Španělsko, Guijuelo (salamanca)
Šunky a iberské uzeniny. Naše iberské produkty jsou odrazem prostředí, ve kterém vznikají: dehesa, dar přírody, kde naše exempláře rostou a vyvíjejí se, aby nabídly nejlepší iberské produkty. V Castro y González máme jako prioritu péči a udržitelný rozvoj tohoto zdroje života a jsme si vědomi, že každý z potoků, dubů, korkových dubů, rovin a pramenů našich dehes je základní součástí našich ibersk...
Portfolio (55)
Portugalsko, Santarém
...Farinheira klobása je tradiční portugalská klobása, kterou Monte Safira vytvořila s precizností a péčí. Vyrobená z nejlepších domácích mas a mouky, tato klobása je ochucena směsí koření, což jí dodává jedinečnou a chutnou chuť, která je jak slaná, tak uspokojivá. Tradiční proces uzení přidává charakteristickou vůni, což z ní činí oblíbenou volbu mezi nadšenci do klobás. Farinheira klobása od...
Portfolio (14)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
... jedinci s genetickou historií, jejichž původ sahá k poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původnímu obyvateli slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Aplikované postupy Ve společnosti Ibéricos Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, chlazení, plnění, sušení a zrání. Výhody uzenin Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Brisa nám poskytují maso. Energetická hodnota: 459 Kcal / 1920 KJ Tuky: 38,5 g Nasycené tuky: 15,3 g Sacharidy: 2,1 g Cukry: 1,3 g Bílkoviny: 26 g Sůl: 1,2 g...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play