No results

Žádné výsledky nebyly nalezeny pro
"meat smoking ovens"

Produkty pro "meat ovens"
ÇRZ 750RO - Pečící Trouba
Trouba na pražení ořechů...
BKM.12 Mlýnek na maso - Tělo/plech z nerezové oceli, snadno se čistí, odnímatelná matice, deska, nůž a šroub
Kód produktu BKM.12 Kapacita (Kg/h) 100 Napětí (Volt/Hz) 220 / 50-60 Výkon(kW/k) 0,55 / 0,7 Hmotnost (Kg.) 25 Rozměry(mm) 540x260x310...
Sedicinoni Inox - Venkovní a vestavná pec na dřevo s nepřímým vařením
Pec na dřevo, která dělá rozdíl, je…. SEDICINONI. S pečící komorou rozvinutou do šířky jsou všechny připravované pokrmy na dosah ruky, aniž by se ztra...
Otevřený gril na dřevěné uhlí Vega - Jednoduchý, dvojitý nebo trojitý
Gril VEGA – je klasický model otevřeného grilu určeného pro vaření masa, ryb, sýra a zeleniny s použitím pouze uhlí. ROZLIŠUJÍCÍ CHARAKTERISTIKY: - Z...
Linka na Lahmacun (turecká pizza) - plně automatické stroje - výrobní kapacita až 2000 ks/hod.
všechny části jsou vyrobeny z materiálů vhodných pro styk s potravinami - stroje získaly certifikáty ISO a CE - záruka na jeden rok - funguje na plyn ...
PROFESIONÁLNÍ MIKROVLNNÉ TROUBY
Vnější provedení INOX • 1000 W vyzařováno • 1 MAGNETRON • Tlačítko pro výběr výkonu, tlačítko časovače (až 10 minut) 4 úrovně výkonu 300/500/700/1000 ...
Zásuvková trouba
Šuplíková pec pro ergonomické, flexibilní tepelné zpracování Univerzálně použitelná a efektivní: Šuplíková pec vám umožňuje současné zpracování kompo...
Chlazený mlýnek na maso č. 32, monoblok z nerezové oceli - Mlýnky na maso
Produktivita za hodinu: 650 kg. Vybavení: mřížka 6 mm a nerezový nůž. Obecné vlastnosti: Inovativní superkompaktní chlazený mlýnek, tichý, výkonný a s...
Krokety do trouby nebo horkovzdušné fritézy
Krokety do trouby nebo do horkovzdušné fritézy. Tyto krokety jsou vyrobeny speciálně pro tato zařízení, nikoli pro smažení na pánvi.
Stroje postele
MAP Prinzing je váš univerzální partner pro výrobu svařovaných dílů nebo kombinovaných konstrukcí z oceli a minerálního lití. Naše materiály tlumí vib...
Iberský vepřový svíčkový
Iberský vepř starší než 10 měsíců. Kousek libového masa umístěný na zadní části páteře vepře (Hřbet). Kousek vážící mezi 250 a 350 gramy. Iberský ve...
Extraktory
Speciálně vyvinuto pro gastronomii Kompaktní a robustní konstrukce Prémiová zpracování Bodově svařované Kohout na odvod tuku Osvětlení Rychlá montáž S...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play