Francie, Castelnaudary
... tradice s bílými fazolemi z Castelnaudary a masem od regionálních producentů. Jsme k dispozici pro jakékoli další informace o našich produktech. V "Le Coustelous" je rodina v srdci naší konzervárny a jsme hrdí na to, že s vámi můžeme sdílet naši vášeň pro gastronomii Jihozápadu. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat!
Portfolio (37)
Francie, Emerainville
... jednotlivých zemích, přičemž se zaměřujeme na certifikáty zaručující kvalitu. Naším závazkem je zpopularizovat tyto gastronomické produkty a umožnit vám být stále kreativnější a originálnější ve vašich výběrech a nákupech, s cílem nabídnout vám na míru šité nabídky, které dosud nebyly distribuovány na mezinárodní úrovni. VDC je zkratka pro „Vie de Château“, což má za cíl vytvořit pro vás jedinečný pocit návratu k francouzskému umění žít.
Francie, Auros
... chovatelů, řezníků a uzenářů a vždy jsme hájili místní a řemeslné dovednosti. V MAISON VOISINE máme dvě provozovny, které vznikly díky rodinné spolupráci: výrobu v PAU s Frédéricem Lacostem, Mistr řezník a catering a místo pro výběr produktů, skladování v chladu a přípravu objednávek v AUROS, poblíž BORDEAUX. Zde jsme vyvinuli marketingový nástroj, který je také k dispozici našim zákazníkům. Dodáváme po celé Evropě. Můžeme vám tak přímo dodávat čerstvé a suché produkty do 4 dnů, za opravdu zajímavých podmínek. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací!
Portfolio (31)
Francie, Saint-Jean-Le-Vieux
...Založena v roce 1993, Maison Mayté je tradiční basque řeznictví. Maison vyrábí širokou škálu sušených uzenin z Baskicka: šunky, klobásy, sušené klobásy, ploché nebo rolované břicháče, chorizo, sušené lomos... Maison také nabízí své speciality na bázi kachny (foie gras, prsa, konfit, rillette, paštiky z foie gras), vepřového (baskická paštika, baskická paštika s pimentem d'Espelette, venkovní...
Francie, Revel
... recepty prostřednictvím nezávislé výroby v roce 1986. V roce 1998 tato rodinná firma získává novou dimenzi a zaměřuje se na budoucnost: přesun výrobní jednotky, aby čelila nárůstu výroby, do moderní jednotky na místě podnikatelské zóny jablka v Revelu, navržené a koncipované s ohledem na požadavky evropských norem. Dnes se sortiment produktů Revelois obohatil o další regiony: Gers a Tarn a Garonne, které vás zveme k objevování... Revelois: to je také tým 9 techniků a výroba 1.000.000 produktů ročně.
Francie, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE úzce spolupracuje s profesionály v oblasti gastronomie, aby poskytla řešení pro jejich cateringovou činnost a dodávala jim foie gras. EURALIS GASTRONOMIE disponuje několika značkami podle požadovaných trhů, jako jsou ROUGIÉ, MONFORT nebo JEAN STALAVEN. Jsme specialisté na chov a zpracování kachen a hus.
Francie, Laguiole
La Maison CONQUET se specializuje na gastronomické tradice Aubracu. La Maison tak vyrábí uzeniny, konzervy a mnoho druhů masa a specialit z čistokrevného hovězího masa Aubrac, vepřového, jehněčího z Aveyronu a telecího. Firma také vyrábí hotová jídla, vnitřnosti, aligot a místní sýry jako je tome. Nabízená hotová jídla od Maison jsou převážně tripoux, plněné zelí a aveyronské farçous s švestkami.
Francie, Saint-Jean Du Bruel
ROGER VIDAL je malá a střední podnik, který se specializuje na výrobu gurmánských produktů "Vyrobeno ve Francii": paštiky, teriny, speciality a pomazánky, které jsou od 90. let exportovány na mezinárodní trh: Brazílie, Austrálie, Spojené království, Německo, Itálie, Dánsko, Česká republika, Nizozemsko atd. Společnost nabízí tradiční a BIO produkty, které jsou distribuovány do delikates, vinoték, ...
Francie, Vigan (Le)
Společnost THOCAVEN se specializuje na chov kachen. Kachny krmíme zrnovým kukuřičným krmivem, abychom zajistili zdravé a přírodní produkty. Nabízíme kompletní sortiment kachního masa, jako je foie gras, prsa, konfitované maso, tournedos, rillette, klobásy, stehna...
Francie, Nogent Sur Oise
... Francii je specialita na bázi vepřového masa spojená s kořením podle jedinečného receptu, který tvoří pověst našeho chorizo. Naše produkty: Sušená klobása z šunky, Chorizo krk, Tyčinky chorizo, Chorizo PP D32 tyč, Plátky chorizo, Kostičky chorizo, Zbytky chorizo, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Plátky chorizo cular, Chorizo D 55 catering, Chorizo catering PP D55, Plátky chorizo D55, Coppa solené...
Francie, Nantes
Společnost BERJAC se specializuje na velkoobchod s masem a rybami určenými pro profesionály v oblasti gastronomie (restauratéři, řezníci, cateringové služby, obchodníci, malé obce) a zajišťuje prodej v obchodě a provádí dodávky v oblasti Loire-Atlantique, Vendée, Maine a Loire: maso (hovězí, telecí, jehněčí, vepřové), vnitřnosti, uzeniny, drůbež, čerstvé produkty (ovoce a zelenina, potraviny), ryby. Společnost BERJAC patří do rodinné skupiny CADEGAU: BtoB činnost s čerstvými produkty (maso a ryby) v Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes a Marée) a Saumur (Savia).
Francie, Montfort En Chalosse
Založena v roce 1982, družstvo FOIE GRAS DE CHALOSSE dnes sdružuje 80 producentů. S cílem zachovat své řemeslo, místní tradice a ocenit kvalitu svých produktů se chovatelé od roku 1999 zapojili do iniciativy Label Rouge. Všichni zvířata jsou chována na volném prostranství, krmena kukuřičným zrnem v kolektivních výbězích. Při vstupu do družstva jsou stará minimálně 104 dní. Družstvo FOIE GRAS DE CHALOSSE vyrábí kachní játra, žaludky, konfitované výrobky, prsa, křídla, rillette, teriny a paštiky.
Francie, Sisteron
Společnost Taste of Provence je výrobcem tradičních provensálských hotových jídel. Společnost nabízí širokou škálu různorodých pokrmů, které jsou 100% provensálské. Díky těmto typickým pokrmům vyráběným s provensálským know-how se společnosti podařilo prosadit na francouzském trhu s hotovými jídly.
Francie, Le Mas D'agenais
...Situováno v Lot-et-Garonne v srdci gastronomického jihozápadu mezi Périgordem a Baskickem, naše rodinná firma se snaží udržet naživu stoletou kulinářskou tradici. Založena v roce 1956 v Mas d'Agenais, zaměřujeme se na zachování tradiční kvality s respektem k moderním normám. Dnes se specializujeme na nové originální a atypické teriny: Terina s kopřivovými výhonky, terina malý Agenais se švestkami, další s sušenými rajčaty a třemi paprikami,…...
Francie, Caylus
Od roku 1896 uplynulo 121 let a know-how společnosti Conserves d’Autrefois se stále obohacuje. 121 let, co vykonáváme naše řemeslo s vášní, precizností a kreativitou… Naše kulinářské dědictví, bohaté, vycházející z mnoha receptů, které naši kuchaři vypracovali během všech těchto desetiletí, nám dnes poskytuje cenné know-how vyplývající z tohoto dědictví. Nachází se v srdci Quercy Conserves d’Autrefois, znáte? Na vstupu do Caylus, v Quercy, tým 19 lidí se snaží propagovat to nejlepší z naší regionální gastronomie. Přijďte objevit transparentní společnost.
Francie, Laguiole
DROSERA GOURMANDE je firma specializující se na ruční výrobu regionálních potravinových specialit. DROSERA GOURMANDE vyrábí řadu potravin na bázi kachny, jako je foie gras, bloky foie gras, pěny z foie gras, žaludky, konfitované pokrmy, kachní prsa atd. Firma také nabízí tripoux, klobásy, paštiky, fritony, cassoulet, galantiny, teriny na aperitiv a teriny z divočiny.
Portfolio (2)
Francie, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia, to je především příběh vášně, vášnivých lidí. Vášnivých pro dobře odvedenou práci, vášnivých pro mezilidské vztahy, vášnivých, jako byli Gilbert a jeho manželka Jeanine, když v roce 1961 se rozhodli otevřít svůj obchod v srdci malebné vesnice Castelnau d’Estretefonds. Pěkná firma, kde paní vkládá veškerou svou energii do zdůraznění talentu řezníka pana. Vzdělaní, aby pokračova...
Francie, Captieux
Více než 20 let se společnost FALIERES NUTRITION specializuje na výrobu a balení potravinových produktů pro výživu lidí v "nomádské" situaci. Společnost vyrábí hotová jídla pro sportovce, dobrodruhy, vojáky, osoby na expedicích v poušti, na oceánech nebo na vrcholcích hor. FALIERES NUTRITION také nabízí své jídelní sady pro nouzové situace a sociální pomoc.
V srdci vysokohorského Pyrenejského podhůří, již tři generace "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS udržují staré řemeslo naší rodiny v TOURNAY, bývalé bastidě ze 14. století. AUTENTICITA: foie gras, konfity, z hus a kachen vybrané. TRADICE: kuchyně, kterou jsme již ochutnávali v roce 1870 na panství La Lande. KVALITA: kuchyně z gasconska, pomalu vařená pro vás, řemeslně a ručně b...
Konservárna Saint Christophe je podnik z regionu Hauts de France, který vyrábí potravinové konzervy a distribuuje je po celé Francii a Evropě. Jako obchodníci jsme na začátku vyvinuli naši činnost v oblasti konzervování v rámci naší farmy a specializujeme se na tuto oblast. Jsme výrobci konzerv již 27 let a naše produkty jsou zaručeny bez přidání chemických aditiv a v souladu s veterinárními normami a požadavky.
Francie, Saint Joseph De La Reunion
Francie, Castels
Francie, Simiane La Rotonde
Francie, Saleilles
Francie, Ploumagoar
Francie, Reims
Francie, Marquette-Lez-Lille
Francie, Douai

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play