Francie, Paris
...Jemná kombinace čerstvého lososa a uzeného lososa spolu s čerstvými listy kopru dělá z tohoto produktu nezbytnou klasiku. Ingredience: Čerstvý losos 44 %, uzený losos, smetana, rybí vývar, cibule, olivový olej, kopr, sůl, agar-agar, bílý pepř. Čistá hmotnost: 90 g...
Portfolio (200)
Francie, Malataverne
Francie, Vaulx-En-Velin
Od roku 2001 se společnost BHS OLIVES specializuje na cukrovinky, balení a marketing olejnatých produktů a jejich derivátů na domácím trhu a hodlá pokračovat v exportu, což byla jedna z hlavních činností společnosti. Také se angažuje v oblasti subdodávek, přičemž přináší své know-how, skladovací kapacity a personál s bohatými zkušenostmi v oboru. Společnost považuje za nezbytné udělat vše pro zlep...
Portfolio (61)
Francie, Mandelieu
...Extra panenský olivový olej François Roméo ochucený paprikou přináší teplo a chuť, která dodá charakter vašim pokrmům. Olivový olej s paprikou dodává vašim italským jídlům plnou dimenzi: pizzy, těstoviny, grilované maso, ale také vaše polévky… Oživte své recepty! Hmotnost: 0,250 KG Objem: 25 CL...
Portfolio (45)
Francie, Biguglia
...nutriční hodnoty na 100 g energie (kcal) = 655 energie (Kj) = 2695 tuky (g) = 71/ z toho nasycené mastné kyseliny (g) = 7 sacharidy (g) = 3/ z toho cukry (g) = 1.2 bílkoviny (g) = 0.4/ sůl (g) = 0.4 Stav: Nové Složení: Olej z hroznových semínek 76%, olivový olej z Korsiky 21%, cibule SISCU, sůl, pepř Objem: 25 cl Původ: Korsika...
Portfolio (68)
Francie, Sète
...1 sáček trubiček z chobotnice, česnek, cibule, náplň (maso nebo ryba podle výběru), sůl, pepř, petržel, rajčatová omáčka, olivový olej, "aioli" a bílé víno. Doporučujeme rozmrazit vaše trubičky z chobotnice pod vodou těsně před přípravou. Naplnit trubičky náplní podle vašeho výběru a uzavřít konec trubičky párátkem. Orestovat česnek, cibuli a petržel. Přidat rajčatovou omáčku a bílé víno. Vložit naplněné trubičky a nechat dusit 25 až 35 minut na mírném ohni. Při servírování smíchat aioli s omáčkou. Podávat s těstovinami nebo rýží.
Portfolio (42)
Francie, Ham
... řemeslných výrobních metod, abychom zachovali příchutě a přírodní výhody. Náš bio olivový olej infuzovaný bazalkou neobsahuje žádné přísady ani konzervanty a každá láhev je pečlivě kontrolována, aby byla zajištěna bezvadná kvalita. Nápad na recept Ingredience: 2 velké zralé rajčata 1 koule mozzarella di bufala Několik listů čerstvé bazalky Sůl a pepř podle chuti 2 polévkové lžíce bio olivového oleje infuzovaného bazalkou Reference: AR805316 Obsah: 250ml...
Portfolio (127)
...Originální omáčka k doplnění vašich těstovin nebo obohacení vašich pizz Ingredience: Rajčata - Papriky - Červené cibule - Česnek - Tymián - Bazalka - Vavřín - Olivový olej - Kari - Sůl - Pepř...
Portfolio (10)
Francie, Paris
...Pétales z kukuřice, olivový olej, růžová sůl z Himalájí, černý pepř a Népita Alergeny: stopy lepku DETAILY PRODUKTU Strouhanka ideální pro vaše obalování masa, ryb, sýrů. Népita je korsická bylina, která připomíná mátu, je subtilnější a vzácnější, velmi dobře se hodí k telecímu.
Portfolio (27)
Francie, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Míchaný bio barbecue "Provence d'Antan" od Araquelle, plechová krabička jako dárek nebo pro vaši radost. ingredience: bylinky z Provence 41%, (saturejka, oregano, tymián, rozmarýn), kmín 20%, paprika 10%, zázvor 10%, extrakty z citrusů a čekanky 8%, černý pepř 5%, květ bezinky 5%, olivový olej (1%) Extrakty z citrusů (Agáve) a bio čekanky umožňují získat homogenní aromatickou přípravu, která...
Portfolio (198)
Francie, La Haie Fouassière
...Ingredience: Kokosový olej*, Olivový olej*, Slunečnicový olej*, Bambucké máslo*, Voda, Glycerin, Esenciální olej z pomeranče*, Esenciální olej z černého pepře*, Esenciální olej z verbeny*, Rostlinné uhlí, Alergeny přirozeně přítomné v esenciálních olejích (citral, geraniol, limonen, linalool) Hmotnost: 100 g...
Portfolio (26)
Francie, Boulogne-Billancourt
...Objevte silnou chuť artyčoku spojenou se sladkostí zelené olivy v této smetaně připravené s olivovým olejem pro osvěžující a lehkou předkrm. Podávejte chlazené jako předkrm na toastu. Doba trvanlivosti bez otevření: 3 roky Hmotnost: 90 g Složení: artyčoky 73,8 %, zelené olivy 15,4 %, olivový olej 7,9 %, sůl 2,0 %, pepř 1,0 % Toupine a Cabesselle je rodinná a řemeslná firma nacházející se vedle Avignonu v Provence. Produkty této značky delikates jsou pozvánkou k objevování chutí tohoto krásného regionu. Hmotnost: 90 g...
Portfolio (57)
Francie, Arles
...L'artisan Popol Compotée z artyčoků s letní houbou truffle tuber aestivum. Ingredience: základy artyčoků 70 %, extra panenský olivový olej 17 %, česnek, citronová šťáva, houbu (tuber aestivum) původ EU 1,5 %, aroma houbu, sůl, pepř.
Portfolio (142)
Francie, Furiani
...Ingredience: mouka, máslo, vejce, chorizo, parmezán, olivový olej, pepř. Hmotnost: 120g. Reference: SABLEPARM Hmotnost: 120g...
Portfolio (97)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play