Francie, Lisieux
Specializujeme se na export mraženého vepřového, hovězího a drůbežího masa od roku 1996. Naše úzké vztahy s výrobními závody umožňují efektivní a spolehlivý sourcing. Zaručujeme sledování kvality a koordinaci logistiky a dokumentace. Jsme potěšeni, že vám můžeme představit naši novou činnost: chov a distribuci šneků Helix Aspersa Muller a Maxima. Navázali jsme silná partnerství s farmami na ...
Portfolio (10)
Francie, Cornillé
Od roku 2001 se CORNILLÉ, expert na zpracování vedlejších produktů živočišného původu, každoročně shromažďuje 120 000 tun surovin v Grand Ouest od svých partnerů, jatek a řeznických dílen skupin AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) a BIGARD. Tyto vedlejší produkty jsou zpracovávány na tuky, dehydratované bílkoviny a kostní moučku. CORNILLÉ se rozhodl dodržovat hierarchii využití tím, že upřednostňuj...
Portfolio (17)
Francie, Castelnaudary
...Maso a sádlo z vepřového masa, játra z vepřového masa 34%, VEJCE, sůl, pepř, koření. Maso pochází z Francie. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Podávejte čerstvé s chlebem, okurkami a trochou dobrého vína… U nás se slavnostní jídlo pojí s čerstvou zeleninou a paštikami! Nejznámější je samozřejmě ta, kterou si právě vychutnáte: PAŠTIKA Z JÁTER! Malá rada: uchovávejte ji v chladu! Vždy bude vaším nejvěrnějším společníkem na nečekanou oslavu, piknik, chlebíček ve 4 hodiny, nebo na televizní večer… A nakonec nezapomeňte ji podávat se svým nejlepším přítelem, křupavou okurkou.
Portfolio (37)
Francie, Malataverne
...Složení: Sádlo, drůbeží játra, pikantní chorizo 20% (maso z vepřového masa (původ EU), sůl, sušené mléko, dextróza, koření, masová aroma, antioxidant E316, konzervant E250, barvivo E120), voda, červené papriky, vejce, sůl, pepř, pálivá paprika 0,1%...
Portfolio (188)
Francie, Pleucadeuc
...holý blok nebo blok v polyethylenovém obalu o hmotnosti 20 kg SKLADOVÁNÍ • Sádlo: V čerstvém stavu: 9 dní při 0 +4°C V mraženém stavu: 12 měsíců při -18°C • Kůže: V čerstvém stavu: 9 dní při 0 +4°C V mraženém stavu: 12 měsíců při -18°C...
Portfolio (9)
Francie, Lyon
MVO Distribution, obchodník se všemi typy masa od roku 2002, vám nabízí za velmi konkurenceschopné ceny maso z PRASAT / HOVĚZÍHO / DRŮBEŽE / TELECÍHO / DIVOKÉHO / JEHNĚČÍHO / OVČÍHO / KACHNÍHO / HUSÍHO / DIVOKÉHO PRASETE / JELENA / MASO OSLA ... Přímo vyjednáváme s našimi partnerskými jatky a řezníky, kteří jsou přítomní na trhu ve Francii a EU, o zvlášť konkurenceschopných cenách, abychom vám za...
Portfolio (51)
Francie, Saint-Etienne
Francie, Saint Pal De Mons
...Potravinářská stretch fólie v krabičce s řezacím zipem 300 mm x 300 metrů - Ideální potravinářská stretch fólie pro balení a uchovávání pokrmů, s výjimkou těch, které jsou uchovávány v oleji a těch, které jsou 100% tučné (sádlo). Vhodná pro použití v mikrovlnné troubě pro ohřev a rozmrazování. Potravinářská kvalita. Produkt 100% recyklovatelný (podle systému). Splňuje předpisy CEE 1935/2004 a...
Portfolio (186)
Francie, La Garde
...Navrhujeme kvalitní mražené vepřové maso třídy A. Původ z Brazílie. Certifikovaná továrna ISO + CE. Zajištěný nákup. Přímý výrobce, bez zprostředkovatelů. V našem katalogu najdete kompletní sortiment mražených vepřových částí: Sádlo, Krční kost, Řezané sádlo, Řezaný tuk, Uši, Přední a zadní nohy, Hlava, Srdce, Střeva, Maso z čelisti bez kůže, Listové sádlo, Kost nohy s kostí, Nohou bez kosti...
Portfolio (3)
Francie, Saint-Brice-En-Cogles
ETABLISSEMENTS ABERA se nachází na adrese BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Francie a je průmyslem na porážku a zpracování vepřového masa. Licencovaný typ činnosti: Porážka prasat, porcování vepřového masa, skladování (chladicí zařízení). Naše společnost nabízí balení, zmrazování, přepravní služby a obsluhuje zákazníky po celém světě a poskytuje flexibilní služby distributorům ...
Portfolio (5)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play