Francie, Ducy-Sainte-Marguerite
Založený v roce 1835, Domaine de la Flaguerie je rodinná firma zaměřená na výrobu a zpracování jablek na cider. Jako milovníci přírody, doména přijala hodnoty ekologického zemědělství v roce 1998. Domaine vyrábí jablečné šťávy, cidery IGP Normandie a hruškovice, Pommeau de Normandie AOC, calvados AOC, ovocné destiláty a další biologické aperitivy a likéry výjimečné kvality určené pro francouzský...
Portfolio (57)
Finsko, Turku
Z globálního pohledu získáváme produkty v hlavních výrobních oblastech Evropy, Severní a Jižní Ameriky a Dálného východu. Naše hlavní produktové skupiny zahrnují Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, drůbež, vepřové, hovězí, ryby, hranolky, zeleninu, nealkoholické nápoje a mléčné výrobky. Jako dodavatel pot...
Portfolio (177)
Francie, Ascain
...Le SAGARNO (literálně jablečné víno) ze Txopinondo je fermentovaný nápoj na bázi jablek, zrající na kvasnicích v sudu po dobu minimálně 6 měsíců. Osvěžující a ovocné, doporučuje se podávat dobře vychlazené (cca 12 °C) s grilovanými rybami nebo masem. Vyrábíme ho podle tradiční řemeslné metody z jablek z místních a jiných oblastí. KLÍČOVÉ BODY Charakteristiky Fermentovaný nápoj na bázi jablek...
Portfolio (8)