...Vychutnejte si ve dvou tento lahodný vepřový filet mignon s marockým tymiánem a dvěma hořčicemi, inspirovaný nejlepšími bistrami. Pečlivě vyrobený z vepřového masa původem z Francie, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.
...SARRIETTE - Satureja
Chuť s jemným pepřovým nádechem, která připomíná jak mátu, tak tymián. Také nazývána jako oslí pepř.
Rostlina
Sarriette - Satureja.
Kuchyně
Omáčky, zvěřina, čerstvý kozí a ovčí sýr, luštěniny, fazole, dýně a tykev, hrách.
Forma / Množství
BIO SUŠENÉ BYLINKY / 40g - 220g.
Původ
Francie - 100% biologická rostlina.
Účinky
Trávicí, proti průjmu, tonizující, afrodiziakální, antibakteriální.
Sarriette tvoří bio bylinky provensálské směsi od cabri d'or spolu stymiánem, rozmarýnem a oreganem. Navštivte naše stránky a objevte naše provensálské bylinky!
...Pálivá paprika je malá červená paprika s pikantní, mírně hořkou a velmi aromatickou chutí.
Použití pálivé papriky v kuchyni:
Dobře se kombinuje také s bazalkou, senem, fenykl, hřebíčkem, zázvorem, česnekem, koriandrem, kmínem, majoránkou, petrželí, tymiánem, skořicí a cibulí.
Okoření a jemně zvýrazní olivové oleje, polévky, omáčky, zeleninové přílohy, červené maso, drůbež a ryby…
Přínosy pálivé papriky:
Bohatá na vitamíny C a A, kyselinu listovou, draslík a vitamín E.