Francie, Objat
...Ingredience: Pšeničná mouka původ Francie, máslo, pšeničné mláto, 14,32% roquefort (syrové ovčí mléko, sůl, syřidlo, mléčné kultury, penicillium roqueforti), sůl, 0,22% tymián. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 1999 Kj, 480 Kcal, tuky 34g, z toho nasycené mastné kyseliny 24g, sacharidy 36g, z toho cukry 0,9g, bílkoviny 7,6g, sůl 0,68g.
Portfolio (109)
Francie, BRIE
...Sýr cheddar je velkým klasikem. Jeho obvyklý recept zahrnuje strouhaný sýr cheddar pro snadnější použití, zakysanou smetanu a volitelně trochu mléka. Příprava je podobná jako u modrých nebo roquefort omáček. Zahřejeme zakysanou smetanu a mléko, poté přidáme sýr a mícháme pomocí lžíce. Dochucení sýrové omáčky je také velmi jednoduché: sůl a pepř, někteří se rozhodnou přidat špetku kajenského pepře...
Portfolio (10)
Francie, Auxerre
... chod (křepelky na sauternes), sýr (roquefort) Vinification Vinifikace probíhá v sudech z francouzského dubu, s podílem nových sudů kolem 40%. Zrání, ve stejných nádobách, trvá 20 až 24 měsíců. Œil: barva světle citronové zlato Rada enologa: podávat při 10-13°C Alkohol: 14% Vrchol: 2023-2033 Balení: Karton 6 lahví po 75cl Domaine: Château Climens Appellation: Sauternes Ročník: 2016 Odrůda: Sémillon Pěstování: Biodynamika Label: Appellation d'Origine Contrôlée...
Portfolio (190)
Francie, Soing-En-Sologne
...L’Enclos des Roses je esencí vyjádření gaillac: originální odrůdy, krásné textury, vše v čerstvosti. Kořeněné a ovocné u červených, minerální a jemně citrusové u bílých. Château Enclos des roses bílý sladký víno je směs Sauvignon a Mauzac zrající v sudu s velkou jemností. Velké víno, jednoduše řečeno. Perfektně doplní foie gras nebo "sýr": roquefort. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Région: SUD-OUEST Couleur: Bílý Cépages: Sauvignon – Mauzac Mode de culture: Přechod na bio Caractère: Sladký Contenance: 75cl Millésime: 2018...
Portfolio (100)
...Všechny sýry jsou od LA COMTOISE a pracujeme zejména s těmito názvy: emmental, modrý sýr, comté, raclette, gouda, edam, cheddar, camembert, kozí sýr, maroilles, reblochon, cantal, roquefort. Umístěná na více než 4.500 m2, LA COMTOISE disponuje výkonným výrobním zařízením, které je na špičkové technologické úrovni, aby zaručila svým zákazníkům ve Francii i na mezinárodní úrovni. kapacitu, kvalitu...
Francie, Roquefort
Založena v roce 1906, rodinná firma GABRIEL COULET se předává z generace na generaci. Firma vyrábí ovčí sýr Roquefort a nabízí široký výběr sýrů. V zájmu o kvalitu a řemeslné zpracování sýry dodržují přesný výrobní proces. Důkazem kvality je, že Roquefort GABRIEL COULET je pravidelně oceněn na francouzských a evropských soutěžích.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play