Francie, Bassens
...Celý zmrazený kuřecí maso je praktickou a chutnou volbou pro ty, kteří hledají zdroj vysoce kvalitních bílkovin. Toto kuře je pečlivě vybíráno a zmraženo, aby se zajistila optimální čerstvost a chuť. Je dostupné v několika velikostech, což ho činí ideálním pro domácí nebo profesionální použití. Toto kuře je baleno v praktických krabicích, což zajišťuje optimální uchování a snadnou manipulaci. Ať...
Francie, Warmeriville
...Maso a vedlejší živočišné produkty Oleje a tuky, Extrakty z rostlinných látek a vedlejší produkty z ryb (2, Minerální látky, Cukry, Kvasnice ekvivalentní 3,5 % ryb a rehydratované vedlejší produkty z ryb, s 0,5 % lososa, 0,5 % tresky a 0,5 % pstruha. PŘÍDATNÉ LÁTKY: Nutriční aditiva: UMkg: Vit A 32000; Vit D: 1000; Vit E 170; mg/kg: Monohydrát železnatého síranu (Fe 88); Anhydritický jodid...
Portfolio (127)
Francie, Paris
...Naše lahodná receptura s jehněčím masem je určena pro naše nejcitlivější společníky. Jehněčí maso je snadněji metabolizovatelné než ostatní druhy masa. Díky tomu se váš společník může rozloučit s potravinovými alergiemi, citlivostmi a dalšími intolerancemi. Bohaté na kvalitní bílkoviny, tato receptura dodá vašemu psu krásnou lesklou srst, jakou si zaslouží. Jehněčí maso patří mezi nejlépe...
Portfolio (200)
Francie, Castelnaudary
...Sušená vepřová klobása 100% domácí výroba Ingredience: vepřové maso, přírodní střívko, sůl, pepř, dextrose, stabilizátor E450, diphosfát sodný, antioxidant E316, arythorbát sodný, konzervant E252, dusičnan draselný, kultury, LAKTÓZA. 29,50 €/kg Produkt s minimální hmotností 240 g.
Portfolio (37)
Francie, Auxerre
...Œil jasně žluté / lehké zlato Nez Teplé ovoce otevírá první nos ananas nebo broskev. Ústa potvrdí liči, ovoce dominuje nad sladkou chutí. Bouche Ústa jsou široká a opulentní, dokonce štědře tučná. Ovoce z nosu přetrvává v ústech, liči se objevuje na konci degustace. Accord metvin Aperitiv, dezert, studené předkrmy, saláty, grilované a pečené bílé maso. Vinification Ruční sběr Domácí kvasinky...
Portfolio (190)
Francie, Auros
...klobásu perche, rolovanou ventrèche (francouzská pancetta) a plochou. Také vyrábíme vařené uzeniny: domácí česnekovou klobásu, basque paštiku s pimentem d'Espelette, naši slavnou paštiku babičky (s koňakem, smetanou a malými houbami), vařený šunkový koleno, boudin s masem béarnais, galabar boudin a boudin brasse s masem, terinu z vepřových nohou. Kromě toho vyrábíme marinované maso na grilování, jako je náš slavný šunkový steak ve stylu Lomo a čerstvé klobásy.
Portfolio (31)
Francie, Levallois Perret
...ryb nebo bílé maso. *Skořice v sladké verzi: Toto koření se zvlášť dobře hodí k zimnímu ovoci, jako je jablko, hruška, kaštan nebo pomeranč. Tak se v sladkých receptech objevují nepostradatelné jablečné koláče se skořicí nebo domácí kompoty ochucené skořicí. Přínosy skořice v tyčinkách: Skořice má především antioxidační, antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti.
Portfolio (28)
Francie, Soreze
TOM PRESS nabízí profesionálům veškeré vybavení pro konzervaci, zpracování potravin a vaření: N°1 pro nadšence do domácí výroby. TOM PRESS navrhuje a distribuuje více než 5 000 referencí vybavení a produktů pro konzervaci, vaření a zpracování potravin. S tímto vybavením můžete vyrábět a zpracovávat ovoce a zeleninu, maso a ryby, mléčné výrobky, obiloviny a sami si připravit svou uzeninu, šťávy...
Portfolio (195)
Francie, Acquigny
...100% univerzální zařízení pro výrobu: Krmiva pro domácí zvířata (krmiva pro psy a kočky...), Krmiva pro vodní druhy (plovoucí nebo klesající), Krmiva pro dobytek (mléčné krávy s vysokou produkcí, jiný skot, ovce, prasata, drůbež (nosnice, maso), koně, A také používané pro zpracování surovin: sója, řepka, pšenice a další obiloviny. Při přípravě na mechanické extrakce oleje z olejnin.
Portfolio (4)
Francie, Rugles
... navrhuje a vyrábí výrobky z chromované a/nebo nerezové oceli především pro gastronomii a potravinářský průmysl: maso, ryby, sýr, pekárenské výrobky. Aplifil vyrábí zejména mříže, regály, pečicí stojany, sýrařské odkládací stoly, vybavení pro solení, vozíky a koše. Caliste Marquis vyrábí řadu produktů pro velké objednatele, s vysokou výrobní kapacitou několika set tisíc kusů měsíčně. Standardní produkty...
Francie, Carquefou
... speciality: pečeně (Orloff, slanina, uzená, se švestkami...) Letní řada: * Uzenářství na starý způsob: chipolatas, chipolatas s bylinkami, merguez, klobása brasse, mleté maso, náplň, chorizo na grilování, svíčková...
Francie, Colombes
Nový fast-food v Colombes: 202 Street Food Kuchyně světa dostupná a blízko Paříže. Menu za bezkonkurenční ceny, abyste si mohli dopřát kvalitní produkty, aniž byste se zruinovali! U nás najdete burgery, nany, poutine, tacos... Co nás odlišuje od ostatních fast-foodů, je náš domácí chléb a marinované kuřecí maso.
Francie, Amancy
... a chuť, krok za krokem. Na začátku ty nejlepší suroviny, maso výhradně francouzské. Výběr nejchutnějších, málo tučných kusů vepřového, ramena, šunky, břicha... Nezvyšující váhu vodou! "Domácí" koření, které voní kořením a aromaty savojské země, v surovém stavu. Plnění do přírodních střev a samozřejmě ruční vázání. Dlouhé sušení, řemeslné uzení dřevem a bylinkami z našich zemí, sušení starým způsobem pro naše klobásy, klobásy, chipolatas, merguez z Haute-Savoie... Online prodej a přímý prodej!
Francie, Cabries
Leffie Burger je food truck s burgery (restaurace s hamburgery) nacházející se v Plan de Campagne. Unikátní koncept: sdílet s vámi své burgery a dezerty, které jsou zcela domácí. Pomalu vařené trhané hovězí maso a chleby z celozrnné žitné mouky. Restaurace nabízí venkovní sezení, možnost jídla s sebou a doručení přes UberEats. S Leffie Burgerem zažijete pravou chuť hamburgeru. Restaurace se...
... potravinářských ingrediencí: Nutraceutika, ať už se jedná o suroviny nebo hotové výrobky, LIS je vaším partnerem. Farmacie; surovina pro farmaceutické použití. Krmiva a krmivo pro domácí zvířata: pro všechny vaše suroviny potravinářské kvality má LIS veškeré nezbytné vybavení. Kosmetika: pro vaše komponenty nebo vyvinuté formule může LIS splnit vaše potřeby. LIS má dvě průmyslové závody v Normandii a v Polsku, které zajišťují optimální geografické pokrytí.
Francie, Colombes
... Ubereats a Deliveroo. V restauraci v Colombes máte k dispozici kvalitní maso za nejlepší cenu. Menu je k dispozici od 9,90 € na oběd a 12,90 € ve večerních hodinách během týdne. Ceny jídel se pohybují mezi 9,90 € a 49,90 €. K vašemu masu vám Le Shérif nabízí přílohy a domácí omáčky bez omezení. Najdete zde nejlepší kusy hovězího masa z francouzských plemen a původu, jako jsou entrecôte, hovězí žebro...
...Hôtel Audierne Auberge du Cabestan. Váš hotel v Audierne, s kouzelnými pokoji, které jsme i během zimy 2018/2019 nadále renovovali, abychom vás lépe přivítali, vám nabízí pozornou a srdečnou službu. Naše restaurace, s výhledem do zahrady a terasou, vám nabízí domácí kuchyni z místních surovin, připravenou z čerstvých produktů z našeho regionu: mořské plody, ryby, maso, zelenina z Bretaně...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play