• europages
  • >
  • FIRMY - DODAVATELÉ - POSKYTOVATELÉ SLUŽEB
  • >
  • meat cuts

Výsledky hledání pro

Meat cuts - Výrobce - Francie

FrancieVýrobce
  1. AGNEAUX MACQUET

    Francie

    Společnost AGNEAUX MACQUET, je Výrobce, která působí v Bourání masa sektoru. Působí rovněž v sektorech lambs. Sídlí v Fruges, Francie.

  2. BOUSQUET A. SARL

    Francie

    Společnost BOUSQUET A. SARL, je Výrobce, která působí v Maso a uzeniny - stroje a zařízení sektoru. Působí rovněž v sektorech Bourání masa, Bourání masa, wholesale meats, a machines for cutting and slicing meats. Sídlí v Luc La Primaube, Francie.

  3. MONTAGNES SAVEURS

    Francie

    Společnost MONTAGNES SAVEURS, je Výrobce, která působí v Bourání masa sektoru. Působí rovněž v sektorech butcher's offal, a items for butchers. Sídlí v Aime-La-Plagne, Francie.

  4. STE VITREENNE D'ABATTAGE JEAN ROZE

    Francie

    Společnost STE VITREENNE D'ABATTAGE JEAN ROZE, je Výrobce, která působí v Maso a drůbež čerstvé sektoru. Působí rovněž v sektorech Bourání masa, a Bourání masa. Sídlí v Vitre, Francie.

  5. SOVICA LOTTIN

    Francie

    Společnost SOVICA LOTTIN, je Výrobce, která působí v Koňské maso, čerstvé sektoru. Působí rovněž v sektorech Bourání masa, a Bourání masa. Sídlí v Angers, Francie.

Office Building Outline icon
Jedna stránka pro vaši společnost
Vidíte to? Vaši potenciální zákazníci také. Přidejte se k nám, abyste se zviditelnili na europages
  1. VARLET MACHINES

    Francie

    Verified by europages badge

    Varlet Machines, a French company based in Boulogne-sur-Mer, specialises in the design, manufacture and sale of machines for processing fish, meat and poultry. All our machines are designed using robust components and are made in France at our in-house workshop. Our technicians will travel to deliver and install the machines at your facility. With over 80 years' experience we design innovative machines, with every component and material carefully selected to meet the specific needs of actors from the food industries: -shopkeepers, -producers, -manufacturers. Our teams fabricate over 200 machines every year at our workshop, with over 50% of them going for export. The company is present is over 30 countries worldwide and enjoys the backing of a wide network of trusted partners, distributors and agents. Varlet has developed to support the needs of its clients in all parts of the world. Varlet is France's leading manufacturer of machines for processing fish, meat and poultry.

  2. PROFIL EXPORT VIANDES

    Francie

    Verified by europages badge

    PROFIL EXPORT is a family company based in Isère, specialising in horse , horse products and processed horse meat. Horse raising, horse slaughtering, deboning, horse butchering, horse meat processing, vacuum packing, barquette, bulk, canned, distribution. Experts in the entire French horse industry. Our site is IFS CERTIFIED.

  3. AIVT

    Francie

    Verified by europages badge

    Společnost AIVT, je Výrobce, která působí v Montované stavby sektoru. Působí rovněž v sektorech Modular solutions, Modular slaughterhouse system, Mobile slaughterhouse for poultry and sheep, Slaughter containers for poultry and sheep, Semi-mobile slaughterhouse for poultry and sheep, Agri-food modules, Construction of agri-food modules, Modular agri-food solution, a Poultry slaughterhouse module. Sídlí v Pledran, Francie.

  4. LUTETIA

    Francie

    Společnost LUTETIA, je Výrobce, která působí v Uzeniny - stroje a zařízení sektoru. Sídlí v Plailly, Francie.

  5. BOUCHERIE CHARCUTERIE TRAITEUR SIGMANN SAS

    Francie

    Společnost BOUCHERIE CHARCUTERIE TRAITEUR SIGMANN SAS, je Výrobce, která působí v Maso a uzeniny - stroje a zařízení sektoru. Působí rovněž v sektorech Uzeniny - stroje a zařízení, a Uzeniny - stroje a zařízení. Sídlí v Ingersheim, Francie.

  1. CHARCUTERIE DES LIMOUCHES

    Francie

    Společnost CHARCUTERIE DES LIMOUCHES, je Výrobce, která působí v Uzeniny - stroje a zařízení sektoru. Sídlí v Chateaudouble, Francie.

  2. COSTA ET FILS

    Francie

  1. CÔTE2BOEUF

    Francie

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.