MAISON CRAQUELIN, řemeslná pekárna nacházející se v Provence, vyrábí a prodává 100% přírodní sušenky na bázi francouzského másla, francouzské mouky a vajec od francouzských slepic chovaných na volném výběhu. Naše řemeslné sušenky neobsahují barviva, konzervanty ani aditiva. Od hnětení přes tvarování až po pečení jsou naše sušenky 100% řemeslné. Použité ingredience jsou vybírány s největší péčí, ab...
...Původ perníku sahá velmi daleko do historie: už za dob starých Egypťanů se konzumoval medový chléb, poté řecký Aristofan zmiňuje "melitounta" na bázi sezamové mouky potřený medem, zatímco "Athénée" chválí "melilates" vyráběný na Rhodu.
Plinius Starší uvádí, že Římané znali "panis mellitus", smažený chléb zalitý medem, avšak to byly pouze předchůdci dnešního perníku.
Perník, jak ho známe dnes, má...
Prostřednictvím společnosti LIMOUZI SAVEURS je naší vášní představit vám poklady korézského regionu tím, že vymýšlíme recepty, které vás překvapí a potěší. Neustále hledáme novinky a nabízíme vám naše know-how, abychom vám poskytli rafinované a lahodné produkty.
Jsme hrdí na náš závazek vyrábět všechny naše produkty v naší výrobní dílně v Objat (19) s naším týmem cukrářů a chocolatierů. Věnujeme ...