... tomto víně. VÝROBA VÍNA Ručně sklizeno v optimální zralosti Vinifikace podle metod specifických pro apelaci: Lisování, první fermentace, šumivý proces a druhá fermentace v láhvi Zrání na kvasnicích po dobu minimálně 12 měsíců HROZNY Merlot Cabernet Franc OCHUTNÁVKA Villa Bordeaux Rosé se vyznačuje jasně růžovou barvou s jemnými, mírně rubínovými odlesky. Vůně nabízí elegantní tóny černého rybízu a džemového ovoce.
Portfolio (96)
Francie, Lyon
...Divoká hedvábí zvaná Eri, pocházející z Erindy, což je hindský název pro ricin, jehož se živí jeho motýl. Koconek je přirozeně otevřen pro metamorfózu housenky. Hedvábí je tedy sklizeno nenásilně, aniž by byla zabita kukla, a tak je používáno mnoha buddhistickými mnichy. Řemeslo velmi vysoké kvality spojuje práci chovatelů, žen, které spřádají hedvábí, a řemeslníků tkalců na ručních stavech v extrémním severovýchodě Indie. Jemnost hedvábí Eri a tradiční technika tkaní nabízejí širokou škálu tkanin od nejjemnějších po nejtlustší. Reference: KETETS08-1...
Portfolio (184)
Francie, Lalinde
...Bio petrželová fleur de sel z Île de Ré. Chuť petržele. Ručně sklizeno. Složení: Fleur de sel z Île de Ré, bio mletý česnek, bio petržel. Čistá hmotnost 95g Čistá hmotnost: 95g...
Portfolio (46)
Francie, Auxerre
...{"Vinifikace":"Ručně a mechanicky sklizeno. Úplné odstopkování. Macerace 15 až 20 dní s kontrolou teploty mezi 24° a 28°. Pneumatické lisování při nízkém tlaku (pod 1 bar). Zrání 10 až 12 měsíců v betonových nádržích. Plnění do lahví provádíme sami v našich sklepech. Zrání v lahvích 2 až 3 měsíce před uvedením na trh.\n\nDoporučení k jídlu\nStarý sýr, venkovní těstoviny nebo risotto, venkovní...
Portfolio (190)
Francie, Cénac
...Pracováno s péčí, toto víno pochází z naší nejlepší parcely, která dominuje na plošině. Cuvée Antonio je vyrobena z krásné parcely Merlotu, která má průměrný věk 20 let. Práce začíná už na začátku, řez byl přísnější na keřích a zelené sklizně umožnily lepší koncentraci plodů. Toto víno bylo nakonec sklizeno ručně, aby zůstaly bobule neporušené, a poté je vinifikováno v malých nádobách, což také...
Portfolio (9)
Francie, Faverolles-Sur-Cher
... nasycené mastné kyseliny 1.4 g Sacharidy 66.3 g z toho cukry 40.8 g Bílkoviny 4.7 g Sůl 0.2 g Datum minimální trvanlivosti 3 měsíce po výrobě. Charakteristika produktu Ručně vyráběný perníček, který není krájen, aby si zachoval svou vláčnost Delikátní chuť medu z kaštanů, pohanky a květin z regionu Centre Složení (med, mouky, vejce a máslo) sklizeno v Loiret-Chér. Zdroj vlákniny, nízký obsah tuku. Dokonce i forma je vyrobena v našem regionu Čistá hmotnost: 60g Balení: forma karton-fólie + proti etiketa Doba výroby: 15 dní...
Portfolio (28)
Francie, Saint-Vérand
...Víno moelleux vyrobené z odrůdy chardonnay, což je poměrně vzácné. Může být vyrobeno pouze v letech, kdy se na hroznech vytvoří ušlechtilá plíseň. Sklizeno ručně na konci října - začátku listopadu. Velmi nízké výnosy. Hrozny koncentrované na přírodní cukry. Perfektní k doplnění vašich svátečních jídel (foie gras nebo dezert). Balené v lahvích o objemu 50 cl.
Portfolio (18)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play