...Maso a sádlo z vepřového masa, játra z vepřového masa 34%, VEJCE, sůl, pepř, koření. Maso pochází z Francie.
RADY ŠÉFKUCHAŘE:
Podávejte čerstvé s chlebem, okurkami a trochou dobrého vína…
U nás se slavnostní jídlo pojí s čerstvou zeleninou a paštikami! Nejznámější je samozřejmě ta, kterou si právě vychutnáte: PAŠTIKA Z JÁTER!
Malá rada: uchovávejte ji v chladu! Vždy bude vaším nejvěrnějším společníkem na nečekanou oslavu, piknik, chlebíček ve 4 hodiny, nebo na televizní večer…
A nakonec nezapomeňte ji podávat se svým nejlepším přítelem, křupavou okurkou.
...Prémiový aperitiv vyrobený z piment d'Espelette a dalších koření.
V rámci prémiového aperitivu nabízíme terinu z vepřového masa s černým česnekem. Receptura odráží velké řemeslné dovednosti a jemně kombinuje aroma černého česneku, piment d'Espelette a pepře.
Objednejte online, dodání do 48 hodin.
Ingredience: libové vepřové maso*, vepřovájátra, vepřový tuk*, francouzský černý česnek*, mořská sůl, pepř*, piment d'Espelette*, bylinky z Provence*
* Ingredience 100% pocházející z ekologického zemědělství
Množství: 90g
Skladování: Po otevření uchovávejte v chladničce.
... vepřové hlavy, líčka a jazyk
mražené vepřové žaludky, vepřové střevo
mražené vepřové přední nohy, mražené vepřové zadní nohy
mražené vepřové zadní nohy, přední nohy
mražená vepřová srdce a mražená vepřovájátra...