...Je to bioflavonoid známý svými trofickými vlastnostmi na mikrooběhu. Příznivě působí na tonus a přispívá k udržení elasticity stěn krevních cév; hraje zásadní roli v rozvoji mikroangiopatií, zejména na úrovni sítnice.
Balení: 30 tablet
Černýrybíz e.s: 150 mg...
...Pocházející z jedné z nejúžasnějších oblastí Rwandy pro pěstování kávy, máme tento fantastický Kabaya, který jistě nezklame milovníky ovocné kávy. Lesk této kávy zanechává v ústech trvalou a příjemnou chuť.
Místo: Okres Nyabihu
Nadmořská výška: 2230 – 2290 m n. m.
Odrůda: Bourbon Červený
Zpracování: Omyté
Organoleptický profil: Malina, černýrybíz a tóny limetky a koly.
...RIBES - ribes rubrum -
ČERNÝ
Zrání: koncem června.
Vlastnosti: Černýrybíz je samoopylovací, ale křížové opylování s jinými odrůdami podporuje opylování.
...Organické a konvenční lyofilizované ovoce je k dispozici jak jako soukromá značka připravené svačiny, tak jako ingredience do vašich produktů pro vytvoření jedinečné chuti a optimální trvanlivosti.
Dostupné ovoce:
Ananas
Jablko
Černýrybíz
Třešeň
Bezinky
Kiwi
Citrón
Mandarinka
Meloun
Pomeranč
Broskev
Hruška
Malina
Jahoda
Vodní meloun...
...ELIBEL SÉRUM NA OBLIČEJ ANTI-AGE SLIZ HLEMÝŽDĚ 30ML
Sérum s aktivními látkami s rychlou absorpcí, které díky vlastnostem funkčních látek v něm obsažených, hloubkově vyživuje s liftingovým efektem.
*Sliz hlemýždě:
*Hyaluronová kyselina:
*Rybízčerný:
*Voda z pomerančových květů:
ZPŮSOB POUŽITÍ: Aplikujte na čistou pleť 4-5 kapek séra se slizem hlemýždě ELIBEL, před aplikací krému. Ideální ráno a večer.
Elibel neobsahuje parabeny, parafíny, barviva a je testován na obsah niklu, aby zajistil maximální snášenlivost.
...Odrůda: 100% Negroamaro. Oblast produkce: Salento, mezi provinciemi Brindisi a Lecce. Vzniká fermentací hroznů Negroamaro v nerezových tancích, je to suché víno s přetrvávající chutí.
V aroma se objevují tóny červeného ovoce jako rybíz, černý moruše, ostružina a višně, spolu s balzamikovými nuancemi středomořské vegetace.
Díky struktuře svých tříslovin, které nejsou příliš invazivní, má dobrou všestrannost a hodí se k zrajícím uzeninám a středně zralým sýrům, k masovým pokrmům, jak bílému, tak červenému masu, jak pečenému, tak omáčkovému.