Francie, Mietesheim
...Kapary surfines velikost 7/8 mm, křupavé a voňavé. Oceňovány pro svou kyselou a hořkou chuť. Ideální pro přípravu omáček nebo jako příloha k rybám. Složení: Kapary, voda, ocet, sůl Také k dispozici ve sklenici o objemu 720ml.
Portfolio (80)
Francie, Vaulx-En-Velin
...Kapary jsou malé zelené kuličky o průměru několika milimetrů, sbírané na kaparisu před kvetením. Neměly by být zaměňovány s kapary, což jsou plody kaparisu, které jsou také konzervovány v nálevu a používají se v kuchyni. Knoflíky a plody lichořeřišnice jsou někdy prodávány pod názvem kapary z lichořeřišnice, které jsou větší a mají méně výraznou chuť. Různé velikosti produktů: 6 kg Země původu: Alžírsko...
Portfolio (61)
Od roku 2010 se ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA specializuje na pražení sušeného ovoce. Pracujeme ručně, bez konzervantů, bez aditiv a bez barviv. Naše produkty jsou praženy pouze na objednávku, což umožňuje zachovat čerstvou chuť. Všechny naše produkty jsou praženy nasucho BEZ OLEJE. Nabízíme našim zákazníkům široký výběr balení: kbelíky s objemem 3 kg nebo 5 kg, MDD sáčky, ale také balení sklenice...
Portfolio (145)
Francie, Leuville Sur Orge
...Sbíráme kapary ze Sýrie. Každoročně vyrábíme a prodáváme více než 1500 tun velmi kvalitních kapar v Evropě. Naše výrobní kapacita je 3000 tun. Naši produkci prodáváme v sudech o hmotnosti 180 kg, tříděných podle velikosti, včetně neparovaných, surfínů, kapucínů, kapot a jemných. Pro více informací a fotografie nás můžete také kontaktovat e-mailem nebo na WhatsApp.
Portfolio (1)
Francie, Mandelieu
Založena ve Vence v roce 1972 svým zakladatelem, François Roméo, olejna stejného jména dokázala v průběhu let vytvořit a rozvinout různé řady olivového oleje. Nabízející harmonickou rovnováhu mezi jemností a ovocností, svěžestí a bylinkovými tóny, olej François Roméo oslovuje široké publikum. Značka François Roméo je spotřebiteli uznávána jako záruka serióznosti a kvality, díky olejům pocházející...
Portfolio (45)
Francie, Malataverne
... ingrediencí, které se dokonale snoubí s marinovaným filetem ančoviček v olivovém oleji. Pokud máte recept, který převážně používá tyto ingredience, pak můžete bezpochyby přidat ančovičky a uspět na plné čáře: - Zelené nebo černé olivy - Rajčata (čerstvá, drcená, cherry rajčata...) - Kapary - Grilované papriky - Cuketa - Brambory - Sýry mozzarella a feta - Vařené vejce, majonéza nebo omeleta - Stroužky česneku.
Portfolio (188)
Francie, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Pâté z zelených a černých oliv s rajčaty. ingredience : Zelené a černé olivy 54 %, rajčatová dužina 27 %, olivový olej a dvojitý koncentrát rajčat 8 %, kapary, cibule, bazalka, ančovičková smetana, sůl. Použití : Tato tapenáda může být použita s těstovinami, pizzou nebo jako příloha k zelenině, zapracovaná do omáčky, nebo jako příloha k zelenině, rybám či bílému masu. Smíchaná s vinaigrettou, je to originální a inovativní způsob, jak podávat salát. Sklenice 180 g...
Portfolio (198)
Francie, La Seyne Sur Mer
Le Bio d’ Olivier je prvním producentem bio černého česneku ve Francii a v regionu Var! Nacházíme se v oblasti PACA. Všechny naše produkty pocházejí z ekologického zemědělství, naše firma sídlí v La Seyne-sur-Mer. Máme také další produkty, jako jsou kandované citrony, olivy, tapenáda, olivový olej, kapary, bio černé šalotky… Zveme vás, abyste nás kontaktovali a objevili celou naši nabídku nebo si prohlédli náš katalog.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play