Rakousko, Wien
...Invertovaný cukr - konvenční nebo organický - 70%, 73%, 75%, 78% - Balení: kanystry, kontejnery.
Portfolio (190)
...Spolu s naším partnerem dodáváme přísady pro potravinářský, kosmetický, farmaceutický a krmivářský průmysl Dextrose, fondán, fruktóza, glukózový sirup, krupicový cukr, invertovaný cukrový sirup, maltodextriny, práškový cukr, jemný rafinovaný cukr, sušená glukóza, jemný bílý cukr, směsi cukru / glukózy...
Portfolio (17)
Francie, Warmeriville
...Seznam ingrediencí: sirup z glukózy, cukr, dextróza, želatina, škrob, okyselovače: kyselina citronová, kyselina jablečná, aroma, koncentráty ovocných šťáv: jablko, pomeranč, citron, jahoda, malina, ananas, koncentráty ovoce a rostlin: ostropestřec, spirulina, jablko, kiwi, bez černý, černý rybíz, aronie, citron, hrozny, mango, mučenka, extrakt z bezu, invertovaný cukrový sirup, karamelový sirup...
Portfolio (127)
Francie, Aix En Provence
...Grilované plátky baget uspokojí všechny gurmánské okamžiky dne: snídaně, aperitiv, salát, svačiny... Staly se jedním z hlavních produktů Biscotte Roger. Grilované Plátky Baget Složení: Pšeničná mouka (pšeničná mouka, gluten), slunečnicový olej, směs obilovin (žitná, ječná, kukuřičná, ovesná, pšeničná, rýžová, proso), invertovaný cukr, extrakt z ječného sladu, pekařské droždí, sůl, sója, len...
Portfolio (31)
Francie, Saint Martin Belle Roche
...300 g rozkoše. A co je uvnitř? Čerstvé plnotučné mléko (původ Francie) 53 %, cukr, pasta ze spéculoos 12 % [(spéculoos 57 % (pšeničná mouka, kandovaný cukr, margarín, třtinový cukr, sójová mouka, invertovaný cukr, prášek do pečiva (sodný kyselý uhličitan), skořice, muškátový oříšek), rostlinné oleje (palma, řepka, kokos), cukr, emulgátor (řepková lecitin)], sušené odstředěné mléko 7 %, glukózový...
Portfolio (23)
...Aroma pro potraviny Vanilka: Vanilka Vanilka Supreme: Vanilkové Aroma Rum: Rum Aroma Citrón: Citrón Aroma Extra silný citron: Citrón Aroma Mandle: Mandlové Aroma Máslo: Máslové Aroma Vanilin: Vanilinový cukr Invertovaný cukrový sirup: Sladidlo...
Portfolio (10)
Turecko, Sanliurfa
... pod 12 500 TUN nejsou přijímány. Máme tranzitní prodeje. Původ: Brazílie Stav produktu: Nový Značka: Bez značky Forma balení: Velký pytel nebo 50KG pytle Forma prodeje: Velkoobchod, Kompletní loď Dokumenty: Analytické zprávy, Certifikáty kvality Forma platby: Předem nebo SBLC (Čekající akreditiv) Vlastnosti Barva: MAX. 45 Polarizace: MIN. %99,8 Stupeň polarizace (0Z) Vlhkost: MAX. hmotnostně %0,04 Kondiční popel: MAX. hmotnostně %0,10 Invertovaný cukr: MAX. hmotnostně %0,10 Průměrná velikost: 0,60 - 0,90 mm.
Portfolio (9)
Francie, Appietto
...Kovová krabička obsahující 350 g klasických canistrelli. Tato krabička je zdobena městem Ajaccio a jeho přístavem. Jakmile budou lahodné korsické sušenky snědeny, tato dekorativní krabička může sloužit například k uskladnění vašeho cukru. Hmotnost: 350 g Složení: Pšeničná mouka, Cukr, Slunečnicový olej, Vejce, Invertovaný cukr, Kypřící prášek Skladování: Uchovávejte na suchém místě a chráněné před teplem Nutriční deklarace na: 100 g Energie: 2057 kJ (490 kcal) Tuky: 20 g Nasycené mastné kyseliny: 1,7 g Sacharidy: 71 g z toho Cukry: 29 g Bílkoviny: 5,7 g Sůl: 0,37 g...
Portfolio (118)
Španělsko, Torrelavega
... průmyslových postupů.","POLARIZACE":"99,70 % (MIN) 19-NL-A006","ARSEN":"(As) 0,1 mg/kg (MAX) 19-NL-A024","INVERTOVANÝ CUKR":"0,04 % (MAX) 19-NL-A010","PARAMETRY":"HODNOTA N.A. ANALÝZA","VLHKOST":"0,06% (MAX) 19-NL-A007","DRUH BARVY (5)":"9,0 P.E. (MAX) 19-NL-A003","SO2":"10 mg/kg (MAX)* 19-NL-A021","Platební podmínky:":"50% při podpisu smlouvy a 50% BL, důkaz o fondech, SBLC na viděnou, neodvolatelné proti B/L Inspekce SGS Místo / Přístav určení: CIF AWSP PŮVOD Brazílie -Th"}...
Polsko, Warsaw
...Cukr se používá v kuchyni, v cukrářství, jako přísada do kávy, čaje a dalších nápojů. Také se využívá v včelařství. === Kvalita === -Kategorie: EU2 (kategorie 2) -Sacharóza: 99,85% -ICUMSA: 45 -Polarizace: 99,9% -Granulace: Jemná 0,6-0,9mm -Vlhkost: 0,06% -Invertovaný cukr: <0,002% -Konduktivní popel: 0,014% -Hmotnostní zlomek nečistot (Fe): 0,0003% -Místo původu: Ukrajina === Balení === 1000 kg Big-Bag === Dodací podmínky === DDP, DAP, CFR nebo CIF (Incoterms 2020) do jakéhokoli města nebo přístavu v EU. === Ceny === Konečná cena dostupná na základě individuální poptávky...
Portfolio (6)
...Obsah: Invertovaný cukrový roztok (cukr + voda) Množství sušiny: 75 % ± Balení: Plechovka a hromadně Gtip č.: 110812001000 Oblast použití: Nutri®pasterizovaný tekutý cukr; ve všech dezertech se šerbetem jako baklava, tulumba, lokma, kadayif, künefe a cukrovinky; Může být použit v mléčných dezertech, pekařských výrobcích a potravinách, které mají být konzumovány oslazením. Turecké potěšení, halva...
Portfolio (10)
...Fruktóza 40 % je invertovaný cukrový sirup z řepného sacharózy, ideální pro zimování včel. Sirup je zvlášť vhodný pro použití v včelařství ve všech ročních obdobích. Obsahuje invertovaný cukr 80 % prostřednictvím kyselé cesty s přídavkem zootechnických doplňků navržených pro včely. Používejte buď přímo, nebo naředit maximálně 20 %. Složení: Fruktóza 40 % Dextróza 42 % Sacharóza 18 % Vlhkost 26 % Ostatní, vitamíny, provitamíny a aminokyseliny, soli a analogy 1 % Minimální množství k zakoupení 24 kg. Cena zahrnuje plastový kbelík pro potravinářské použití. Kód produktu: 606...
Portfolio (200)
ATCO - AUGUST TÖPFER & CO. (GmbH & Co.) KG je tradiční rodinná obchodní firma, která svým zákazníkům jako systémový dodavatel v oblasti potravin a krmiv nabízí vše na jednom místě: import, skladování, balení a logistiku. Společnost v současnosti zaměstnává téměř 400 pracovníků. Mezi zákazníky patří přední evropské maloobchodní a diskontní společnosti, stejně jako potravinářský a krmivářský průmysl...
Portfolio (27)
...Tekutý Cukr: Syrup z Ovocného Cukru 70% Syrup z Glukózy-Fruktózy Glukózový Syrup v různých nastaveních Invertovaný Cukrový Syrup 72,7% Syrup z Cukrové Řepy Cukr: Práškový Cukr Cukr z Třtiny Bílý Cukr, extra jemný Bílý Cukr, jemný...
Portfolio (10)
Švýcarsko, Hendschiken
...Kus à 70g, karton hluboce zmražený v těstě. Složení: listové těsto (bílá mouka (pšenice), voda, rostlinné tuky a oleje nezpevněné (palma, řepka), pšeničný škrob, invertovaný cukrový sirup, jodizovaná kuchyňská sůl, emulgátory (E471, E475), konzervační látky (E200, E202), kyseliny (E270, E330)). Šunka CH 20% (vepřové maso, voda, nitritová solící sůl, kuchyňská sůl s konzervačním prostředkem E250...
Portfolio (7)
Rumunsko, Poienii De Jos
...Vlastnosti: vitaminizující, tonikum, protizánětlivé. Doporučení: anémie, nízká imunita, pomoc při rekonvalescenci a chřipkových stavech. Přispívá k: – posílení imunitního systému – regeneraci organismu během rekonvalescence Složení: extrakt z Echinacey (Echinacea purpurea) vzdušné části (40%); invertovaný cukr.
Portfolio (6)
Rakousko, Gerasdorf
...extrakt z papriky; přírodní vanilková aroma); hořká čokoláda (kakaová hmota; cukr; kakaové máslo; emulgátor: sójový lecitin; přírodní vanilková aroma); emulgátor: glycerin; glukózový sirup; máslo; krystalizovaný invertovaný cukrový sirup; stabilizátor: sorbit; barviva: E120, E100, E133, E150b.
Portfolio (26)
Francie, La Rochelle
...Glukózový sirup (původ: Francie), cukr, plnotučné mléko, máslo z máselnice (a.o.p. Charentes-Poitou) 9%, ořechy, invertovaný cukr, sorbitol, sůl z ostrova Ré 0,5%, květová sůl z ostrova Ré 0,5%, přírodní aroma vanilky, vaječný bílek; náplň: polokonfitované fíky 24% (fík, cukr, přírodní aroma vanilky, antioxidant: kyselina askorbová, okyselující činidlo: kyselina citrónová) Hmotnost: 0,250 kg...
Portfolio (91)
Francie, Rungis Cedex
...Objevte jedinečnou nabídku ingrediencí na pečení. Invertovaný cukr, prémiová poleva nebo dekorativní prvky... Všechny laboratorní produkty jsou prezentovány v této sekci.
Portfolio (10)
Francie, Objat
...Ingredience: Mandle, vaječné bílky (bramborový škrob), voda, cukr, moučkový cukr, levandulový med, slunečnicový olej, přírodní extrakt z pomerančových květů, kandované pomerančové kůry, borůvková marmeláda (borůvky, cukr, pektin); glukózo-fruktózové sirupy, regulátor kyselosti kyselina citrónová, invertovaný cukrový sirup, oplatky, konzervant: E202, regulátor kyselosti. Barvivo: E 120. E161 koncentrát mrkev-borůvka a spirulina.
Portfolio (109)
Polsko, Wrocław
... (kyselina citronová), levandulový extrakt), mátová náplň 13% (bílá čokoláda 59% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), glukózový sirup, invertovaný cukrový sirup, ethylalkohol, škrob, přírodní mátová příchuť), růžová náplň 13% (bílá čokoláda 59% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor...
Portfolio (179)
Německo, Steinkirchen
Import a výroba surovin pro výrobu zmrzliny a cukrářství, jako jsou suroviny na zmrzlinu, vanilkové produkty, sladový extrakt, invertovaný cukr.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play