Francie, Épaignes
Od roku 1960 náš tým čokoládníků vyrábí tisíce čokolád každý rok, vždy s respektem k tradičnímu řemeslu a s trpělivostí. La Royale Normande se zavazuje k dokonalosti tím, že vyrábí vlastní praliné, což zaručuje jedinečné a hluboké chutě pro nás i pro vás. Výhodou tohoto přístupu je možnost sledovat recepturu praliné a kvalitu hotového výrobku. Tímto způsobem uchováváme naše know-how a zajišťujeme ...
Portfolio (184)
Mil Brick vám nabízí autentický recept, který se předává z generace na generaci již více než 20 let. Zasazeni do kvality, pečlivě vybíráme pšenici 100% původu Francie. Bricky Mil Brick jsou zároveň tenké, odolné a křupavé. Mistrovství v oboru zajišťuje úspěch všech vašich receptů! Obchodní tým je vám k dispozici, abychom společně rozvíjeli úspěšné projekty! Objevte autenticitu a řemeslné dovedno...
Portfolio (33)
Francie, Malataverne
...Máslové listové těsto s Emmentalem a těsto s česnekem a petrželkou pro zvýraznění chuti. Ještě lepší, pokud se mírně ohřejí v troubě v tácku.
Portfolio (188)
Francie, Aulnay-Sous-Bois
VENTEDEMASQUE.COM je francouzský výrobce ochranných masek. Francouzská výroba bavlněných textilních bariérových masek v naší továrně v Île-de-France. Jsme výrobci textilních masek pro profesionály, ale také pro jednotlivce prostřednictvím našeho online obchodu. Výroba a prodej pratelné bavlněné textilní masky. Prodej ekologických textilních masek splňujících specifikace stanovené Afnor a testovan...
Portfolio (129)
Francie, Ploërmel Cedex
...Hnětejte všechny své pečené výrobky rovnoměrně, aniž byste něco zbytečně vyhazovali. Ekonomické Žádný odpad (rychlá, přesná aplikace) Ušetřete čas (1 plechovka = 300 pečených výrobků) Pohodlné Hnědnutí je rovnoměrné + listové těsto a koláče zaručeně vykynou Bezpečnost potravin Produkt chráněn před bakteriální kontaminací Kvalita produktu je zachována Aerosol 300g...
Portfolio (52)
Francie, La Ville Aux Dames
...Toile Pâtissière - Teflonová pečící podložka. S silikonovým skleněným vláknem. Multifunkční: odnímatelná pracovní plocha a pečící podložka. Ideální pro všechny vaše přípravy (sušenky, cookies, éclairs, větrníky, ale také pro vaše slané pokrmy, jednohubky, listové těsto...) Ekonomická, tato opakovaně použitelná podložka vám ušetří používání papírových pečících listů! Velikost: 400x600mm...
Portfolio (48)
Francie, L'union
...Naše ingredience pro catering přinášejí řešení, která pomáhají zvládat a korigovat hlavní problémy, se kterými se profesionálové v oboru setkávají (fenomén smrštění, objem, konzervace,…). Nabízíme tři řady ingrediencí pro tuto kategorii produktů: - Zlepšovače, které pro listové těsto nebo těsto na pizzu výrazně snižují fenomén smrštění, zatímco zvyšují objem a trvanlivost konečného produktu...
Portfolio (12)
Francie, Lomme
... chcete. Ať už se jedná o chléb, snack nebo pizzu, máme širokou škálu konceptů, které si můžete následně přizpůsobit. • MOUKA: Vyberte si pšeničnou mouku pro jemnou chuť, nebo mouku z originálních obilovin pro výraznější charakter. Zvolte typ mouky, který nejlépe vyhovuje vašemu produktu. • TYP TĚSTA: Pro snacky si vyberte své těsto! Například zvolte listové těsto pro křupavý snack, nebo...
Portfolio (9)
Francie, St Clement Sur Valsonne
... modulární, což nám umožňuje aplikovat naše know-how na různé recepty: listové těsto, slané a sladké křehké těsto, těsto na buchty, což nám otevírá mnoho možností. Nabízíme: PRODUKTY VAL SOANNAN vám přinášejí velmi širokou paletu produktových řešení, která našim koncovým zákazníkům umožňuje pokrýt různé okamžiky jídla, prostřednictvím kvalitní, kulinářské a rozmanité nabídky produktů. Základy quiche, koláčů a slaných a sladkých koláčků, v různých rozměrech a aplikacích. Tato řada mražených syrových produktů připravených k naplnění profesionálem.
Francie, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, nacházející se v Aurillacu, se specializuje na výrobu uzenin. La Maison vyrábí šunky, klobásy, teriny, fritony, auvergneské paštiky a typické uzenářské pečivo, jako je listové těsto s modrým sýrem z Auvergne nebo bramborový koláč. Čerstvé šunky nejsou nikdy zmrazené, jsou solené ručně, suchou solí a podle tradiční auvergneské metody. Sušení a zrání šunek trvá 7 měsíců. Klobásy a salámy jsou vyráběny starým způsobem podle stejného řemeslného umění. La Maison spojuje moderní techniky a tradiční řemeslné dovednosti k výrobě výjimečných produktů.
Francie, Saint Hilaire de Chaléons
PROCYS vyvíjí, navrhuje a vyrábí automatizované průmyslové zařízení na míru pro potravinářský sektor. PROCYS se specializuje na oblasti jako jsou výroba sušenek, pečivo, listové těsto, čokoláda, cukrovinky... a zasahuje od fáze výroby (trouba, fritéza, formovačka) až po vstup do balicích strojů. PROCYS přizpůsobuje svá řešení požadavkům svých klientů, aby splnila technické specifikace a požadavky...
Francie, ST BARTHELEMY DE BUSSIERE
DUFOUR INDUSTRIE je společnost specializující se na hotové pečivo k plnění. DUFOUR INDUSTRIE vám nabízí kompletní a rozmanitou řadu dehydratovaných produktů: větrníky, babas, listové těsto, křehké koláče, genoise a pusinky.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play