Francie, Le Lauzet Ubaye
OSUD Distillerie de l’Ubaye, se sídlem v srdci Provence, se specializuje na ruční výrobu: - likérů z Provence a Alp - génépi z Alp - limoncello - pastis - ovocných krémů - aperitivů - ginu - divokého tymiánového alkoholu z Provence Byliny, které používáme k výrobě našich alkoholů, jsou pečlivě vybírány a sbírány v našem krásném regionu. Naše likéry nejsou příliš sladké, aby se předešlo ...
Portfolio (41)
Francie, Paris
... výtvorům výjimečný nádech. Pro uchování ji umístěte do vzduchotěsné nádoby do přihrádky na ovoce a zeleninu ve vaší lednici. Nechte ji několik minut při pokojové teplotě, aby se vrátila k svým aromatickým a vizuálním kvalitám. Vzhled: Lusk je mastný, olejnatý, lesklý, pružný. Aroma a chuť: Čokoládová vanilka, intenzivní a ovocná. Použití: V nálevu, smetana, pečivo, zmrzlina, jogurt, čokoláda, slané a sladké recepty.
Portfolio (8)
Francie, Puyricard
... publikum. Jsou ideální s jogurty, zmrzlinou a jako náplň do pečiva, nebo na mazání na palačinky, buchty, vafle, chleba... Džem z mléka Mléčná specialita, krémová směs čerstvého mléka a cukru s jemnou chutí karamelu. Velmi nízký obsah tuku a vysoký přísun vápníku. Karamelová smetana s květovou solí z Camargue Pokušení je velké... a potěšení odpovídající! obal: 270 g...
Portfolio (48)
Francie, Objat
...Složení: cukr, smetana, bílá čokoláda původ mimo EU (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakao, emulgátor: řepkový lecitin), glukóza, trimolin, hořká čokoláda 66% původ mimo EU (kakao, cukr, kakaové máslo, emulgátor: řepkový lecitin), máslo, mandlová pasta, praliné, kousky maliny, kandované pomeranče, kešu ořechy, nugát (cukr, mandle, med, voda, glukóza, pistácie, lískové ořechy, vaječný bílek, moučkový cukr), jahodová ovocná pasta (cukr, jahodová pyré, glukóza, trimolin, žlutá pektin, kyselina citronová, voda), káva.
Portfolio (109)
Francie, Furiani
...INGREDIENCE Mléčná čokoláda 33,6 % (cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní aroma vanilky), canistrelli (pšeničná mouka, bílé víno, ovocná pálenka, slunečnicový olej, sůl), feuilletine (pšeničná mouka, cukr, bezvodý mléčný tuk, mléčné bílkoviny, sůl, ječmenný slad, kypřící prostředek: E500II), sušené ovoce (mandle, lískové ořechy), glukózový sirup, citrusy, sorbitol, maracuja, čaj (rooibos, nepeta, fenykl, máta), rum, mandlová pasta, UHT smetana, lepek, přírodní barviva. Reference: EC240LAIT...
Portfolio (97)
Francie, Challans
... tatin, nugátová smetana, ovocná pasta nebo krém z calisson). Na Vánoce, Den matek, Den otců, Valentýn nebo jakoukoli jinou příležitost můžete poslat dárkovou krabičku vybrané osobě. Nejprve si vyberete buď v obchodě v Challans ve Vendée, nebo na internetových stránkách, a poté se Délices d'Anvers postarají o odeslání vašeho balíčku do 48 hodin s vaší zprávou. Efekt překvapení je zaručen. Výběr čokolád a krabiček bude vaším nejtěžším úkolem: kornout plněný plátky čisté čokolády, sáček s pomerančovými plátky, tubo s paletami nebo dokonce objevovací krabička. Už vám zbývá jen se rozhodnout!!!
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play