Francie, Rungis Cedex
...Bio hovězí maso...
Odpovídající produkty
Wagyu
Wagyu
Další produkty
Jehněčí maso
Jehněčí maso
Portfolio (7)
Francie, Villeneuve Sur Lot
...Biologické mleté maso s nízkým tlakem, řeznický styl, vyrobené z biologického hovězího masa. 100% svalovina, bez kostí, očištěné, bez nervů a ručně odtučněné, obsah tuku ≤15%. Hmotnost: 4x100g...
Portfolio (184)
Francie, Malataverne
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Láhev 750ml Nabízíme vám podávat víno z oblasti Pays d'Oc Rosé s: - masovými kuličkami z hovězího masa v rajčatové omáčce. - slaným koláčem s olivami. - slaným koláčem se zelenými olivami podávaným teplým. - tuňákovým flanem po provensálsku. - vejci Benedikt. - těstovinami (špagetami) s omáčkou puttanesca. - těstovinami s omáčkou arrabiata.
Portfolio (188)
Francie, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natures nebo s bylinkami v 55 nebo 90g, merguez hovězí-ovčí v 55 nebo 90g, mleté maso, náplň, chorizo na grilování, atd. Kreativní řada uzenin také nabízí klobásy a chipolatas s muscadetem, s curé nantais a bramborami, s grilovanou zeleninou, s grilovanou cibulí, s piment d'Espelette, Chistorra, basque... Dostupné v samoobslužném oddělení, pod ochrannou atmosférou, v pevném váze nebo v tradičním oddělení, uzeniny jsou výhradně plněny do přírodních střev. Existuje také řada "Porc Bio du centre" v chipolatas 55g a klobásě 125g.
Francie, Le Plessis Robinson
Grand Caractère spolupracuje s vášnivými chovateli, aby vybral nejlepší hovězí maso z plemen Black Angus, Hereford, bio Limousine, Aberdeen, Normande, Simmental, Wagyu atd. To je připravováno a zdokonalováno jeho zkušenými řezníky v jeho dílně mezi Paříží a Rungisem s respektem k tradici francouzského řeznictví. Grand Caractère nabízí balení ve velkém, polovičním nebo jednotlivých porcích...
Portfolio (9)
Francie, Luc La Primaube
...Společnost BOUSQUET se specializuje na řezání, zpracování a obchodování s kvalitním masem pro RHF/BCT. Nabízí hovězí, vepřové, jehněčí, skopové a telecí maso. Jako záruka kvality má společnost od roku 2010 povolení k distribuci BIO masa a masa s označením Label Rouge.
Francie, Mauleon
...Obchodní zástupce v oblasti masa, uzenin, vajec, bio a ne-bio produktů. Naše distribuce probíhá směrem k velkoobchodníkům, zpracovatelům, hypermarketům, bio obchůdkům, řezníkům, uzenářům, sýrařům a gastronomii. Přizpůsobujeme naše balení potřebám našich klientů. Distribuuji maso, uzeniny a vejce od následujících společností: SICABA pro červené maso. (bio & label) BIO VALEUR pro bio maso a uzeniny. Společnost Phelippeau pro bio vejce nebo vejce z volného chovu.
Francie, Paris
... nejpřesněji a jsou dokonce konkurenceschopné. Největší šéfkuchaři — skuteční mistři chutí! (Joël Robuchon, Alain Ducasse atd.) — se nenechali zmýlit a zásobují se u Fadi Prestige bio pro bio hovězí maso black Angus, bio černé farmářské kuře a pro jeho etnické produkty (italské, japonské a libanonské). Fadi Prestige je skutečně lídrem v oblasti bio produktů pro luxusní hotely, letecké společnosti, velké cateringové firmy a trendy restaurace jak v Evropě, tak na Blízkém východě, v Asii...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play