Francie, Marseille
... nacházejících se v provinciích území "Consorzio di Tutela del formaggio Gorgonzola" (98,26%); •Vybrané mléčné kultury (1,5%); •Vybrané plísně rodu Penicillium (0,01%); •Sušená mořská sůl (0,21%); •Živočišná syřidla (0,02%)...
Portfolio (9)
Francie, Saint Romain La Motte
... podstoupil proces sušení. Sušená kůra produkuje tyčinky s intenzivní a mírně pálivou chutí. Kůru lze také rozemlít na prášek, což je praktičtější pro použití v pečení. Se Sarthou objevte cejlonskou skořici a její okouzlující vůni, která potěší vaše chuťové pohárky. Čistá hmotnost: 10g Původ: Srí Lanka...
Portfolio (30)
Francie, Carquefou
...Od roku 2012 se Jambon de Vendée stal chráněným zeměpisným označením (IGP). Je vyroben podle starého receptu typického pro vendéjský kraj. Jambon de Vendée je sušená šunka ručně třená suchou solí, zalitá vinným destilátem. Její hnědá kůra je pokryta směsí koření a bylinek, která obsahuje zejména skořici, tymián a bobkový list. Každý kus je poté zabalen do utěrky a stlačen mezi dvěma prkny, čímž...
Francie, Boissy-Saint-Léger
...Originální krémový med vyrobený ve Francii, který vděčí za svou zářivou růžovou/červenou barvu sušeným květům ibišku. Ibišek nebyl vybrán pouze pro své barvy, ale především pro vysoký obsah vitamínů. Sušená pomerančová kůra dodává tomuto medu kyselou notu na konci chuti, která probudí chuťové pohárky. Doporučení k použití: Lžíce do vašeho jogurtu, do kávy, do čaje nebo do vašeho bylinkového čaje...
Portfolio (88)
Populární země pro tento vyhledávací výraz