...Vejce Benedikt nelze mít bez holandské omáčky – holandskáomáčka, známá také jako nizozemská omáčka, je emulze z vaječných žloutků, rozpuštěného másla a trošky citronové šťávy. Když máte dávkovač smetany a nabíječku na smetanu, můžete holandskou omáčku připravit během chvilky. Nejprve si připravte směs másla, vajec, bílého vína, octa a citronové šťávy a vložte ji do dávkovače smetany, který...
...Tradiční holandskáomáčka je teplá emulze z másla, vaječných žloutků a citronu, a může doprovázet ryby, zeleninu a dokonce i grilované maso. Lahodná s filetami z platýse, lososem, treskou, mušlemi, topinambury, brokolicí, květákem, chřestem, novými bramborami, svatými Jakuby atd. Také lahodná jako příloha k bouché à la reine.
Společnost „Produits Habi“ je rodinná malá a střední podnik, která působí od roku 1914 v oblasti výroby kvalitních konzervovaných potravin. Naše produkty značky Habi prodáváme v maloobchodě, stejně jako v sektoru HORECA a rychlého občerstvení, ale také pod privátními značkami. Pro naše zákazníky vytváříme hotová jídla, omáčky, základy omáček a další. Naše produkty jsou vyráběny podle tradičních re...