...Sušení atomizací (nebo spraydrying) je chemický proces, který umožňuje sušení mikroenkapsulí, vycházející z kapalné disperze, aby se získala pevná kompozice ve formě prášku. Je to nejpoužívanější průmyslová technika pro výrobu prášku v domácích a hygienických produktech. Kapalný produkt je rozprášen na malé kapky, které se setkávají s horkým vzduchem uvnitř atomizačního sušiče. Voda z produktu...
Portfolio (18)
Francie, Grigny
...Ingredience: Pšeničná mouka - 30 %, zelenina (paprika, červená cibule) - 20 %, hovězí maso - 19 %, voda, slanina - 8 %, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), slunečnicový olej, sůl, cukr, bílé víno, glutamát, sezamový olej, pepř, zázvor v prášku, tapiokový škrob, E412 guarová guma. Průměrné nutriční hodnoty na 100 g produktu: Energie 820 kJ / 196 kcal, tuky 8,0 g (z toho nasycené...
Portfolio (10)
Francie, Feurs
...Spálené cukry jsou tekuté nebo pevné karamelové látky tmavě hnědé barvy, které vznikají kontrolovaným působením tepla na potravinářské cukry v nepřítomnosti chemických látek podporujících karamelizaci. Pokud spálený cukr dodává chuť hotovému produktu, bude považován za aromatický karamel. Spálené cukry existují ve formě prášku nebo tekutiny, jsou také k dispozici v BIO variantě. Dodávají jak...
Portfolio (6)
Francie, Mietesheim
... sushi a sashimi (syrových ryb). Lze ho nalézt ve formě tuby s hotovou pastou nebo v prášku, do kterého je třeba přidat vodu, aby se získala slavná zelená pasta. Bohaté na vitamín C, draslík a vápník, je také známé svým účinkem na volné radikály (antioxidant), cukrovku nebo oběhový systém. Tato kulinářská příprava s intenzivní chutí je zcela vyrobena z ekologického zemědělství. Složení: Křen* 32%, jablečný ocet*, ocet z alkoholu*, voda, mořská sůl, shoyu* (voda, sója*, pšenice*, sůl...
Portfolio (80)
Francie, Talant
... Color umožňují dosáhnout jemnějších barev než intenzivní barviva. Můžete upravit dávkování podle svých přání, abyste dosáhli barvy více či méně syté, v mezích regulace. Před přidáním potravinářského barviva v prášku do vaší přípravy doporučujeme nejprve ho naředit v troše vody a poté přidat do vaší směsi. Dobře promíchejte, aby se barvivo rovnoměrně rozložilo a dosáhli jste jednotné barvy. Reference: SPR05 Skladem: 128 produktů Složení: E110 Hmotnost: 0.01 Rozměry: 10g HmotnostCena: 0.01...
Portfolio (192)
Francie, Arles
...Maison Lesage Pâte de fruits de Provence obalené v praliné gianduja s mandlemi z Provence a ovocnou polevou. Skladování na suchém místě při teplotě mezi 16 a 20 °C. Složení: cukr, kakaové máslo, mandle z Provence, kakaová pasta, sušené odstředěné mléko, dehydrovaný glukózový sirup, stabilizátor sorbitol v prášku, meruňka, třešeň, fíky, jahoda, voda, jahoda, třešeň, fíky, meruňka, gélifiant pektin, obalovací činidlo arabská guma, kyselina citronová, sójový lecitin...
Portfolio (142)
Francie, Saint Genis Laval
... povrchů: měření úhlu kontaktu, tensiometr • Viskozitu Brookfield: viskozimetr, reometr, analyzátor textury a toku prášku • Analýzu částic: zeta potenciál • Reologii gum a polymerů: Mooney, MDR, RPA • Lis na vyhřívané desky • Charakterizaci pórů a povrchů • Analýzu paliv, maziv, tuků: bod vzplanutí, tlak páry, atd. • Měření propustnosti: vzduch, voda, plyn...
Portfolio (87)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play