Francie, Aix En Provence
Roger Sarret, syn pekaře, vyrábět biscottes znamená především nabídnout zapomenutý pocit, potěšení z doby před lety nedostatku, znovu se naučit a odvážit se znovu si užívat těchto malých každodenních radostí. O 65 let později je Roger stále zde, jeho klientela, věrná kvalitě, se rozrostla a řemeslná výroba se rozšířila, aniž by ztratila své kvalitativní standardy. Dnes pro dědice Rogera, 3. genera...
Portfolio (31)
Francie, Montelimar
... specialita se vyrábí v oblasti Drôme provençale v Montélimaru (26200) - Tradičně je Nougat de Montélimar ochucen pouze vanilkou a vyrábí se z mandlí, pistácií a provensálského medu.","Ingredients : Sugar, almonds, glucose syrup, honey, pistachios, potato starch, icing sugar, unleavened bread (water, starch, vegetable oil), egg whites, natural vanilla flavouring.":"Složení : Cukr, mandle, glukózový...
Portfolio (154)
Francie, Saint Lambert De La Potherie
...Chamber of proof with water tank for humidification can accommodate 8 GN plates 8 x 2/3 or 442 x 320 mm. The professional proofing chamber is ideal for bakers, for the rising of their bread dough. The bakery proofing chamber allows the dough to rise, making it fluffy and airy, ready for baking. Designed in stainless steel, the proofing chamber combines robustness and hygiene. The professional...
Portfolio (188)
Francie, Marseille

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play