitelný.
Portfolio (10)
Francie, Montauroux
...Ruční práce v cukrářství a pekařství je velmi časově náročná a může se rychle stát repetitivní a únavná. Je to proto, že člověk není neomylný, že s postupem času mohou výsledky na dorty být nepravidelné. Částečně proto, abychom reagovali na tuto problematiku, se kterou se setkávají pekaři, cukráři a výrobci sušenek, a s cílem neustálého hledání kvality a dokonalosti, jsme se rozhodli nabídnout vám nejlepší stroje, počínaje mixérem až po stroje na balení. Neváhejte nás kontaktovat! Neváhejte nás kontaktovat pro více informací!
Portfolio (56)
Francie, Moustoir-Ac
Implantovaná v Bretani, AXION BAKERY CORPORATION se specializuje na prodej profesionálního vybavení a potřeb určených pro pekárny, cukrárny, catering, restaurace a průmysl. Od roku 1993 AXION BAKERY CORPORATION prodává vybavení pro pekárny a cukrárny, stejně jako zařízení pro velké kuchyně pro restaurace. Nabízíme také koncepty pro zřízení pekáren. Vybavení a potřeby, které nabízíme, jsou navrženy...
Portfolio (190)
Francie, Annecy-Le-Vieux
Eurofood trading je obchodník s vybavením pro potravinářský průmysl: průmysl masa, sýra, čokolády, cukrářství, konzervárny a pekařství. Můžeme poskytnout nové a použité zařízení od následujících značek: MULTIVAC, TREIF, SOLLICH, HANDTMANN, RISCO, Wolfking CFS, SEYDELMANN, BONGARD, LUTETIA, LOISELET VMI…...
Francie, La Fouillade
...sušenky se semeny, sušenky plněné ovocem, karamelem nebo čokoládou, sušenky polevané nebo obalené čokoládou, dietní sušenky, slané sušenky na aperitiv, sušenky pro děti, toastové chleby, opékané chleby,... Většina produktů je veganská a 100% produktů neobsahuje palmový olej a barviva. Čokoláda a cukr pocházejí z fair trade. Naše produkty můžeme prodávat v balení, na váhu nebo v jednotkových sáčcích podle potřeb našich zákazníků.
Portfolio (8)
Francie, Plérin
... řemesle, s Flavie jako původní cukrářkou a Maxime jako cateringovým odborníkem. Vkládáme naše know-how a odborné znalosti do zajištění kvality našich produktů. Vyrábíme všechny naše sušenky ručně, pečlivě vybíráme ty nejlepší ingredience, abychom zajistili jejich kvalitu. Ovládáme všechny fáze výroby, od výběru receptů a ingrediencí po kalibraci sušenek, pečení a balení. Kontaktujte nás pro více informací!
Portfolio (10)
Francie, Villeneuve Sur Lot
... produktů, které umožňují profesionálům mít široký výběr od předkrmů po dezerty, včetně pečiva na snídani. U nás najdete kompletní nabídku jednoduchých nebo složených produktů, bio nebo bezlepkových, s konstantní kvalitou. Náš vývojový tým vám pravidelně nabízí novinky, jako jsou nové zmrzliny, nové hotové pokrmy nebo potraviny pro kojence, a to vždy mražené. Abychom vyhověli všem potřebám, naše ceny se co nejlépe přizpůsobují, abyste mohli využít minimální dopravu 40 kg nebo 360 € (ceny uvedené v ceníku, objednávkovém formuláři a dodacím listu) a naše balení je speciálně navrženo.
Portfolio (184)
Francie, Mettray
... masa, ryb, sýra, pečiva, ovoce a zeleniny, cukrovinek nebo hotových jídel. Již více než 30 let se FILPACK zaměřuje na navrhování nejlepších balicích řešení pro distribuci ovoce a zeleniny. Skupina FILPACK má 4 pobočky, zahrnuje FILPACK INDUSTRIE, FILPACK EMBALLAGE, balení pro ovoce a zeleninu, FILPACK AGRICOLE, produkci a ochranu plodin a TECHNIPAC, návrh a tisk obalů.
...Nabízíme našim klientům kompletní řešení pro zakázkové balení a náš strojový park disponuje vertikálními a horizontálními balicími stroji v izolované místnosti, aby byla zajištěna integrita balených materiálů. Naše zkušenosti a dynamika nám umožňují reagovat na vývoj produktů v malých i velkých sériích. NATURE ET ALIMENTS formulují a balí celou řadu práškových příprav: dezerty, polévky, kulinářské pomůcky v 100% BIO zařízení.
Francie, ARGENTON SUR CREUSE
Výrobce pečiva pečeného a zmrazeného pro velké a střední prodejny, pro stravování mimo domov, pro pivnice, sendvičárny,... Výrobce zmrazeného pečiva. Výrobce průmyslového pečiva. Výrobce sušenek, muffinů, brownie, chouquette, čokoládových chouquette, makronek, malých koláčků, dortů, čtyřčtvrtek, čokoládových moučníků, madeleinů v zmrazeném balení. Výrobce syrového pečiva nebo pečiva pečeného.
Portfolio (5)
Francie, Poitiers Cedex 9
... jednotky, zmrazování), hotová jídla (čerstvé, mražené, konzervy, cateringové produkty, uzenářské výrobky), pekárenské a cukrářské výrobky (průmyslové jednotky na výrobu chleba, pečiva a cukrářských výrobků čerstvých a mražených), vejce (centra na balení vajec, jednotky na výrobu vaječných produktů), logistika (logistické platformy, chladírenské sklady), sila a krmiva pro zvířata (zásobování, sběr, skladování, sušení, krmiva pro dobytek), průmyslová architektura (obchody, kanceláře, průmyslové budovy) ...
Francie, Arcelot
Od roku 1996 se věnujeme výrobě a produkci kvalitních sušenek vyráběných ručně. Naše medové chleby s kořením jsou známé a prodávají se v obchodech s delikatesami. Všechny ingredience jsou pečlivě vybírány. Vyrábíme všechny naše řemeslné produkty ve Francii v Burgundsku. Prodáváme velkoobchodně nebo maloobchodníkům a vyvážíme do Asie, Evropy, Kanady... prostřednictvím specializovaných dovozců vysoce kvalitních potravin. Také vyrábíme sušenky bez lepku. Naše produkty neobsahují barviva ani konzervanty. Proces výroby a balení podléhá certifikaci HACCP.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play