Francie, Valence
F2S byla založena v roce 2013 jejím manažerem panem Serpeginim Fabriziem. S více než 25letou zkušeností v potravinářském průmyslu dokázal vybudovat síť jak v přední, tak v zadní části dodavatelského řetězce. To mu umožnilo mít téměř úplnou kontrolu nad výběrem svých dodavatelů a zboží. Silnou stránkou společnosti F2S je skutečnost, že je přímo spojena s výrobními závody, což jí umožňuje být co nej...
Portfolio (68)
Francie, Paris
CBDIS GREENEO je odpovědný výrobce a angažovaný od roku 2012. V průběhu let jsme investovali do výzkumu a vývoje. Všechny položky v našem katalogu splňují přísné a rigorózní specifikace. Naše E-liquidy CBD jsou studovány, vyráběny a plněny ve Francii. Oleje používané k výrobě našich CBD olejů pocházejí výhradně z francouzského ekologického zemědělství nebo odpovědného zemědělství. Náš CBD je BEZ t...
Portfolio (36)
Francie, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK je společnost zabývající se zpracováním ovoce z ekologického zemědělství. Preferujeme místní dodávky našich plodů a naše džemy vaříme v kotli. Od roku 1973 se věnujeme ekologickému zemědělství a naše výrobky zpracováváme tradičním způsobem, abychom dosáhli co nejlepší kvality při výrobě: ekologických džemů, kompotů, pyré, želé, krémů z švestek a kaštanů. Dále také sušeného ovoce a ovoce...
Francie, Nousty
Založena v roce 1986 Françoisem CROPSALem, společnost CROPSAL je nejstarší výrobce domácích džemů a želé v Pyrenejích. Nabízíme velmi širokou škálu sladkých pochoutek vyrobených tradičním způsobem, které spojují jemnou kombinaci tradičních chutí a mnoha originálních variant, jako jsou „Broskve s Jurançonem“, „Jahody s Madiranem“, „Pomeranče s Armagnacem“, „Fíky se třemi citrusy, ořechy a perníkem“...
Portfolio (4)
Francie, Nogent-Sur-Seine
...Více než 40 let se společnost GAGET (bio certifikovaná Ecocert) věnuje svému umění v oblasti návrhu jedinečných chutí pro potravinářský průmysl. Ve svém vysoce technologickém laboratoři vytváří speciální chutě, extrakty z kávy (Arabica, Robusta, směsi Arabica/Robusta), karamel (aromatický tekutý karamel, slaný máslový karamel, mléčný karamel) a ovocné přípravy (citrusy, žluté ovoce, červené ovoce, exotické ovoce, mrkev a rebarbora), určené pro čerstvé mléčné výrobky (dezertní krémy, jogurty), zmrzliny, mražené nebo mléčné dezerty, pečivo a cukrovinky.
Francie, Marmande
Společnost ST DALFOUR vyrábí mnoho ovocných přípravků, ale také hotových jídel. 98 % produkce je exportováno. Naším hlavním produktem je ovocný dezert (džem) ST DALFOUR, který je 100 % z ovoce, bez barviv a konzervantů, a jeho zvláštností je použití hroznové šťávy jako sladidla.
Francie, Saint-andiol
V průběhu let se SOJUFEL stala jednou z předních firem v oblasti výroby ovocných a zeleninových šťáv. Náš ohleduplný přístup k produktu, naše technické know-how a naše schopnost radit našim klientům jsou pro nás základy excelentního produktu. Výběr produktu, vyvážení chutí, balení nebo uvedení na trh… poradenský inženýr a technici SOJUFEL podporují všechny klienty, zemědělce, průmyslové podniky nebo mladé tvůrce po celou dobu procesu výroby jejich nápojů na bázi ovocných nebo zeleninových šťáv.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play