Francie, Castelnaudary
... tradice s bílými fazolemi z Castelnaudary a masem od regionálních producentů. Jsme k dispozici pro jakékoli další informace o našich produktech. V "Le Coustelous" je rodina v srdci naší konzervárny a jsme hrdí na to, že s vámi můžeme sdílet naši vášeň pro gastronomii Jihozápadu. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat!
Portfolio (37)
Francie, Nantes
Společnost BERJAC se specializuje na velkoobchod s masem a rybami určenými pro profesionály v oblasti gastronomie (restauratéři, řezníci, cateringové služby, obchodníci, malé obce) a zajišťuje prodej v obchodě a provádí dodávky v oblasti Loire-Atlantique, Vendée, Maine a Loire: maso (hovězí, telecí, jehněčí, vepřové), vnitřnosti, uzeniny, drůbež, čerstvé produkty (ovoce a zelenina, potraviny), ryby. Společnost BERJAC patří do rodinné skupiny CADEGAU: BtoB činnost s čerstvými produkty (maso a ryby) v Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes a Marée) a Saumur (Savia).
Francie, Laguiole
La Maison CONQUET se specializuje na gastronomické tradice Aubracu. La Maison tak vyrábí uzeniny, konzervy a mnoho druhů masa a specialit z čistokrevného hovězího masa Aubrac, vepřového, jehněčího z Aveyronu a telecího. Firma také vyrábí hotová jídla, vnitřnosti, aligot a místní sýry jako je tome. Nabízená hotová jídla od Maison jsou převážně tripoux, plněné zelí a aveyronské farçous s švestkami.
Francie, Emerainville
... jednotlivých zemích, přičemž se zaměřujeme na certifikáty zaručující kvalitu. Naším závazkem je zpopularizovat tyto gastronomické produkty a umožnit vám být stále kreativnější a originálnější ve vašich výběrech a nákupech, s cílem nabídnout vám na míru šité nabídky, které dosud nebyly distribuovány na mezinárodní úrovni. VDC je zkratka pro „Vie de Château“, což má za cíl vytvořit pro vás jedinečný pocit návratu k francouzskému umění žít.
Francie, Saint-Jean-Le-Vieux
... paštika, rillette, hure, baskický krvavý pudink, konfitované klobásy a konfit z vepřového masa Ibaïona) a zvěřiny (teriny z králíka, teriny z divočáka a salmis z holubice). Nakonec, uzeniny Mayté vyrábějí nezbytné baskické recepty jako axoa, piperade a baskické dršťky, stejně jako recepty jako cassoulet nebo hovězí bourguignon.
Francie, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE úzce spolupracuje s profesionály v oblasti gastronomie, aby poskytla řešení pro jejich cateringovou činnost a dodávala jim foie gras. EURALIS GASTRONOMIE disponuje několika značkami podle požadovaných trhů, jako jsou ROUGIÉ, MONFORT nebo JEAN STALAVEN. Jsme specialisté na chov a zpracování kachen a hus.
Francie, Nogent Sur Oise
...Ve své továrně v Nogent-sur-Oise vyrábí SALAISONS JOUVIN každoročně 2 700 tun výrobků na bázi vepřového masa s respektem k tradicím, aby nabídly jedinečnou chuť a splnily požadavky největších distributorů. Specialista na francouzský chorizo, tato produkce "Vyrobeno ve Francii" vepřové uzeniny podléhá neustálé kontrole kvality. Vyrobené v naší továrně v Nogent-sur-Oise, naše chorizo Vyrobeno ve...
Francie, Caylus
Od roku 1896 uplynulo 121 let a know-how společnosti Conserves d’Autrefois se stále obohacuje. 121 let, co vykonáváme naše řemeslo s vášní, precizností a kreativitou… Naše kulinářské dědictví, bohaté, vycházející z mnoha receptů, které naši kuchaři vypracovali během všech těchto desetiletí, nám dnes poskytuje cenné know-how vyplývající z tohoto dědictví. Nachází se v srdci Quercy Conserves d’Autrefois, znáte? Na vstupu do Caylus, v Quercy, tým 19 lidí se snaží propagovat to nejlepší z naší regionální gastronomie. Přijďte objevit transparentní společnost.
Francie, Vigan (Le)
Společnost THOCAVEN se specializuje na chov kachen. Kachny krmíme zrnovým kukuřičným krmivem, abychom zajistili zdravé a přírodní produkty. Nabízíme kompletní sortiment kachního masa, jako je foie gras, prsa, konfitované maso, tournedos, rillette, klobásy, stehna...
Francie, Laguiole
DROSERA GOURMANDE je firma specializující se na ruční výrobu regionálních potravinových specialit. DROSERA GOURMANDE vyrábí řadu potravin na bázi kachny, jako je foie gras, bloky foie gras, pěny z foie gras, žaludky, konfitované pokrmy, kachní prsa atd. Firma také nabízí tripoux, klobásy, paštiky, fritony, cassoulet, galantiny, teriny na aperitiv a teriny z divočiny.
Portfolio (2)
Francie, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia, to je především příběh vášně, vášnivých lidí. Vášnivých pro dobře odvedenou práci, vášnivých pro mezilidské vztahy, vášnivých, jako byli Gilbert a jeho manželka Jeanine, když v roce 1961 se rozhodli otevřít svůj obchod v srdci malebné vesnice Castelnau d’Estretefonds. Pěkná firma, kde paní vkládá veškerou svou energii do zdůraznění talentu řezníka pana. Vzdělaní, aby pokračovali v dobrodružství, se dva bratři Gérard a Guy připojují k rodinnému podniku v roce 1979 a 1985, poté co využili učení nejlepších národních mistrů v oboru.
Francie, Captieux
...Více než 20 let se společnost FALIERES NUTRITION specializuje na výrobu a balení potravinových produktů pro výživu lidí v "nomádské" situaci. Společnost vyrábí hotová jídla pro sportovce, dobrodruhy, vojáky, osoby na expedicích v poušti, na oceánech nebo na vrcholcích hor. FALIERES NUTRITION také nabízí své jídelní sady pro nouzové situace a sociální pomoc.
Francie, Sisteron
Společnost Taste of Provence je výrobcem tradičních provensálských hotových jídel. Společnost nabízí širokou škálu různorodých pokrmů, které jsou 100% provensálské. Díky těmto typickým pokrmům vyráběným s provensálským know-how se společnosti podařilo prosadit na francouzském trhu s hotovými jídly.
Francie, Revel
Francie, Montfort En Chalosse
Francie, Le Mas D'agenais
Francie, Saint Joseph De La Reunion
Francie, Castels
Francie, Simiane La Rotonde
Francie, Saleilles
Francie, Ploumagoar
Francie, Marquette-Lez-Lille
Francie, Douai
Francie, Renaison
Francie, Mazeres
Francie, Bagnols
Francie, Chateau D Olonne

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play