Francie, Marseille
...Parmigiano Reggiano, také známý jako parmezán, je zrnitý tvrdý sýr s mírně tučnou konzistencí, vařený, ale ne lisovaný. Parmigiano Reggiano má dlouhou historii, která sahá až do 12. století, kdy byl poprvé vyráběn benediktinskými a cisterciáckými mnichy. Mléčné krávy a zelené krmivo používané k jejich krmení musí pocházet z oblasti výroby Parmigiano Reggiano. Sýr je zcela přírodní, vyráběný z...
Portfolio (9)
Francie, Malestroit
Francie, Maulevrier
Chovatel a producent bio mléka od roku 1979 v okolí Choletu, Bernard Gaborit je dnes sběratelem mléka v departementech Vendée, Deux Sèvres a Maine et Loire. Produkuje jogurty, mléčné dezerty, máslo (surové), smetanu (surovou a pasterizovanou), tvaroh a zrající sýry. Vše z mléka Jersey, krásné malé krávy, která pochází, jak název napovídá, z Normandských ostrovů, a z kozího mléka. Producent přírodního jogurtu z plnotučného kravského mléka. Producent syrového mléka od Jersey krávy. Producent přírodního jogurtu z kozího mléka.
Francie, Acquigny
...100% univerzální zařízení pro výrobu: Krmiva pro domácí zvířata (krmiva pro psy a kočky...), Krmiva pro vodní druhy (plovoucí nebo klesající), Krmiva pro dobytek (mléčné krávy s vysokou produkcí, jiný skot, ovce, prasata, drůbež (nosnice, maso), koně, A také používané pro zpracování surovin: sója, řepka, pšenice a další obiloviny. Při přípravě na mechanické extrakce oleje z olejnin.
Portfolio (4)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play