Francie, Castelnaudary
Itálie, Orbassano
...Agnolotti piemontesi jsou autentickou specialitou Piemontu, pocházející z regionálního receptu z 19. století. Tyto ravioli jsou plněné třemi druhy čerstvého a libového masa (hovězí, vepřové a bílé maso) a sezónními zeleninami (dušené zelí, mangold nebo špenát v závislosti na ročním období). Hlavními ingrediencemi jsou vařená šunka, roast beef, vařené kuře, špenát, pečené vepřové, dušené zelí a mortadella. Tato kombinace chutí nabízí jedinečný a tradiční kulinářský zážitek, ideální pro ty, kteří chtějí ochutnat pravou piemontskou kuchyni.
Portfolio (57)
Francie, Grigny
...Ingredience: Pšeničná mouka - 30 %, zelenina (paprika, červená cibule) - 20 %, hovězí maso - 19 %, voda, slanina - 8 %, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), slunečnicový olej, sůl, cukr, bílé víno, glutamát, sezamový olej, pepř, zázvor v prášku, tapiokový škrob, E412 guarová guma. Průměrné nutriční hodnoty na 100 g produktu: Energie 820 kJ / 196 kcal, tuky 8,0 g (z toho nasycené...
Portfolio (10)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play