Francie, Laissac
... všechny naše řemeslné uzeniny, uzenina bez dusičnanů a bez dalších ingrediencí než sůl z Guérande a pepř z Kampotu, IGP pepř z Kambodže s aroma eukalyptu a minerálními a květinovými tóny naší uzeniny. Pomalu sušené v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu, toto sušené hovězí maso Aubrac bude dokonalé pro váš uzenářský talíř! Společně s lonzem, coppou nebo šunkovými ořechy, vám tato bresaola z Aubracu nabídne ideální aperitivní talíř, 100% bez dusičnanů, který vás přenese do srdce Aubracu! Původ: Laissac, Aveyron Ingredience: Hovězí Aubrac, sůl z Guérande, pepř z Kampotu IGP...
Portfolio (29)
Francie, Castelnaudary
Le Coustelous je hrdý na to, že vám nabízí své gastronomické produkty z Jihozápadu, se zvláštní pozorností na slavný cassoulet z Castelnaudary. Jsme si vědomi kvality našich ingrediencí a spolupracujeme s místními producenty, abychom vám nabídli to nejlepší. Naše produkty exportujeme do Evropy, Spojených států a Francie, do delikates, vinoték a specializovaných obchodů s gastronomií a dalšími pot...
Portfolio (37)
Francie, Auros
...klobásu perche, rolovanou ventrèche (francouzská pancetta) a plochou. Také vyrábíme vařené uzeniny: domácí česnekovou klobásu, basque paštiku s pimentem d'Espelette, naši slavnou paštiku babičky (s koňakem, smetanou a malými houbami), vařený šunkový koleno, boudin s masem béarnais, galabar boudin a boudin brasse s masem, terinu z vepřových nohou. Kromě toho vyrábíme marinované maso na grilování, jako je náš slavný šunkový steak ve stylu Lomo a čerstvé klobásy.
Portfolio (31)
Francie, La Fouillade
Jsme hrdí na to, že jsme producenti biologických zemědělských produktů, zejména vepřové uzeniny a piva. Všichni naši prasata jsou chována v souladu s těmito normami, dostávají krmivo složené výhradně z certifikovaných biologických obilovin pocházejících z naší vlastní farmy. Jejich pohoda je naší prioritou a žijí v pohodlných zařízeních s podestýlkou z slámy, mají také přístup venku pro jejich roz...
Portfolio (11)
Francie, Saint-André-Le-Puy
...Rodina produktů vytvořená v nejčistší tradici horských uzenin. Naše řada Grande Tradition, vyrobená z nejlepších kusů masa, je esencí řemeslného umění Batistou. ŠUNKY Naše šunky pocházejí výhradně z přísně vybraných francouzských prasat a inspirují se kulatým řezem známým jako "Parma". Jsou mírně solené a ručně třené suchou solí, poté pomalu sušené s ohledem na tradiční zrání. Po více než 9...
Portfolio (2)
Francie, Charmes-Sur-Rhône
Výrobní jednotka ANTARTIC II INGRÉDIENTS byla založena v roce 2002 za účelem dodávky technologických směsí pro potravinářský průmysl: obalování, uzeniny (nakládané produkty, vařené uzeniny, syrové uzeniny, sušené uzeniny), želé, marinády, omáčky a základy omáček, aroma, aroma pro snacky, přírodní aroma, koření na klobásy a merguez, kulinářské pomůcky, etnické produkty a celou řadu sladkých směsí...
Francie, Saint-Jean-Le-Vieux
... paštika, rillette, hure, baskický krvavý pudink, konfitované klobásy a konfit z vepřového masa Ibaïona) a zvěřiny (teriny z králíka, teriny z divočáka a salmis z holubice). Nakonec, uzeniny Mayté vyrábějí nezbytné baskické recepty jako axoa, piperade a baskické dršťky, stejně jako recepty jako cassoulet nebo hovězí bourguignon.
Francie, LA ROCHETTE
Henri Raffin je 100% rodinná malá a střední podnik (PME) od roku 1937, která sídlí v srdci francouzských Alp. Vyrábíme sušené uzeniny z místních surovin: suché klobásy, sušené šunky, tradiční klobásy a teriny. Nabízíme širokou škálu savojských klobás, stejně jako řadu suchých klobás vyráběných tradičním způsobem, které byly mnohokrát oceněny na Všeobecné zemědělské soutěži. Naše savojské šunky...
Portfolio (1)
Francie, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER v Lorp Sentaraille čerpá bohatství ze svého řemeslného umění a již mnoho let s náročností vyrábí kvalitní uzenářské výrobky, v nejčistším respektu k tradici "Terroir". Společnost se zaměřuje na vysoce kvalitní produkty, jako jsou: sušené šunky, klobásy, čerstvé uzeniny atd....
Francie, Lacaune
Založena v roce 1956, společnost OBERTI se specializuje na uzeniny a sušené maso. S 60 lety zkušeností OBERTI kombinuje řemeslné dovednosti, tradiční recepty a moderní vybavení. Maso používané k výrobě uzenin a sušeného masa pochází z kvalitních regionálních zdrojů. Společnost vyrábí a nabízí klobásy, coppa, slaninu, solené a sušené šunky atd.
Francie, Amancy
Maison Alpin La Salaison rodinná Maison Alpin vyrábí a distribuuje produkty z regionu Savojsko již více než 30 let v Amancy v Haute-Savoie. Online prodej: řemeslně vyráběné uzeniny, sušené klobásy, klobásy, dioty, sušené šunky a kvalitní vepřové maso online. V Maison Alpin chceme, aby vám v jedné soustě odhalil pravou chuť savojské duše. Ani víc, ani míň. Není potřeba velkých slov, abychom...
Francie, Le Rouget
Společnost MAS se sídlem v Rougetu v Cantal se specializuje na uzeniny, sušené maso a tradiční konzervy z Centrálního masivu. Firma nabízí produkty s jednoduchými a autentickými recepty. Například nabízí sušenou šunku zrající až 24 měsíců v jejich sušárně v Rougetu a ručně míchanou vepřovou paštiku. Dům MAS je známý kvalitou a autentičností svých produktů.
Francie, Saint-Etienne
...zelenina, mražené maso, mořské plody, dezerty, hranolky - v našem Espace Epicerie: konzervy, omáčky, luštěniny, sušené ovoce, koření, pečivo, cereálie a škroby, chleby a tortilly - v našem Espace Boissons: nápoje PET, plechovky - v našem Espace Emballages: krabice, ubrousky, nádoby, příbory, sáčky - v našem Espace Matériel Pro: kuchyňské vybavení pro profesionály Rychlé dodávky kolem Saint-Étienne a Perpignan zajišťuje náš vlastní doručovací servis. Pro národní dodávky náš partner zajišťuje kvalitu přepravy a respekt k zboží a chladovému řetězci.
Portfolio (187)
Od roku 1995 se ATE SN specializuje na nerezovou kovovýrobu, vibrační procesy (přeprava, třídění, kalibrace), obecnou manipulaci s volnými materiály a specializované zařízení pro kalibraci, třídění, skladování a distribuci. Disponujeme linkami pro příjem a třídění pro sklizeň, pro švestky, vibračními stoly, stoly pro ruční třídění, otočnými stoly, odpeckovači pro sušené ovoce, kalibrátory s rozbíhavými tyčemi; atd.
Francie, Rungis Cedex
Specialista na 4. a 5. sortiment v Rungis, sušené ovoce a zelenina. Generalista v ovoci a zelenině. Zpracované produkty, cateringové produkty, uzeniny. Produkty v Rungis: sušené ovoce DRY-TOP, čerstvé hranolky FARM FRITES, 4. a 5. sortiment ROSEE DES CHAMPS, čerstvé ovocné saláty. Služby v Rungis: Přijímání objednávek telefonicky, prodej přes internet, sledovatelnost produktů, příprava objednávek, balení, složení, platební karta.
Francie, Nogent Sur Oise
... sušené podle starého receptu, Coppa solené sušené, Plátky coppa solené sušené, Kostička coppa solené sušené, Razítko coppa solené sušené, Pancetta solené sušené podle starého receptu, Pancetta solené sušené, Plátky pancetta solené sušené, Merguez, Celá porce merguez, Merguez kusy 5/10/15 mm, Pepperoni pizza PB D43 tyč, Plátky pepperoni pizza.
Francie, Arnouville Les Gonesse
... implementuje technologické procesy přizpůsobené pro všechny vaše výrobky: vepřové uzeniny (vařená šunka, slanina, paštiky a další), sušené uzeniny (coppa, sušená šunka, sušené klobásy, Cobourg), nakládané produkty, zpracované drůbeží výrobky (drůbeží šunka, nugety), pečené a uzené kuřata, mořské plody (losos, hlavonožci a další).
Francie, Barbentane
Jsme výrobci řemeslných uzenin již 7 generací. Naše uzeniny jsou vyráběny ručně každý týden, aby byla zajištěna čerstvost našich produktů. Bez konzervantů a barviv vám nabídnou chutě našeho regionu. Sušené uzeniny: klobása z býka, rolovaná slanina.....atd. Vařené uzeniny: hlava sýr, andouillettes, caillettes, atd. Naše grilované pokrmy: andouillettes, klobásky (paprika, jehněčí s mátou, bazalkou atd.)...
Francie, Rungis Cedex
...SAISOF: generalista na ovoce Rungis, generalista na zeleninu Rungis, specialista na sušené ovoce a zeleninu Rungis, zpracované produkty, cateringové produkty, uzeniny, delikatesy, koření, dochucovadla, kulinářské pomůcky. Produkty s označením Label, AOC a další potravinářské produkty. Produkty: Produkty 'La Bédouine', 'Petijoli', 'Two Red Gazelles', olivy, datle, fíky, sušené ovoce, sušená zelenina, koření, čaj. Klientela: trhy, komerční stravování, velkoobchodníci, cateringové služby, řezníci, všeobecné potraviny.
Salaison z Haute Savoie a Rhône Alpes v přírodním střívku, bez barviv a chemických konzervantů. Klobásy jsou pokryty přírodní květinou. Šunka s minimálně 6 týdny sušení. Vysoce kvalitní sušené uzeniny uchovávané v zracím prostoru v Pontchâteau s respektem k produktu.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play