Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Iberské prase starší než 10 měsíců. Kousek umístěný na hřbetě prasete, vyňatý z horní části bederního svalu. Kousek vážící mezi 1,2 kg a 1,6 kg. "Cabecero" bez masa z iberského prasete je vysoce kvalitní kousek, vyňatý z hřbetu iberského prasete, konkrétně z horní části bederního svalu. Tento řez o hmotnosti mezi 1,2 a 1,6 kg se vyznačuje svou vynikající kvalitou, intenzivní chutí a šťavnatostí...
Portfolio (15)
... vepřového masa, hřbetní tuk, žebra, spare ribs, břicho. -Dodavatel přírodních obalů. -Vepřové vnitřnosti: foie, srdce (čištěné a centrifugované) – otevřené (více řezů), srdce (čištěné a centrifugované) – uzavřené (jediný řez), ledviny, vepřové nohy (trimování 80/20 bránice), jazyk. -Iberijské maso; rack, hřbet, vepřová žebra nebo filet. Iberijské vepřové maso: iberijský hřbetní tuk s kůží +3 (iberijský hřbetní tuk s kůží), iberijský hřbetní tuk s kůží +4 (iberijský hřbetní tuk s kůží), iberijský hřbetní tuk bez kůže (iberijský hřbetní tuk bez kůže), břicho. -Dodavatel vnitřností.
Další produkty
Obal pro prasnici
Obal pro prasnici
Portfolio (1)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play