Španělsko, Guijuelo-Salamanca
... grilu, v troubě nebo v gurmánských receptech. Presa iberská nabízí autentický gastronomický zážitek, plný chuti a kvality, perfektní pro milovníky iberského vepřového masa, kteří hledají produkt s vysokou kulinářskou hodnotou.
Portfolio (16)
Španělsko, Quart
...Je to část vepřového masa nejblíže k hlavě. Je považována za libové maso (s méně tuku) a je ideální na pečení celého kusu s kořením a sádlem, aby se vytvořila křupavá a lahodná kůrka. Musí se dobře uvařit, aby uvnitř nezůstalo syrové. Po upečení se nechá vychladnout před krájením, aby se nerozpadlo na malé kousky a mělo dokonalou prezentaci. Doporučuje se vařit bez rozmrazování. Jako všechny naše produkty, neobsahuje alergeny a pouze přírodní ingredience.
Portfolio (9)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play