IYALY, jsme hrdí na to, že vyrábíme biologické a veganské kosmetické produkty.
Naše společnost je výsledkem vášně a odhodlání našich partnerů, kteří proměnili své sny v inovativní a originální realitu.
Od našich začátků byla naší vizí vytvářet kosmetické produkty nejvyšší kvality, jako jsou krémy, péče o obličej, séra a mnohem více, které splňují potřeby a očekávání našich zákazníků.
Nedávno js...
... řemeslný salám, daleko od průmyslových salámů. V jemně krájené verzi o hmotnosti 900 g je to Chaudron de Saucisson. Díky vakuovému balení bude Chaudron de Saucisson ideální pro přípravu velkého nebo několika talířů uzenin během chvilky!
DLC: 90 dní
Hmotnost: 900 g
Původ: Laissac, Aveyron...
Rodina produktů vytvořená v nejčistší tradici horských uzenin. Naše řada Grande Tradition, vyrobená z nejlepších kusů masa, je esencí řemeslného umění Batistou.
ŠUNKY
Naše šunky pocházejí výhradně z přísně vybraných francouzských prasat a inspirují se kulatým řezem známým jako "Parma". Jsou mírně solené a ručně třené suchou solí, poté pomalu sušené s ohledem na tradiční zrání. Po více než 9 mě...
Založena v roce 2002, MAISON VOISINE je rodinná firma. Jsme výrobce a velkoobchodník s produkty místního řemeslného zpracování z Akvitánie. MAISON VOISINE byla založena za účelem vytvoření nástroje pro místní a regionální distribuci s kvalitním chladicím vybavením. Společnost nabízí přímé dodávky našim zákazníkům, řezníkům, uzenářům a obchodníkům s potravinami. Pocházíme z několika generací chovat...
... značku AOC (Appellation d'Origine Contrôlée) a také evropskou značku AOP (Appellation d'Origine Protégée).
Zde je návrh menu, jehož všechny pokrmy se skvěle hodí k Graves rouge:
Apéritifs
- Gratton de Lormont
- Tricandilles
- Pâté de Pâques
- Pâté de lapin de garenne à la mode de Gisors
- Saucisson au roquefort
Entrées
- Poêlée de cèpes de Bordeaux
- Omelette aux chanterelles
- Oeufs mollets Masséna
- Oeufs brouillés forestière
- Œufs pochés sans gêne
Plats principaux...
Salaison z Haute Savoie a Rhône Alpes v přírodním střívku, bez barviv a chemických konzervantů. Klobásy jsou pokryty přírodní květinou. Šunka s minimálně 6 týdny sušení. Vysoce kvalitní sušené uzeniny uchovávané v zracím prostoru v Pontchâteau s respektem k produktu.