Francie, Cournon D'auvergne
...Aubergine*(73%), Bleu d'Auvergne* AOP (pasterizované kravské mléko*, sůl, mléčné a zrající kultury)(10%), slunečnicový olej*, cibule*, med*, balsamický ocet*(vinný ocet*, vařený hroznový mošt*), sůl, česnek*, rýžová mouka*, černý pepř*. *Ingredience pocházející z ekologického zemědělství - Alergen Doporučení k použití Ideální na namazání na plátky chleba, krekry nebo na namáčení grissini...
Portfolio (37)
Francie, Saint Christol De Rodières
...99 % Biologický bílý vinný ocet* - 1 % Aroma Hříbku * Produkt pocházející z ekologického zemědělství Bez konzervantů, bez alergenů Nepasterizováno Použijte do zálivek, salátů, syrové zeleniny a marinád. Tento bílý balsamický ocet doplní vaše vejce a syrovou zeleninu. Jeho vyvážená chuť se hodí ke všem vašim teplým nebo studeným pokrmům. Je to ocet a ne vinaigre, protože jeho kyselost je pouze 5,4 %. Tento produkt je také k dispozici v lahvi o objemu 25, v cubech 3-5-10 litrů, v sudu o objemu 220 litrů a v kontejneru na vyžádání.
Portfolio (132)
Francie, Biguglia
Původem z Korsiky, šéfkuchař Jean-Michel Querci chce prostřednictvím svých výtvorů sdílet svou lásku k produktům ze svého ostrova. Vynálezce džemu na bázi Brocciu (čerstvý korsický sýr), šéfkuchař nám nabízí kulinářskou cestu do svých kořenů. Řada "O Mà" je velmi rozmanitá a zahrnuje sladké potěšení (džemy, pomazánky, aromatizované cukry, koláče) i slané potěšení (předkrmy, omáčky a koření, aromat...
Portfolio (68)
Francie, Saint-Jean-Pla-De-Corts
Delikatesy z Extremadury, Terroiry Extremadury a Svět olivy a olivovníku. Bio produkty, delikatesy, gurmánské produkty, řemeslné nástroje a mýdla, spojené s olivou a olivovníkem. Extra panenský olivový olej bio, uznávaný mezi nejlepšími na světě. Olivové oleje z terroirů pocházející z Extremadury, regionu ve středozápadním Španělsku, blízko Portugalska. Z této stejné oblasti, horské medy přímo od ...
Portfolio (198)
Francie, Mietesheim
...Balsamická smetana je směs koncentrovaného hroznového moštu a balsamického octa z Modeny. Sladká a chutná, je nezbytná pro vaše dekorace na talířích! Jemně doplní všechna vaše jídla. Ingredience: Koncentrovaný hroznový mošt, balsamický ocet z Modeny (vinný ocet, vařený hroznový mošt) 20%. Obsahuje siřičitany.
Portfolio (80)
Francie, Arles
Francie, Graulhet
... závislosti na čase sušení a připomíná trochu balsamický ocet. Má optimální trvanlivost 1 rok, ale v Japonsku někteří lidé uchovávají černý česnek až 10 let. Stejně jako dobré víno se s věkem zlepšuje; pokud chcete zastavit zrání, uchovávejte ho v lednici. A jak ho použít v kuchyni? Na jazyku se uvolňuje nádherná jemnost, mírně kyselá, která evokuje lékořici; patří mezi umami chutě. Jeho chuť je tak jemná, že si ho můžete vychutnat samotný, čistý a celý, kdykoli.
Portfolio (1)
Francie, Ascain
... podle starobylých postupů. Všechny naše produkty jsou vyráběny bez přidání konzervantů nebo barviv. Txopinondo také produkuje jablečný džus, aperitiv s 17° alkoholu (na bázi pálenky Sagarno, červeného vína z Irouléguy a jablečného moštu), jablečnou likér s 18° alkoholu, anýzovou likér z divokých jablek s 18° alkoholu, pálenku Sagarno s 40° alkoholu, jablečný ocet a balsamický jablečný ocet.
Portfolio (8)
Francie, Saint-Quentin
... rozdíl od průmyslových produktů, které se hemží na regálech velkých obchodů. Odpovědný a občanský přístup ve prospěch našich chuťových pohárků. Najděte naše foie gras z Aisne, hotová jídla ze Severu (carbonnade), teriny a rybí rillette z Bretaně, rillette z Picardie, černou lanýž z Périgordu a všechna francouzská vína. Nezapomínejme také na koření, lanýžové hořčice, sůl z Guérande, oleje a octy, balsamický ocet a olivový olej, čerstvé ovocné džemy.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play