Francie, Paris
...Jedno z pomazánek z řady Apéritif des Sept Collines. Dobře opražené, mírně pepřové Delikátní pomazánka s intenzivní chutí hub. Ideální na chleba k aperitivu, nebo k použití v kuchyni, s drůbeží nebo na grilovaném mase. Složení: Hlíva ústřičná původ Francie (79 %), máslo (20 %), sůl z Guérande, pepř. Rozměry: 6,6 cm (d) x 6,16 cm (v) Čistá hmotnost: 100 g...
Portfolio (200)
Francie, Bouglon
...Hlíva...
Odpovídající produkty
Hlíva
Hlíva
Další produkty
Gharss
Gharss
Portfolio (5)
Francie, Cournon D'auvergne
...Champignons*(hlíva) (45%), brambory*, Fourme d’Ambert AOP* (13%) (mléko z pasterizovaného kravského mléka*, sůl, mléčné a zrající kultury), voda na vaření, slunečnicový olej*, rýžová mouka*, česnek*, černý pepř*. * Složka pocházející z ekologického zemědělství - Alergen Producenti za receptem Champignons: Farma Fons des Ores Brambory: Zahrady d'Ys a Auvabio Fourme d'Ambert: Mlékárna Laqueille...
Portfolio (37)
Francie, Mandelieu
Založena ve Vence v roce 1972 svým zakladatelem, François Roméo, olejna stejného jména dokázala v průběhu let vytvořit a rozvinout různé řady olivového oleje. Nabízející harmonickou rovnováhu mezi jemností a ovocností, svěžestí a bylinkovými tóny, olej François Roméo oslovuje široké publikum. Značka François Roméo je spotřebiteli uznávána jako záruka serióznosti a kvality, díky olejům pocházející...
Portfolio (45)
Francie, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE se více než 20 let specializuje na distribuci mražených biologických produktů pro profesionály. Naše značka AQUIBIO je dnes uznávána a oblíbená mezi bio obchody, kolektivním stravováním a zpracovateli. Naše značka AQUABON pokrývá všechny vaše potřeby v oblasti divokých ryb a korýšů, ale ne bio. AQUITAINE BIOLOGIE disponuje katalogem více než 400 referencí mražených biologických ...
Portfolio (184)
Francie, Malataverne
...Černá hlíva, nebo hlíva z Périgordu, latinsky Tuber melanosporum, se nachází pouze v vápenatých půdách v hloubce 1 až 15 cm u kořenů takzvaných hlívových stromů (dubů, lískových oříšků, lip, habrů...). Vyvíjí se na jaře a roste od srpna, aby dosáhla zralosti o několik měsíců později. Poté je sbírána (říká se, že je „vykopána“) obvykle pomocí truflového psa, prasete nebo mušek.
Portfolio (188)
Francie, Bidart
La Maison Caudalie, dokonalost bio, přírodní a divoká! Od svých přátelských tapas, "infarinata nebo tempura" mražených (croquetas, kalamáry, rabas...) certifikovaných IFS, bez barviv, konzervantů a aditiv, přes divoké ryby a další mořské produkty, lesní houby z našich regionů, čerstvé, sušené, v prášku nebo mražené, po své bio olivové oleje s aroma hřibů, divokého tymiánu,... získané macerací a s...
Portfolio (59)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play