Francie, Montelimar
... specialita se vyrábí v oblasti Drôme provençale v Montélimaru (26200) - Tradičně je Nougat de Montélimar ochucen pouze vanilkou a vyrábí se z mandlí, pistácií a provensálského medu.","Ingredients : Sugar, almonds, glucose syrup, honey, pistachios, potato starch, icing sugar, unleavened bread (water, starch, vegetable oil), egg whites, natural vanilla flavouring.":"Složení : Cukr, mandle, glukózový...
Portfolio (154)
Francie, Saint Lambert De La Potherie
... proofing chamber is equipped with a water tray for humidification so that the risen dough does not dry out. The temperature of the proofing cabinet can be adjusted from 30°C to 60°C. Insertions: GN 8 x 2/3 or 442 x 320 mm Stainless steel: 18/10 Temperature range: 30 °C to 60 °C Power: 2.0 kW / 230 V 50-60 Hz Dimensions: L 700 x P 600 x H 960 mm Weight: 44 kg...
Portfolio (188)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play