Německo, Heidelberg
...Horké teplé kari je pikantní směs kari s vyváženým teplem, ideální pro přidání síly a hloubky do kari, dušených pokrmů a rýžových jídel.
Portfolio (74)
Belgie, Liege
Bulharsko, Sofia
Výroba a obchod s vysoce kvalitními, přírodními, certifikovanými produkty EU Organic. Nabízíme kompletní služby privátního labelingu a dodávky ve velkém. Od roku 2009 se Alpi Investment zabývá výrobou a obchodem s vysoce kvalitními přírodními produkty. Přírodní produkty jsou základem naší firemní filozofie. Pracujeme pouze s nejlepšími přírodními ingrediencemi a spoléháme na výrobce surovin, jeji...
Portfolio (154)
Francie, Saint Romain La Motte
... uzenou papriku, která se stane vaším nejlepším přítelem při grilování, a kajenský pepř, který dodá vašim pokrmům šmrnc s nádechem sušených rajčat. A nakonec, pálivé kari vás přenese přímo do Indie a dokonale doplní vaše bílé maso, mořské plody nebo vegetariánské kari s nádechem pálivosti. Pozor pro milovníky pikantní kuchyně: tento kořeněný balíček je určen právě pro vás. Čistá hmotnost: 270 g...
Portfolio (30)
Spojené království, Grantham
...{"Noodle Box Description":"Popis Noodle Boxu\n\n• Tento produkt je odolný proti tuku a úniku.\n• Vyrobeno z prémiového papírového materiálu vhodného pro potraviny, vnitřek potažený PE.\n• Vhodné pro horké/studené/suché a mokré potraviny (příklad: nudle/rýže/ryba/kari/salát/smažené jídlo)\n• Vhodné pro použití v mikrovlnné troubě a mrazáku.\n• 100% recyklovatelné\n• Vyrobeno ve Velké Británii\n...
Portfolio (9)
Německo, Hamburg
...Kategorie: Jednotlivé koření Chuť a aroma: dřevitě-zemitá vůně, teplá-kořeněná, mírně pepřová chuť s hořkým dozvukem Použití: Kurkuma dodává mnoha kari pokrmům typickou zlatavě žlutou barvu, ale také se používá k dochucení rýžových pokrmů, risotta, rybí polévky, chutney a severoafrických jehněčích jídel. Tip: Prášek by se na začátku vaření nikdy neměl opékat nebo příliš dlouho vařit, jinak jídlo bude příliš hořké. Složení: Kurkuma Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, hořčice a celeru. Obsah: 50 g v plechové dóze...
Portfolio (24)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Po migraci do Evropy z Asie má tato fazolová kultura další název - šambhala. Je to nedílná a hlavní složka nejznámější směsi koření - hops-suneli. Sušený římský kmín se používá k výrobě adjiky, přidává se do kari a omáček. Použití Pro všechny druhy pečení a dezertů, ovoce, horké nápoje a pikantní pokrmy v orientální kuchyni. Chuť Sladká s hořko-ořechovým nádechem. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 23 Tuky (g / 100g)… 6,5 Sacharidy (g / 100g)… 58 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 380...
Portfolio (178)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play