Francie, Broût-Vernet
... kvalitní produkty. Naše sýry jsou zrající na smrkových prknech v klenutém sklepě z 19. století, což poskytuje ideální podmínky pro zrání, které trvá od 2 do 6 měsíců pro naše kozí tomy. Sklep se nachází pod zámkem Vernet.
Francie, Montayral
...LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE je sýrárna specializující se na výrobu sýrů z kozího, ovčího a kravského mléka, které jsou certifikovány jako "biologické zemědělství". Nabízíme širokou škálu produktů: tomy, logy, crottiny, cabécous, camemberty, cihly, čerstvé sýry... Sýrárna používá metody starých mistrů sýrařů, kteří jsou známí pro výrobu produktů vynikající kvality. LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE prodává své produkty v regionálních supermarketech, specializovaných obchodech a v gastronomii vysoké úrovně ve Francii a v zahraničí.
...COOPERATIVE FROMAGERE DES BERGERS DU LARZAC je družstvo založené v roce 1996, které umožňuje 20 producentům z "LARZAC" a "monts du LEVEZOU" v AVEYRONu se spojit a vytvořit řadu charakteristických ovčích sýrů. Pro tento účel jsou jejich tomy zrající v přírodní klenbě se 4 úrovněmi pod zemí, což jim dodává "unikátní" chuť a květinovou kůrku. Více než 11 let jsou všechny jejich sýry také v "BIO" kvalitě.
Francie, Archamps
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play