SARL des 2 Puys je rodinná firma nacházející se v srdci Périgordu, specializující se na výrobu ořechů již více než 20 let. S vášní a odborností pěstujeme odrůdy Franquette BIO, Fernor a Chandler. Nabízíme širokou škálu produktů, jako jsou sušené ořechy, jádra ořechů, ořechový olej a také ořechy obalené v čokoládě. Balení sáček 500g, 1kg a síťka 5kg. Naše produkty pocházející z odrůdy Franquette j...
Portfolio (18)
Francie, Talant
...), zmrzlé (tiramisu, profiterole a mont blanc), stejně jako sušenky a další vánoční pochoutky (skořicové hvězdy, perníček...) Ilustrováno krok za krokem, v Bûches et Gourmandises de Noël také najdete základní recepty: sušenky, těsta, krémy... Text ve francouzštině a angličtině. Formát 20,5x26,7 cm. Reference: BEL42 Na skladě: 9 produktů Rozměry: 250 stran Jazyk: Francouzština a angličtina...
Portfolio (192)
Senegal, Dakar
DELICES DE FEMMES navrhuje a vyrábí přírodní a biologické kosmetické a wellness produkty. Naše výrobky jsou vyráběny ručně, což je mezinárodně uznávaná metoda. Používáme metodu studené saponifikace pro výrobu našich mýdel a využíváme místní ingredience, jako jsou oleje z senegalského regionu, africké másla a esenciální oleje. Nabízíme wellness produkty inspirované tradičními africkými recepty taj...
Portfolio (57)
Francie, Biguglia
Původem z Korsiky, šéfkuchař Jean-Michel Querci chce prostřednictvím svých výtvorů sdílet svou lásku k produktům ze svého ostrova. Vynálezce džemu na bázi Brocciu (čerstvý korsický sýr), šéfkuchař nám nabízí kulinářskou cestu do svých kořenů. Řada "O Mà" je velmi rozmanitá a zahrnuje sladké potěšení (džemy, pomazánky, aromatizované cukry, koláče) i slané potěšení (předkrmy, omáčky a koření, aromat...
Portfolio (68)
Francie, Saint-Georges-Sur-Eure
REVES DE GOURMANDISES je dílna, která vyrábí vonné rostlinné svíčky s dřevěnými knoty a vonné vosky s pečlivě vybranými vůněmi z Grasse. Naše svíčky jsou vyrobeny na bázi sójového vosku a naše vonné vosky jsou z řepkového vosku. S ohledem na životní prostředí používáme pouze přírodní a rostlinné vosky. Svíčky jsou odlévány ručně. Vosk, který používáme, je biologicky odbouratelný a nevypouští toxi...
Portfolio (81)
Společnost LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN, založená v roce 2017, sídlí v Liège v Belgii. Specializujeme se na výrobu řemeslného nugátu. Naše produkty jsou vyráběny v naší vlastní dílně díky know-how předávanému z generace na generaci, což je činí autentickými. Náš nugát je vyráběn s respektem k tradicím a s pečlivě vybranými kvalitními ingrediencemi. Jeho chuť, která je zároveň křupavá a krémov...
Portfolio (34)
GOURMANDISES MEDIEVALES, řemeslná středověká cukrárna nacházející se v PROVINS ve Francii, nabízí širokou škálu tradičních a originálních sušenek a koláčů. Paní Corinne vás zve na skutečnou cestu časem a historií a oživuje recepty ze středověku. Svět plný chutí, kde se mísí kuchyně a historie! Naše sušenky a koláče neobsahují barviva, umělé aroma ani konzervanty a použité ingredience pocházejí z ...
Portfolio (13)
Francie, Saint Georges Sur Loire
Přijďte objevovat speciality Anjou, jak sladké, tak slané. Sestavte si vlastní gurmánské koše s čajem, cukrovinkami, víny, terinami, pokrmy, džemy, čokoládou, pepřem, kořením, kávou....
Odpovídající produkty
Káva Costa Rica
Káva Costa Rica
Portfolio (1)
Francie, Sortosville-En-Beaumont
... příkladů našich sušenek: "Langues de Chat", "Galettes Normandes", "Cookies aux Éclats de Caramel", "Cookies aux pépites de Chocolat", "Sablés Diamant enrobés de Chocolat Lait", "Palets Fins aux Amandes", "Palets Normands", "Amandines", "Gourmandises". Naše měkké recepty: "Petits Fours Financiers", "Brownies", "Petits Cakes aux Raisins", "Madeleines". Naše recepty s merengem: "Doigts de Dames", "Délices de Léa", "Rochers Coco", "Congolos". La Maison du Biscuit probouzí vaše chuťové pohárky a vzpomínky na dětství.
Společnost CONFITURES ET GOURMANDISES GONDOLO nabízí soubor džemů, medů, vína a delikates z Sauternes pro svou profesionální klientelu. Ovoce a zelenina pocházejí od regionálních producentů a jsou vybírány ve stádiu optimální zralosti, aby byly následně přetvořeny na džem. Ovoce a zelenina jsou ručně tříděny, krájeny nožem, aby si zachovaly svou texturu a chuť, vaření probíhá v kotli na vysokém ohni.
Pekařství a delikatesy, škola Stéphana Glacier, je určena pro nadšence i profesionály v oboru gastronomie. Stéphane Glacier nabízí profesionálům kurzy zdokonalování v pekařství, cukrářství a čokoládnictví podle ročního plánu. Nabízíme přibližně čtyřicet kurzů vedených Stéphane Glacierem, Jérômem Le Teuffem, jeho šéfcukrářem, a také desítkou talentovaných a velmi uznávaných lektorů. Škola také posk...
Francie, La Teste De Buch
Francie, La Queue En Brie
Švýcarsko, Châtel-St-Denis
Francie, Peyrehorade
Francie, Asnières Sur Seine
Francie, St Gilles Croix De Vie
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play