...Geografická zóna: departement 08 (údolí Aisne).
Barva: velmi světlá až tmavá.
Chuť: více či méně aromatická v závislosti na letech.
Krystalizace: velmi rychlá.
Bohatý na stopové prvky a zejména na vápník, tento med přispívá k zpevnění kostí. Je doporučován při cholesterolu, zlepšuje prokrvení a chrání cévy před předčasným stárnutím.
...Particularly fragrant and fruity, the organic Summer Honey from France will delight your taste buds while respecting the environment!
Bio zemědělství
Ideální pro zdraví
Francouzská sklizeň
Sklenice 250g netto
Složení: 95% bio akáciový med, 5% bio spirulinový extrakt (na bázi akáciového medu, citronové šťávy, 0,5% spirulinového prášku)
Doporučení k použití:
Jedna čajová lžička denně, nejlépe ráno
SKU: Miel-ete
Kategorie: Medy, Včelí produkty
Vlastnosti a přínosy:
100% přírodní
Respekt k životnímu prostředí
Sklizeno ve Francii
Studený extrakt
Bio certifikát...
... vodě (85-90°C) po dobu 7 až 10 minut. Odstraňte louhované listy. Podle chuti přidejte cukr (nebo med) do ještě teplého nálevu a nechte odpočívat. Jakmile se nálev ochladí, dejte do chladu na 30/40 minut. Při servírování přidejte pár kostek ledu a případně kousky čerstvého ovoce nebo čerstvé listy máty. Vždy podávejte ledové a nechte se okouzlit!
Reference: ROO21007
Značka: Mango-Papája...
...Objevte náš lipový med, skutečné jarní kouzlo zachycené v každé lžíci. Pečlivě sklizený z voňavých květů lípy, tento světlý zlatý med nabízí jemnou a květinovou chuť, která evokuje sladký letní vánek. Jeho lehká textura a jemně sladká chuť z něj činí skutečnou delikatesu pro milovníky rafinovaných medů. Lipový med je ceněn pro své uklidňující a relaxační vlastnosti, ideální k doplnění šálku čaje nebo k oslazení vašich oblíbených dezertů. Ponořte se do klidu a sladkosti s naším lipovým medem, uklidňující chuťový zážitek, který potěší duši.
... Senegalu je to ovoce, které se často používá v receptech díky své šťavnaté a voňavé dužině.
Kromě toho jsou recepty rozmanité, džus z bissapu, známý svými přínosy, lze konzumovat přírodní nebo více či méně sladký, podle požadované kyselosti. Můžeme také použít stévii, med, agávový sirup nebo javorový sirup k oslazení.