Francie, Sarrola-Carcopino
Společnost Salaisons Joseph Pantaloni, výrobce řemeslných uzenin poblíž Ajaccia, zajišťuje prodej ve velkém množství profesionálům, stejně jako přímý prodej jednotlivcům. Výrobce korsických produktů, Salaisons Joseph Pantaloni, zdůrazňuje řemeslné výrobky z regionu. Salaisons Joseph Pantaloni vyrábí kvalitní uzeniny a korsické klobásy, výhradně z francouzského masa a s respektem k tradicím...
Portfolio (8)
Francie, Marseille
... produkty: - Mléčné výrobky (sýry, jogurty, mléko, smetana...), - Uzeniny a solené výrobky, - Cukrářské a pečící výrobky, - Halal produkty, - Potravinářské zboží, - Mořské plody, - Mražené výrobky. Můžeme vám nabídnout různé řady potravinářských produktů. SOMEXPORT je vaším partnerem v exportu. Skutečně vás doprovázíme, abychom vám představili nejlepší produkty z každého regionu...
Francie, Rabastens De Bigorre
Pokud jste prodejce, delikatesy, GMS, velkoobchodníci? Neváhejte nás kontaktovat. S více než stoletou zkušeností a jedinečným know-how se Conserverie du Sud vyznačuje jako první výrobce paštik na bázi vepřového masa a jediný, jehož dosah je národní a mezinárodní. Conserverie du Sud uzavřela místní alianci a nakupuje vepřové maso s certifikací od renomovaného dodavatele v regionu, známého svými...
Portfolio (27)
Francie, Carpentras
Od roku 1985 se specializujeme na ruční výrobu zakázkových klobás, ať už malých nebo velkých průměrů. Jsme hrdí na to, že nabízíme produkty 100% místní a francouzské kvality, které jsou uznávány po celém světě a oceněny medailemi v letech 2018 a 2023. Naše sídlo se nachází v Carpentras, na úpatí Mont Ventoux, kde kombinujeme tradici a excelenci, abychom vám nabídli ty nejlepší klobásy. Náš e-commerce web je navržen tak, aby vyhovoval potřebám jednotlivců, a zároveň nabízí prostor pro profesionály: distributory, partnery, sýrařství, řeznictví, delikatesy, malé obchody a supermarkety.
Portfolio (16)
Francie, Laissac
...sušená klobása, klobása, tvoří naši řadu uzenin bez nitritů vyráběnou v našem dílně v Laissac v Aveyronu. COTE2BOEUF je také vynálezcem Popin: jemně krájené uzeniny ve skleněné nádobě, která je 100% recyklovatelná a vratná. Jakmile je vakuově uzavřena, Popina se uchová 3 měsíce při pokojové teplotě. Dostupná ve 3 formátech (Popina, Marmite, Chaudron), bude doprovázet vaše raclette v zimě a talíře uzenin v krásném počasí.
Portfolio (29)
Francie, Lacaune
Založena v roce 1956, společnost OBERTI se specializuje na uzeniny a sušené maso. S 60 lety zkušeností OBERTI kombinuje řemeslné dovednosti, tradiční recepty a moderní vybavení. Maso používané k výrobě uzenin a sušeného masa pochází z kvalitních regionálních zdrojů. Společnost vyrábí a nabízí klobásy, coppa, slaninu, solené a sušené šunky atd.
Francie, Amancy
... vyjádřili lásku k našemu řemeslu. A pokud hovoříme o řemeslném umění, které se předává z generace na generaci, o výběru masa bez kompromisů, o metodách uzenářství, které chceme zachovat jako řemeslné, o výrobě, která vždy vychází z našich rukou, o původních chutích "starých" tradičních místních receptů, online prodeji, o autenticky spravedlivém poměru kvality a ceny... Žádné tajemství, jen zdravý rozum...
Francie, Saint-André-Le-Puy
...Rodina produktů vytvořená v nejčistší tradici horských uzenin. Naše řada Grande Tradition, vyrobená z nejlepších kusů masa, je esencí řemeslného umění Batistou. ŠUNKY Naše šunky pocházejí výhradně z přísně vybraných francouzských prasat a inspirují se kulatým řezem známým jako "Parma". Jsou mírně solené a ručně třené suchou solí, poté pomalu sušené s ohledem na tradiční zrání. Po více než 9...
Portfolio (2)
Francie, MONTREUIL BELLAY
Výrobce andouillettes pro velké prodejny, HORECA, stravování mimo domov, velkoobchodníky, nákupní centra. Výrobce andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel a andouillettes Champenoises z čistého vepřového masa. Andouillettes z regionu 100% vepřové maso balené v ochranné atmosféře. Andouillettes La Saumuroise 100% vepřové maso balené v ochranné atmosféře. Výrobce boudin blanc podle staré receptury, extra libové uzeniny balené v ochranné atmosféře. Andouillettes au Saumur Champigny balené v ochranné atmosféře. Výrobce uzenin pro velké prodejny, HORECA...
... z hovězího masa - halal slanina / halal pancetta z hovězího masa - halal pasterma z hovězího masa - halal jehněčí šunka Naše halal uzeniny ve velkém nabízíme v kusech nebo v baleních nakrájených na plátky. Všechny naše produkty jsou certifikovány jako halal a akreditovány EIAC. Doprava po metropolitní Francii kromě Korsiky.
Portfolio (4)
Francie, Wissous Cedex
Společnost VARACHAUX byla založena v roce 1968. Je to malá a střední podnik (MSP) specializující se na polotovary z masa (PAI). Zajišťujeme suroviny v francouzských a evropských jatkách a bourárnách a naše produkty prodáváme průmyslovým výrobcům hotových jídel a do hromadného stravování. Naší činností je průmyslová příprava syrových a vařených masných výrobků pro potravinářský průmysl hotových...
Francie, Pamiers
Firma byla založena v roce 1984 při odkupu malé místní uzenářské firmy v Ariège. Po mnoho let se rodina Commenges věnovala prodeji kvalitních uzenářských výrobků. A právě v roce 2000, na přelomu nového století, jsme se, s ohledem na naše dlouhé zkušenosti v oblasti zpracování vepřového masa, rozhodli stát se výrobci. Uzenářství Commenges bylo na světě. Dnes je to již třetí generace uzenáře, která...
Francie, Villefranche De Rouergue
Od svého vzniku v roce 1962 se společnost SACOR specializuje na suché uzeniny z jihozápadu Francie. SACOR nabízí potravinářské produkty založené na tradičních a regionálních receptech. Společnost tak nabízí suchou klobásu, suchý salám, talíře s uzeninami, chorizo, suchou šunku, coppa, pancettu, salám, uzenou slaninu atd. Společnost se zavazuje k transparentnosti a dokonalosti chuti.
Francie, Nantes
Společnost BERJAC se specializuje na velkoobchod s masem a rybami určenými pro profesionály v oblasti gastronomie (restauratéři, řezníci, cateringové služby, obchodníci, malé obce) a zajišťuje prodej v obchodě a provádí dodávky v oblasti Loire-Atlantique, Vendée, Maine a Loire: maso (hovězí, telecí, jehněčí, vepřové), vnitřnosti, uzeniny, drůbež, čerstvé produkty (ovoce a zelenina, potraviny), ryby. Společnost BERJAC patří do rodinné skupiny CADEGAU: BtoB činnost s čerstvými produkty (maso a ryby) v Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes a Marée) a Saumur (Savia).
Francie, Sceaux Sur Huisne
Od roku 1966 je společnost Bahier uznávaným hráčem na trhu uzenin. Je lídrem na francouzském trhu s bílým a černým jelitem a druhá na trhu s rillettes. Neustále inovující, Bahier dnes nabízí 5 produktových rodin: Jelita, Rillettes, Uzeniny, Vnitřnosti a Drůbeží produkty. Francouzský výrobce rillettes.
Francie, Le Rouget
Společnost MAS se sídlem v Rougetu v Cantal se specializuje na uzeniny, sušené maso a tradiční konzervy z Centrálního masivu. Firma nabízí produkty s jednoduchými a autentickými recepty. Například nabízí sušenou šunku zrající až 24 měsíců v jejich sušárně v Rougetu a ručně míchanou vepřovou paštiku. Dům MAS je známý kvalitou a autentičností svých produktů.
Francie, Auros
... chovatelů, řezníků a uzenářů a vždy jsme hájili místní a řemeslné dovednosti. V MAISON VOISINE máme dvě provozovny, které vznikly díky rodinné spolupráci: výrobu v PAU s Frédéricem Lacostem, Mistr řezník a catering a místo pro výběr produktů, skladování v chladu a přípravu objednávek v AUROS, poblíž BORDEAUX. Zde jsme vyvinuli marketingový nástroj, který je také k dispozici našim zákazníkům. Dodáváme po celé Evropě. Můžeme vám tak přímo dodávat čerstvé a suché produkty do 4 dnů, za opravdu zajímavých podmínek. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací!
Portfolio (31)
Francie, Lacaune
...Již v roce 1926 začal "Milhau" chovat prasata a zpracovávat uzeniny v horské oblasti v srdci Monts de Lacaune: nová uzenářství z Lacaune byla na světě. Později, v roce 1967, Yves Milhau převzal řemeslo svého dědečka a zřídil své dílny v srdci hlavního města uzenářství v Occitanii: Lacaune, chuť regionu. Dnes čtvrtá generace pokračuje v udržování tradice výrobou autentických produktů. Dobrá chuť...
Francie, Carquefou
...Dům Quillard s talentem a upřímností podepisuje produkty "domácí", které odpovídají novým očekáváním: tradice, řemeslné zpracování a autentičnost. Každá produktová řada je výhradně vyrobena z prvotřídních surovin vybraných podle specifikací a zpracovávána tradičním způsobem. Uzenářství: * Šunka: Šunka z Vendée na starý způsob IGP, sušená šunka uzená na starý způsob * Uzenářské výrobky na starý...
Francie, Beaumont De Lomagne
... respektem k tradicím a know-how francouzské gastronomie jihozápadu. Bez barviv a konzervantů, všechny naše produkty jsou vyráběny v naší dílně na cestě k Auch v Beaumont de Lomagne, mezi GERS a TARN & GARONNE.
Francie, Rungis
Společnost di spé ré se nachází v Rungis. Nabízíme regionální uzeniny jako je foie gras, čerstvé produkty, míchané saláty, losos... Vždy jsme byli zaměřeni na objevování nejlepších produktů z našich francouzských a zahraničních provincií. Společnost, velkoobchod s uzeninami, byla založena v roce 1975 a na MIN v Rungis se usadila již v roce 1978. Speciality zahrnují především regionální uzeniny, foie gras, lososa Label Rouge, čerstvé produkty a také míchané saláty. Gastronomie: Výroba regionálních a zahraničních specialit. Tel.: 01 46 87 33 00.
Francie, Aix En Provence
... nabídnout přizpůsobenou a komplexní službu. V CAS’AIACCINA máme rádi dobré věci, proč se o ně s vámi nepodělit?! Kvalitní produkty pro ty, kteří si rádi vychutnávají jejich chuť... Dokázali jsme se obklopit kvalifikovanými odborníky v oboru, kteří jsou odhodláni vás uspokojit. Ale také přísně dodržujeme řadu specifikací a zapojujeme se do procesů HACCP, IGP, VPF a BIO. Sledování a kontrola se tak provádějí v každé fázi výroby, od dodávek až po hotový produkt, abychom našim zákazníkům nabídli kvalitní uzenářské výrobky.
Francie, Les Aldudes
Společnost PIERRE OTEIZA vyrábí regionální potraviny. Nabízíme šunky, bůčky, kachní prsa, klobásy, chorizo, garbury, krémové polévky, foie gras, rillette, paštiky, konfitované pokrmy, cassoulet, sýry a víno. Naše produkty distribuujeme ve Francii a na export.
Francie, Foix
...V přírodním a autentickém prostředí rodina ROUCH od roku 1870 pokračuje v výrobě skutečných regionálních produktů, rustikálních a plných chuti. Jambon de Pays Ariégeois, sušená jádrová klobása, klobása pod popelem l'Ariégeois, foie gras, kachní konfity, paštiky z divočáka, z jelena atd... Uzenářství ROUCH vyrábí své produkty ve svém laboratoři schváleném podle evropských norem, ve Ferrières v Ariège.
SA SALAISONS PYRENEENNES je společnost specializující se na výrobu výjimečných šunek. Salaisons Pyrénéennes uplatňují autentické know-how při výrobě šunek a výjimečných salámů. Stejně jako u velkých vín, tyto salámy jsou vyráběny z chovu kvalitního „odrůdy“: certifikovaného bílého prasete z Jihozápadu. Produkty pocházející z „odrůdy“ bílého prasete jsou prezentovány pod značkou „SALAISONS PYRENEENNES“.
Francie, Manosque
Společnost Le Séchoir des Alpes je firma specializující se na sektor agroalimentární, konkrétně na výrobu uzenin a sušených mas. S tradičním a řemeslným know-how, které se předává z generace na generaci, vám Le Séchoir des Alpes nabízí řadu kvalitních produktů, které představují všechny chutě Provence.
Francie, Montreuil Bellay
Pro vaše potěšení vám Roger BODET, mistr řezník, představuje veškerý svůj talent a umění prostřednictvím široké škály sušených klobás. Formované v přírodních střívkách, klobásy jsou poté umístěny do sušárny, kde budou velmi postupně přivedeny na ideální teplotu, která je příznivá pro rozvoj chutí a povrchových květů, které jsou tak charakteristické pro dobrou sušenou klobásu. Je to fáze, během které jsou nejvíce hýčkány, protože se poté musí chladit po pečlivě naplánovaných krocích. Pak přijde čas na zrání v sušárně za podmínek pečlivě sledované teploty a vlhkosti po dobu několika týdnů.
Francie, Servas
... surovin, sledovatelnosti produktů a našem průmyslovém know-how. Naše produkty jsou přímo inspirovány recepty z regionu Bresse a vyráběny s pečlivě vybranými ingrediencemi. Vyrábíme šunky, černé a bílé klobásy a mnoho dalších uzenářských výrobků, jako jsou hlavy sýrů, Bressan civiers, vařené klobásy z Lyonu nebo andouillettes.
Salaisons de l’Adour se primárně zabývá zpracováním a zráním jambonu z Bayonne a výjimečného jambonu z černého prasete. Získáváním kvalitních surovin a inspirováním se tradičními baskickými a bigourdanskými metodami, Salaisons de l’Adour zaručuje vysokou kvalitu a prestiž svých produktů. Ve spolupráci s místními chovateli a schválenou porcovnou mají Salaisons de l’Adour výhodu v nabídce bio jambonu z Bayonne, což je přírodní produkt, jehož výroba respektuje naše životní prostředí.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play