Francie, Gouarec
...dezerty a pečivo s konopím... Garantujeme vám bio, etické a kvalitní produkty. Pracujeme s místními producenty a nabízíme vám řadu potravinářských produktů 100% bio, 100% francouzských, 100% zpracovaných v Bretani v našich dílnách. Zpracováváme všechny naše suroviny. Loupaná semena, panenský olej, mouka, jsou zpracovávány v našich dílnách v centrální Bretani pomocí strojů, které jsme vyvinuli sami...
Francie, Saint-Berthevin
... - Slepice - Kohout - Zpracované drůbeží výrobky - Farmářské kuře - Coquelet - Křepelka - Perlička - Králík - Kachna (celá, kachňátko, filet, křídlo, stehno ...) - Tučná kachna (prsa, foie gras) - Krůta - Porce krůty - Zpracované výrobky z krůty - Kebab - Uzeniny - Holub - Lovná zvěř - Pečivo / Chléb - Máslo - ...
Francie, St Cezaire Sur Siagne
Aromatech navrhuje, vyrábí a prodává potravinářské aroma. Nabízíme aroma ve formě kapalin, liposolubilních a hydrosolubilních, prášků, past a emulzí. Naše aroma mohou být použita pro všechny agro-potravinářské produkty: nealkoholické nápoje, alkoholické nápoje, mléčné výrobky, dietní produkty, sušenky, pečivo, cukrovinky, krmiva pro zvířata, hotová jídla, polévky, uzeniny, mořské plody, omáčky, marinády atd.
Francie, St Clement Sur Valsonne
Leader na trhu s občerstvením a stali jsme se referencí pro průmysl pekařství a pohostinství. Jsme přítomní na francouzském, evropském, americkém, australském, korejském trhu... Naše produktové řady: Občerstvení, Catering, Listové těsto, Panini, Quiche, Pizzy, Vegetariánské, Veganské, Bio, Croque Monsieur, Připravené k naplnění, Základní těsto, Pečené těsto, čisté máslo, Pečivo, Pekařské výrobky...
Francie, Caden
... základem naší činnosti. PANEMEX je uznáván jako specialista na chuťové, vizuální a nutriční přísady pro pekařské výrobky, pečivo a cukrářské výrobky. Naše přísady jsou k dispozici v konvenční formě nebo z ekologického zemědělství (certifikace AB Ecocert): obilné vločky, zeleninové vločky, sušené ovoce, přírodní/zlaté/toastované/caramelizované semena, směsi a koncentráty k přidání na konci hnětení. Disponujeme širokým sortimentem produktů bez minimálního množství objednávky a můžeme také vyrábět produkty na zakázku, s přizpůsobitelnými recepturami a na míru vyrobeným balením.
Francie, Vitrolles
Filpack Emballage je společnost, která se již více než 35 let specializuje na navrhování nejlepších řešení balení pro distribuci čerstvého ovoce a zeleniny. Vytvořením výzkumného oddělení a nové výrobní továrny společnost rozšířila svou nabídku balení čerstvého ovoce a zeleniny o speciální řadu pro všechny produkty potravinářského průmyslu, jako jsou pečivo, chipsy, hotová jídla, mražené produkty, nugáty, olivy… a zároveň pokračuje v balení čerstvého ovoce a zeleniny.
Francie, Saint Denis
... broskve - Kousky kandovaného zázvoru, plátky - Karamelizované kumkváty - Banánové chipsy. - Japonská směs, rýžové sušenky, wasabi. - Orientální pečivo. - Lokum, halva, - Koření. Naším cílem je nabídnout vám pouze to nejlepší za bezkonkurenční cenu!
...pyl, neupravený pyl, propolis, neupravený propolis. Zajišťuje sklizeň: sběr medu a analýzu kvality medu. Také vyrábí pečivo a sušenky a suchary: perník a medové sušenky. Famille Michaud Apiculteur také produkuje javorový sirup (Maple Joe®) a agávový sirup (Sunny Via® a Sunny Bio®). V roce 2005 byla společnost jedním z prvních producentů medu v Evropě s 5800 úly rozloženými v Pyrenejích a Provence a dnes jsou její produkty distribuovány ve více než 80 zemích a ve 100 % prodejen ve Francii.
Společnost MEDITERRANEE PARFUMS ET AROMES se specializuje na sladké aroma pro různé aplikace, jako jsou cukrovinky, nápoje, mléčné výrobky, zmrzlinové dezerty a pečivo. Také vyvíjíme vonné směsi pro toaletní vody, kosmetiku a detergenty.
Francie, Guewenheim
Kvalitní cukrář, chocolatier a výrobce zmrzliny v Guewenheimu. Boutique J2B, nacházející se poblíž Thann, Masevaux, Mulhouse a Cernay v Haut-Rhin, nabízí cukrovinky, čokoládu, zmrzlinu a pečivo pro labužníky a gurmány.
Francie, Saint-Martin-De-Seignanx
CEYLAN FRANCE, společnost se sídlem ve Španělsku Manufacturas Ceylan S.L., nabízí koření, dochucovadla, aromatické směsi a aditiva pro potravinářský průmysl. Vyrábíme a prodáváme: - slané aroma pro snacky, konzervy ryb, masné výrobky, omáčky a dochucovadla, hotová jídla - sladké aroma pro zmrzliny, sorbety, jogurty, dezerty, pečivo - kulinářské základy: předvařená rýže, vývary a základy omáček...
Francie, Montans
Francie, Gertwiller
Od roku 1768 dům Fortwenger udržuje řemeslné dovednosti svého zakladatele, Charlese Fortwengera. Jeho renomé brzy překročilo hranice regionu a Gertwiller se stal "hlavním městem perníku". Od té doby se společnost Fortwenger neustále rozvíjí. Slavné perníky Fortwenger jsou dnes stále vyráběny s respektem k tradici, jak si to přál jejich zakladatel: kvalitní ingredience, špetka mlsnosti... a dobrá d...
Francie, Roeschwoog
Cílem pro jednotlivce i profesionály, Bredele Boutique nabízí po celý rok širokou škálu tematických produktů z Alsaska pro vaření a pečení. - Naše lahodné domácí Bredele, v jejich sladkých a slaných variantách. Navíc jsou certifikovány jako Bio a ingredience jsou pečlivě vybírány pro jejich kvalitu a ekologickou odpovědnost. Také vyrábíme dárkové balíčky nebo degustační boxy. Perfektní dárkový náp...
Francie, Montpellier
Francie, Six Fours Les Plages
Společnost Péchés Gourmand je výrobcem sušenek a cukrovinek. Její renomé vychází z kvality jejích produktů a způsobu, jakým jsou vyráběny. Ve skutečnosti je to dodržováním výroby v nejčistším respektu k tradičním metodám, co zajišťuje jedinečnost chuti a kvality produktů.
Vyrobené našimi cukráři a konfekcionáři s největším respektem k řemeslnému umění, alsaské speciality, od nejtradičnějších jako jsou vánoční cukroví a sušenky Bredele, po naše jemné sušenky Sablés a Moelleux, vás zvou k objevování bohatství regionu naší krásné Alsaské oblasti a její gastronomické tradice. Naše Bredele, sušenky Sablés a Moelleux, perníčky, Beerawecka a Kougelhopfy vám budou doručeny...
Francie, Bohain En Vermandois
BISCUITERIE DUTOIT se specializuje na předpřipravené korpusy z listového a křehkého těsta, určené pro řemeslné řezníky, uzenáře a cateringové služby, a na mini korpusy určené pro exportní trhy. Naším cílem je vyvíjet technicky pokročilejší a inovativnější předpřipravené korpusy, které vyhovují potřebám našich klientů: odolnost vůči náplním, odolnost proti zmrazení, stabilita při pečení, nutriční k...
Francie, Montgaillard
Biskuitérie Védère je ambasadorem Pyrenejí. Udržuje bohatou cukrářskou tradici těchto vysokých zemí a přináší nám recepty našich babiček připravené z místních surovin. Ve Védère pšenice zrála pod sluncem Gers, vejce pocházejí z gasconsko-farem a máslo neztratilo nic ze své krémovosti z minulosti. Protože tři základní hodnoty domu jsou místní suroviny, tradice a autenticita. Védère pracuje na udrži...
Francie, Montbozon
Výroba sušenky Montbozon v Haute-Saône (Francie). Recept na autentickou sušenku Montbozon není novinkou. Všechno to začalo dávno, na dvoře krále Ludvíka XVI. Je to revoluce, že dnes si může každý vychutnat sušenku Montbozon. Předtím, než se dostala do spíží Francouzů, dělala senzaci ve Versailles, zejména u královského páru. Pak přišla Francouzská revoluce v roce 1789. Králův kuchař, na útěku, naš...
Francie, Cuers
CAZADOR je specialistou na řemeslné sušenky připravené k prodeji. Prodej pouze profesionálům. Oreillettes, Ganses, Merveilles slané pro období karnevalů, ale také po celý rok. Aragostines, cannoli a další klasické sušenky (sablés, petits fours, tuiles, palets, croquants, navettes...) Sušenky přizpůsobené dětem s dekoracemi z cukrové hmoty. Možnost výroby zakázkových produktů (LOGO atd.). Řada pro ...
Francie, Veurne
Pinson Biscuiterie je potravinářská společnost specializující se na výrobu kvalitních sušenek a pusinek.
Francie, Bruges
Založena v Brugách v roce 1990, společnost LE BOUCHON DE BORDEAUX je malá rodinná výrobna specializující se na výrobu malých koláčků a sušenek. Hlavním produktem společnosti "Le Bouchon de Bordeaux" je sušenka ve tvaru zátky od láhve vína. Sortiment "Bouchon de Bordeaux" se rozšířil a nabízí různé příchutě. Společnost také nabízí Canelous (ve tvaru canelés s čokoládou), čokolády a guinettes (malé ...
Francie, Eragny
... "sušenky". Naším přáním je nabídnout vám nový způsob stravování, zdravější, vyváženější a přizpůsobený všem. V La Cookiserie vyrábíme pouze bio, veganské a bezlepkové pečivo. 5 alergenů zakázaných v bezlepkové stravě (pšenice, ječmen, žito, oves, triticale) bylo z laboratoře zcela vyloučeno. Objednáním u nás si můžete být jisti, že ve vašich sušenkách nebude žádná stopa lepku! Abychom skutečně vařili...
Alimentation Fine de France je referenčním francouzským velkoobchodem s delikatesami díky přísné kvalitativní politice: výběr produktů na základě náročných chuťových a kvalitativních kritérií, s maximálním vyhýbáním se různým aditivům, barvivům, konzervantům a s důrazem na snadnost použití a inovaci, při zachování francouzské kulinářské tradice. Zavedení úplné sledovatelnosti produktů (norma HACCP...
Francie, Boufféré
...² v Copechagnière. Ta byla postupně rozšířena na 2 200 m². Rok 2000 přináší novou etapu s vytvořením druhého výrobního místa v Boufféré v Parc Vendée Sud Loire (2 200 m²), poblíž A83, na trase Nantes-Bordeaux. O čtyři roky později se areál rozšiřuje na 6 000 m². Jako partner velké distribuce vyrábí Brioches Fonteneau briošky a pečivo pod vlastní značkou „Ma Boul’Ange“, ale také pro značky distributorů, čímž valorizuje produkty z vendéenského regionu.
Francie, Tain L Hermitage
Společnost Gâteau Dauphinois navrhuje a vyrábí ručně, z generace na generaci, ovocné sušenky bez barviv a konzervantů. Díky svému úspěchu a kvalitě společnost prodává své výrobky ve Francii a nyní i v zahraničí. Její tradiční receptura a výroba, bez konzervantů, barviv nebo umělých aromat, však umožňuje uchovat tento lahodný koláč po dobu několika měsíců.
Francie, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, nacházející se v Aurillacu, se specializuje na výrobu uzenin. La Maison vyrábí šunky, klobásy, teriny, fritony, auvergneské paštiky a typické uzenářské pečivo, jako je listové těsto s modrým sýrem z Auvergne nebo bramborový koláč. Čerstvé šunky nejsou nikdy zmrazené, jsou solené ručně, suchou solí a podle tradiční auvergneské metody. Sušení a zrání šunek trvá 7 měsíců. Klobásy a salámy jsou vyráběny starým způsobem podle stejného řemeslného umění. La Maison spojuje moderní techniky a tradiční řemeslné dovednosti k výrobě výjimečných produktů.
Francie, St Vallier De Thiey
MORAFLOR, mezinárodní společnost se sídlem v srdci regionu Grassoise, vyrábí a prodává všechny druhy koncentrovaných základů používaných v parfémářském průmyslu (parfémy, toaletní vody, mýdla, prací prostředky...), aromat pro potravinářský průmysl (nápoje, cukrovinky, pečivo, ...) a surovin pro různé použití (esenciální oleje, speciality MORAFLOR, ...). Výrobní procesy MORAFLOR jsou certifikovány podle normy ISO 9001. MORAFLOR je členem svazu PRODAROM a dodržuje nové evropské a mezinárodní předpisy.
Francie, Agen Cedex 9
... nápoje, hotová jídla, mléčné výrobky, pečivo,... Budete mít tak příležitost vytvářet výraznější receptury (čerstvá máta z Lot-et-Garonne, citron ze Sicílie, Piment d'Espelette,...), používat kvalifikace "přírodní původ", bio (pro řadu Bio-Rouages) a také zobrazovat naše suroviny na etiketách vašich produktů.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play