...Složení: hrubá sůl z ostrova Ré a kopřivy Může obsahovat stopy celeru, sóji, ořechů, lepku, mléka, hořčice, sezamu a siřičitanů Reference:SEL0017...
Portfolio (200)
Francie, Carpentras
... vánočních oslav! ZLATÁ MEDAILE: Sušená klobása s bylinkami z Provence STŘÍBRNÁ MEDAILE: Čistě vepřová sušená klobása STŘÍBRNÁ MEDAILE: Sušená klobása STŘÍBRNÁ MEDAILE: Měkký chorizo SKU: 2200056000000-1 Hmotnost: 1,2 kg Upřesnění k hmotnosti: Produkt podléhající vysychání Složení: Vepřové maso původ Francie, vepřový tuk, původ Francie, Tuber aestivum 3%, sůl, dextroza Nutriční hodnoty KJ/Kcal...
Portfolio (16)
Francie, Guérande
...Sušená na slunci, Sůl Šedá s Persillade odhaluje svou jedinečnou chuť ve všech vašich pokrmech a salátech. Používán po tisíciletí, česnek, velmi oblíbené koření, je již dlouho součástí francouzské kulinářské tradice. V kuchyni toto koření zvýrazňuje a povyšuje chuť vašich pokrmů. Petržel je nezbytností v kuchyni. Jak koření, tak ozdoba, přináší svou svěžest a vůně do mnoha příprav. Tradičně se používá: Na posypání nebo na konci vaření: zálivky, rajčata v salátu, dušená ryba, mušle na víně, dušené brambory. SKU:SGP250...
Portfolio (42)
Francie, Avignon
...Biologická červená fazole s latinským názvem Phaseolus Vulgaris patří do rodiny Luštěnin. Po přijetí do závodu je biologická červená fazole rehydratována, omyta, předvařena a poté zmražena IQF. Červená fazole pocházející z ekologického zemědělství: 100% Celková energie: 138 Kcal 579 kJ Vláknina: 12 g Bílkoviny: 11 g Sůl: Stopy...
Portfolio (105)
Francie, Brignais
... máta* 16 %, Rooibos* 16 %, kasha semena*. *Složky pocházející z ekologického zemědělství. Nutriční hodnoty na 100 mL hotového produktu Energie: 9 kJ / 2 kcal Tuky: 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g) Sacharidy: 0 g (z toho cukry: 0 g) Vláknina: 0 g Bílkoviny: 0 g Sůl: 0,02 g Hmotnost: 0,7 kg Bio: Ano 100% rostlinné: Ano...
Portfolio (26)
Francie, Laissac
... vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů. Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat v Aveyronu. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: Přibližně 200g Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP, přírodní střívko...
Portfolio (29)
Francie, Castelnaudary
...Sušená vepřová klobása 100% domácí výroba Ingredience: vepřové maso, přírodní střívko, sůl, pepř, dextrose, stabilizátor E450, diphosfát sodný, antioxidant E316, arythorbát sodný, konzervant E252, dusičnan draselný, kultury, LAKTÓZA. 29,50 €/kg Produkt s minimální hmotností 240 g.
Portfolio (37)
Francie, Malataverne
... několik nápadů, tipů na vaření a receptů, jak je využít v každé situaci, od pestu po saláty a vývary. NAMÁČENÍ SUŠENÝCH RAJČAT Před použitím v přípravách je třeba sušená rajčata namočit do vody, aby se rehydratovala a odstranila sůl, která byla použita k jejich konzervaci. Důkladně je opláchněte pod tekoucí vodou a poté je dejte do hrnce s studenou vodou a trochou octa. Přiveďte k varu a hrnec odstavte z ohně.
Portfolio (188)
Francie, Paris
...Tato mořská sůl s přirozenou chutí slaniny a intenzivní kouřovou vůní dodá vašim pokrmům odvážnou chuťovou dimenzi pro nový zážitek. Naše sůl je ručně sklízena v solných pánvích v Messolonghi, na severozápadě Řecka, v srdci jedné z nejvýznamnějších chráněných mokřadních oblastí v Evropě. Čistěna, sušena a skladována na vzduchu podle tradičních metod, si zachovává všechny své stopové prvky a...
Portfolio (21)
...Jste velkoobchodník, distributor, poloviční velkoobchodník, prodejce čerstvé zeleniny, nákupní centrum... a hledáte sušená rajčata? Sušená rajčata se konzumují - Při aperitivu - V dezertech - V salátech (rýže, těstoviny...) Ingredience Sušená rajčata (55 %), slunečnicový olej (37 %), ocet, sůl, cukr, kapary, extra panenský olivový olej, petržel, česnek, bazalka. Antioxidant kyselina askorbová...
Portfolio (145)
Francie, La Rochelle
...Mořská sůl, která byla sušena a mleta na vhodnou velikost zrna, aby zvýraznila chuť našich potravin. Nezapomínejme, že šedá mořská sůl je nejen vynikající konzervant, ale také zlepšovač chuti! Jemná sůl se používá na stůl a samozřejmě i v kuchyni! HMOTNOST: 0,500 kg...
Portfolio (91)
Francie, Marseille
... nacházejících se v provinciích území "Consorzio di Tutela del formaggio Gorgonzola" (98,26%); •Vybrané mléčné kultury (1,5%); •Vybrané plísně rodu Penicillium (0,01%); •Sušená mořská sůl (0,21%); •Živočišná syřidla (0,02%)...
Portfolio (9)
Francie, Auros
... sůl, s odlišnými organoleptickými vlastnostmi. Je bohatá na minerály a stopové prvky. Je to regionální kuriozita pocházející z podzemních slaných pramenů. Neváhejte nás požádat o náš kompletní katalog a ceny.
Portfolio (31)
Francie, Biguglia
...Nutriční hodnoty na 100 g energie (kcal) = 78 energie (Kj) = 330 mastné látky (g) = 0/ z toho nasycené mastné kyseliny (g) = 0 glucin (g) = 19/ z toho cukry (g) = 7,2 bílkoviny (g) = 0,4 / sůl (g) <0,8 Stav: Nové INGREDIENCE: BÍLÝ BALSAMIK 77%, SUŠENÁ RAJČATA 12%, CITRONOVÁ ŠŤÁVA, DIVOKÁ NEPETA 0,3%, SŮL zahušťovadlo: XANTANOVÁ GUMA Obsah: 25 cl...
Portfolio (68)
Francie, Mietesheim
...Tato pomazánka na bázi zelených a černých oliv je velkým klasikou jihoevropské kuchyně. Používá se do těstovin, jako základ pro bruschettu nebo vinaigrette, jednoduše na kousku chleba, nebo k dochucení polévek a zeleniny. Ingredience pocházející z ekologického zemědělství jsou zpracovávány za studena, aby se zajistila autentická chuť. 100% veganský, tento olivový pesto neobsahuje sýr ani jiné živočišné produkty. Zelené olivy* (43%), slunečnicový olej*, sušená rajčata*, černé olivy* (7%), česnek*, mořská sůl, olivový olej*, paprika*, vinný ocet*. * : Produkty pocházející z ekologického zemědělství...
Portfolio (80)
Francie, Halsou
Naše společnost GAEC BIPER XOKOA se nachází v Halsou na jihozápadě Francie. Již téměř 10 let se specializujeme na výrobu pálivého pepře Espelette AOP, typického koření baskické oblasti, které má chráněné označení původu (AOP). Praktikujeme ekologické zemědělství a od roku 2018 máme certifikaci AB. Celou naši produkci zpracováváme na prášek a nabízíme ji v různých formách: sušená sůl a květová sůl...
Portfolio (1)
Francie, Ivry Sur Seine
Boutargue nebo Poutargue, podle různých vydání, Larousse gastronomique kolísá mezi různými pravopisy, ale zůstává zakotven v téže definici: Sůl, sušená a lisovaná vejce z muletů. Boutargue se prezentuje ve formě ploché klobásy, obvykle pokryté voskem, aby se zajistila lepší konzervace. Přírodní produkt bez konzervantů, bez přísad, bez barviv, pouze solené, může se uchovávat 6 měsíců na suchu nebo...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play