Spojené arabské emiráty, Dubai
Německo, Gelsenkirchen
...% přední čtvrtě + 40% zadní čtvrtě) 98% VL - Přední čtvrtě 93% VL - Přední čtvrtě 98% VL - Zadní čtvrtě 4 kusy 93% VL - Zadní čtvrtě 4 kusy 98% VL Zpracované mražené hovězí maso Typ: Buvolí hovězí maso Styl: Mražené Proces zmrazení: BQF Vlastnost: Bez kostí Část: Všechny části Typ produktu: Červené maso Teplota zmrazení: - Zmraženo na: minus 40 stupňů Celsia - Skladováno na: minus 20 stupňů Celsia.
Portfolio (10)
Německo, Berlin
... Morková kost tyč TK Morková kost řezaná 5 cm TK Hrudník bez kostí Hrudník bez kostí - PAD Kus bez kostí 80/20 Kus bez kostí 70/30 Bavette PAD Flank steak PAD Hovězí zpracované masné výrobky R1 úseky 98/02 úseky 95/05 úseky Hovězí zadní čtvrtě kusy Kolen 3´ řez Horní šál s víkem 8+ Horní šál bez víka Horní šál bez víka - PAD 3-5+ Dolní šál s rolí Dolní šál bez role se šlachou Dolní šál bez role bez šlachy...
Portfolio (10)
Litva, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
... pro dobré výrobní praktiky a požadavky na jatka a závody na odstraňování kostí skotu. Agaras vyrábí chlazené nebo mražené hovězí svíčkové, roštěnce, hovězí kýty, hovězí plátky, hovězí zadky, hovězí kulatiny, hovězí kolena, odřezky, bezkostní přední čtvrtě, bezkostní břicha, vnitřní/vnější hovězí tuky, vedlejší produkty, vnitřnosti, šlachy, kosti pro lidskou spotřebu, kosti 3. kategorie, tuk 3. kategorie, krev 3. kategorie, hovězí kůže a také chlazené vepřové jatečné těla, chlazené nebo mražené vepřové nohy, hřebínky, plece, krky, břicha, svíčkové, odřezky, vnitřnosti, řezné tuky, tuky z krku, kůže.
Portfolio (32)
Belgie, Alken
...SCHEPERS je již tři čtvrtě století renomovaným výrobcem kvalitních uzenin, specializujícím se na solené a uzené charcuterie té nejvyšší kvality. Naším absolutním vrcholem je filet d'Anvers extra, hovězí uzené maso. Všechny naše produkty jsou prosyceny řemeslnou zručností a vášní. Staré tradiční recepty jsou zde kombinovány s čerstvými surovinami a nejmodernějšími výrobními metodami a prostředky...
Ubytovna zvířat pro jateční účely ve Starých Kobiałkách je řízena Boženou Kebej. Od začátku naší činnosti v roce 1992 se zabýváme profesionálním porážkou skotu, výkupem živého dobytka a prodejem masa. Nabízíme maso nejvyšší kvality, hovězí a telecí. Také prodáváme mimo jiné čtvrtě hovězího masa a vnitřnosti, tuky, půltělesa, telecí těla nebo hovězí maso v porcích. Pracujeme na základě zavedeného systému HACCP.
Německo, Aldenhoven
Rozdělujeme celé krávy, býky, telata a jehňata na požadované kusy. Dodáváme do výrobních podniků a gastronomie po celé Evropě. Produkujeme vlastní značku - Kebap Lorenz - Našimi nejsilnějšími produkty jsou hovězí filet, roastbeef, hovězí steak, telecí filet, telecí hřbet, kusy hovězího a telecího masa, tuk, vnější maso, býčí a telecí přední čtvrtě, plec, hřbet, rameno.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play